Keresés

Részletes keresés

Runneburg Creative Commons License 2004.12.05 0 0 42
A kacsás trükk lényegét megtalálod itt:

http://www.copperfield.ru/index.html?r=2&p=1&a=tof-utka

Mondjuk oroszul van, de az ábrák elárulnak mindent :)))

Ez egy tök általános trükk, de mint mondottam volt, DC-nél nem ez a legfőbb lényeg. Pl ennél is haláli az előadásmód :)))

A lemezes trükköt tényleg nem tudom, csk azt, hogy fura szabályos karcolásokat láttam a lemezen, illetve nagyon ki volt számítva a forgatás koreográfiája :))
Előzmény: Nefasturris (40)
Runneburg Creative Commons License 2004.12.05 0 0 41
A kacsásnál bejön egy feket ruhás ember,és.... :)))))
Előzmény: Nefasturris (40)
Nefasturris Creative Commons License 2004.12.05 0 0 40
Szóval nem tudod :D :P
Előzmény: Runneburg (37)
Runneburg Creative Commons License 2004.12.05 0 0 39
nem hinném, hogy alulról emelte be egy hidraulika, mert Mr Two és Mr Blue Boxer ott guggolt alatta egy-egy oszlopot átölelve
Előzmény: ioio (38)
ioio Creative Commons License 2004.12.05 0 0 38

Nekem is az tetszett a legjobban. Kár hogy nem világosban/félhomályban vitték ki, meggyőző lett volna a közönségnek, ahogy birkóznak vele és nem gondolná senki a hátsó sorokból, hogy egy hidraulika fél secundum alatt kiemelte.

(mint ahogy valszeg be :)

Előzmény: Runneburg (33)
Runneburg Creative Commons License 2004.12.05 0 0 37
Nem mondom meg :)))
Előzmény: Nefasturris (36)
Nefasturris Creative Commons License 2004.12.05 0 0 36
A kacsát meg az acéllapon átbújást hogy csinálta?:)
Előzmény: Runneburg (30)
Runneburg Creative Commons License 2004.12.05 0 0 35
nem láttam még sehol, de a tv biztos leadja aközeljövőben
Előzmény: Pistike (31)
Runneburg Creative Commons License 2004.12.05 0 0 34
A motoros megjelenéssel kezdődött
Előzmény: ioio (32)
Runneburg Creative Commons License 2004.12.05 0 0 33
A kocsi alját láttam, igazi volt, valamint figyeltem, hogy hogyan vontatják ki a sötétben, hát elég nehezen.

Szerintem ez volt a legjobb trükk.
Előzmény: ioio (32)
ioio Creative Commons License 2004.12.05 0 0 32

Hirtelen ezek jutnak eszembe:

- lemezen átbújás

- kártyatrükk

- gyerekcsinálás

- cipősdoboz méretre zsugorodás

- Webster kacsa

- lottószámok kitalálása

- kocsi

- jamaika

- csoport eltüntetés

A kocsi alját láttad, A másik oldalából mennyi lehetett megalkotva?

Előzmény: Runneburg (30)
Pistike Creative Commons License 2004.12.05 0 0 31
Az Álarcos bűvész sorozattal nem találkozott valaki a neten?
Runneburg Creative Commons License 2004.12.05 0 0 30
Sziasztok!

Mint már valamikor írtam, az első sorban ültem. Nem láttam semmi különöset :))))

Na jó ez nem igaz.

A szinkrontolmácsolás (ha lehet ezt egyáltalán így nevezni), ki kell mondjam, hogy nagyon szar volt. Már rég röhögtem a poénokon (nagyon jók voltak !!!), amikor ez a szerencsétlen vagy lefordította, vagy nem és a közönség csak ekkor vette, ha vette, és így eléggé akadozott a dolog.

A trükköket sorba tudja valaki venni, mert nekem nem jó a sorrendbeli memóriám? :)))

Az első sorból nagyon jó volt nézni, a platform amin eltűntek "Jamaikára" majdnem a fejem fölött volt.

A lootós trükk és főleg a kocsi megjelenése állati volt.

Kedvencem mégis Webster a kacsa, igaz tudom, hogy miként csinálja. Sőt majdnem mindenről lehet sejteni, DC-nél mégsem ez a lényeg. Egyszerűen olyan pazar az előadásmódja, hogy az ember csak tátott szájjal néz.

Egyébként szerintem valami gáz is lehetett. Bár nem biztos. Mert mielőtt beadták volna azt a régi szabadulós trükkjét a vetítőn, elkezdett valamit mondani, de ha jól hallottam, akkor hátulról ordíbáltak neki valamit, mire hirtelen témát váltott és bekonferálta ezt a dolgot.

