Kedves Soth,
Az egy kérdésed, háromra sikeredett. Sajnos egyiket sem értem. Persze ez az én hibám.
Senkinek, semmit nincs szándékomban bebizonyítani. Az emberek nagy részének ezt nem is lehet. Leírom amit látok. Persze, hogy az én szemszögömböl. Ki máséból? Sajnálom, ha nem tetszik.
Hidd el, egy "szingli"-vel állsz szemben. Vagy ne hidd el.
Mindenkinek javaslom a "Quality of life" téma elkerülését.
Sorry.
Egyszer mondom, mert nem annyira fontos:
A nekem nemtetszö beírásokat nem veszem figyelembe, azokra nem reagálok.
Lehet az cigánykerék is.
Bár merre járok építkeznek. Érdekes a periódikus változás.
25 éve mindenütt iskolákat építettek, az után irodaházakat, majd jöttek a kórházak. Az után a középületek korszaka jött. Néhány éve a "retirment home"-ok következtek.
Most pedig minden egyszerre. Hihetetlen mennyiségben.
Kedves terembura !
Ha megengedsz egy kérdést.
Ezt most azért csináljátok a Ragikával vállvetve ( vagy ugyan az vagytok Én ezt már meg se próbálom kibogozni ), mert tényleg be akarjátok bizonyítani, hogy külömbséget lehet emberileg attól függően, hogy ki honnan származik. (Ha jól emléxem ezt lokálpatriotizmusnak hívják.)Vagy pedig azért csináljátok, mert lázadoztok a "öreg motorosok" ellen. Vagy valami harmadik ok van amire nem gondolok ?
Várom szíves válaszod.
Üdv
Kis falu, a nagyvárostól 45 percre. Cseh, német inhabitantokkal. 3500 lakos. Tiszta, széles uccák, a bankok, a bárok, üzletek mind akár a nagyvárosiak. Kínálat u.a.
Mi a más?
A McDonalds-ok helyett kis családi kávézók, éttermek hivják a túristákat. És azok jönnek.
17 féle európai fajta friss kenyér a péknél, 6 eszpresszó a legmodernebb olasz kávéfözövel. A korona a Corona cseh-osztrák-magyar étterem. Telis tele a Trianon elötti nosztalgiával. Magyar számára, ha nagyon akarja már provokatív is lehet.
A menü viszont eredeti.
Lehet, hogy Amerika visszafordul?
Mire Európában minden sarkon egy Disney Land és egy Burger King lesz addigra itt minden sarkon egy párizsi bisztró müködik.
Jó lenne, de még várni kell.
Egy kicsit.
Tegnap egy "Drive and ride" mellett húztam el. A busz éppen akkor állt be. A barom, bunkó amerikaiak sorban álltak a felszálláshoz:
Egyesével, közt hagyva, senki nem lökött senkit, senki sem ért a másikhoz, nem volt tolakodás, ordítás, anyázás.
Igaz, ez itt nem New York.
Have a wonderful day.