Lehet, hoygha valami technikai probléma van ez az áthidaló megoldás? Lehet, hogy csak én érzékeltem így.
ioio Creative Commons License 2004.12.05 0 0 29

Igen azt a képet elég furán vette elő, mintha a földből kaparta volna ki. Az alkarját is úgy mutatta, hogy semmi sem látszott, csak az. :)

Előzmény: Nefasturris (28)
Nefasturris Creative Commons License 2004.12.05 0 0 28

Nah, én is voltam :) Nem vagyok David Copperfield rajongó de azért ismertem pár trükkjét meg minden... Szerintem megérte elmenni. A tolmács tényleg nem volt valami erős :P Jamaikát tudja már valaki hogy csinálta?:D Sztem volt egy vágás akkor amikor a gyerek lehajolt a képért, akkor nem mutattáka  tengert (vagy nem?:D) És most 3 fellépése volt, mindegyikben jamaikát csinálta vagy mi? Mr. Two Days gondolom nem számított arra hogy mi fog történni vele :D

Üdv

ioio Creative Commons License 2004.12.05 0 0 27

Az a csaj T. Anita volt?? :)

Sokszor azt éreztem hogy az emberek nem is tudják követni mi történt...

Igen, kellett volna egy kis idő, hogy az ember megérezze 1-1 mutatvány súlyát.

Szegény Mr. Two Days :))

Amúgy hol ültél?

Előzmény: Törölt nick (24)
ellenzek Creative Commons License 2004.12.05 0 0 26
Néha majd megsüketültem, annyira hangos volt az erősítés. A tolmács tényleg szar volt. A kedvenc trükkjeim nem voltak, persze ezt tudtam előre a programból. Engem kevés dolog nyűgözött le igazán. A zene sem volt színvonalas, inkább valami mai techno. Én jobban szeretem, mikor szép lányokkal csinál mutatványokat jó zenére. Most ilyen nem volt, és helyette számomra túl sok volt a közönség bevonásából és a poénokból.
lentigo Creative Commons License 2004.12.05 0 0 25

Szia!

Voltunk mi is és teljesen egyettértek nagyon nagyon gyenge volt a tolmács. Egyébként ügyes volt, van is most min gondolkodni. Jöhetnek a megfejtések.

bye l

Törölt nick Creative Commons License 2004.12.04 0 0 24
Most értem haza a Copperfield-showról...
Az érzéseim felemásak.
A "szinkronizálás" kritikán aluli volt... Hatalmas poénokat mondott, de a felét se tudta átadni a tolmács. Sok kérés ment a közönség felé, ezeket lassan vagy sehogy nem forditotta, igy mindenki lassan reagált, igy akadozott a müsor...
Kicsit fáradtnak, kiégettnek láttam, nem a régi fényében tündökölt.

Viszont a mutatványok sulyosak voltak. Sokszor azt éreztem hogy az emberek nem is tudják követni mi történt... Büvész szemmel profi volt, sok szépet lehetett látni ha valaki figyelt...

Nem David-en mult, hogy kicsit furira sikerült. Bár összességében nagyon tetszett, megérte elmenni, csak egy pici keserü szájiz maradt bennem, de ez szerintem nem az ő hibája volt... Kicsit többet vártam.

Volt még valaki???

Jaaa a legnagyobb poén hogy az egyik számhoz kiválasztotta Tornoczky Anitát, Medgyesi exminiszterelnök nevelt lányát... Skorpiot fogatott a lánnyal :)))

Üdv
Adept
ioio Creative Commons License 2004.12.04 0 0 23
Na mesélj, milyen lelepleződést láttál? :)
Előzmény: Runneburg (21)
Pistike Creative Commons License 2004.11.21 0 0 22

Az álarcos bűvész videó nincsennek fent valahol a neten?

Runneburg Creative Commons License 2004.10.29 0 0 21

Megyek, első sorba szól a jegyem :))).

Szerintem egy szokásosan jó show lesz.

Előzmény: Matt (20)
Matt Creative Commons License 2004.10.26 0 0 20
jön valaki az előadásra? tudja valaki, mire lehet számítani?
nokedlí Creative Commons License 2004.06.28 0 0 19
a runet.hu-n jó kis leírások vannak a trükkjeiről.
Runneburg Creative Commons License 2004.06.24 0 0 18
Dec. 4-én ismét Bp-en!
Jegyek már előjegyezhetők a tex-en 6-30 e Ft-ért.
A műsorterv alapján nagyon állat lesz. Néhány régi trükk is lesz, így ismét találkozhatunk Websterrel, a kacsával.
Speci Creative Commons License 2003.12.18 0 0 17
nem :)
pedig a bűvész a kultúra rovatba is belefér.
Előzmény: Törölt nick (16)
Törölt nick Creative Commons License 2003.12.18 0 0 16
Azt hittem, ez egy Dickens topik, csodálkoztam is, hogy miért nem a kultúra rovatban van :]

Mindenesetre nekem a Hard times a kedvencem.

Speci Creative Commons License 2003.12.18 0 0 15
Én többször is láttam a show-ját, és mindig sikerült elég közel ülnöm a színpadhoz. Szerintem fantasztikus showman!
Nagyon nehéz lehet új trükköket kitalálni és megvalósítani, ezért sem értem, hogy a legtöbb ember miért nézi le a trükköt, miután már rájött...
pallotta Creative Commons License 2002.05.05 0 0 13
Hová tünt?!

Mostanában semmit sem hallani róla!

Egyébként minden trükkjét, amit láttam a TV-ben, el tudom magyarázni, hogy hogy csinálja, egy-kettőt kivéve. Az elv ott is megvan, csak a bibit nem tudom leleplezni.

hidegvérgéza Creative Commons License 2001.12.30 0 0 12
A 9#-es hozzászólásomból kiderül a válasz olvasd el !!
Előzmény: pint (11)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!