Keresés

Részletes keresés

Bölikukac Creative Commons License 1998.09.04 0 0 18
(Lehet, hogy külön topicban lehetne azzal foglalkozni, hogy mit kezdjen a társadalom azokkal az emberekkel, akik "betegségükből kifolyólag" ölnek, vagy megkísérlik azt. Vagy minden gyilkos "beteg"? Lehet-e bízni abban hogy véglegesen meggyógyulnak? Vagy életfogytig diliház? Vagy életfogytig felügyelet + gyógyszerelési kényszer? Vagy tajgetosz?)
sti Creative Commons License 1998.09.04 0 0 17
Két dolog:
1: Biztos van abban is valami, hogy manapság a kölkök sem fegyelmezetten vigyázbaállós típusúak, különösen mondjuk egy gyógypedagógiai suliban, ahol a szociálisan hátrányos helyzetű kisebbség gyerkőcei vannak nagy számban, ettől tényleg a gyengébbek be tudnak dilizni.
2: Aki bedilizik az ne menjen tanítónéninek. Sajnos aki ezen a pályán marad ennyi pénzért, az vagy elhivatott (kevés ilyen van) vagy nem jó még titkárnőnek sem. (Esetleg passzióból csinálja, mert van egy gazdag palija.) 8-(
Micimackó Creative Commons License 1998.09.04 0 0 16
Egyedüli korrektnek tekinthető híranyag az MTV1 esti Híradójában jelent meg az ügyről. Az a pszichológus pedig a kukactévében ! Apám ! Kicsit biztatják megeszi a bogáncsot, az biztos...
Bölikukac Creative Commons License 1998.09.04 0 0 15
Huszadik és harmincadik életévem között tele voltam gyakorló pedagógus ismerősökkel, barátnőkkel, feleséggel, stb. Ezeknek az embereknek a túlnyomó többsége azért ment tanár/tanítóképzőbe, mert a Bölcsészkarra/TTK-ra nem vették (volna) fel őket. Tehát eleve frusztráltan indultak. Aztán azt vettem észre rajtuk, hogy néhány év tanítás után szinte mindegyiknek lett egy kis neurózisa. Nem azt mondom, hogy tök idegbetegek voltak, de hajlamosak lettek egy jó kis depire, kedélyhullámzások, kitörni vágyás a megszokottból, ilyesmi. (Kb. a fele otthagyta a pályát, aki maradt, az is "meggyógyult" később.) Ez a maca valószínűleg ab ovo labilis, agresszívitásra eleve hajlamos volt (mint mindegyikünk, csak méginkább). Következtetéseket levonni ettől kezdve könnyű... Szerintem ez a nő nagyon beteg, remélem nagyon hosszú ideig nem szabadítják ránk. Sajnos nagyon sok példa van mostanában arra, hogy "gyógyultak" ölnek.
Rox Creative Commons License 1998.09.04 0 0 14
freimann,

már megszokhattad volna ezt a tempót az RTL-klubtól. Nem tudom láttad-e azt a híradójukat, amiben a lezuhant pilótáról volt szó. Na akkor is elég gusztustalanok voltak. (A pilóták ugyanis (érthetően) majdnem megverték a kedves RTL klub stábot, amikor az elszenesedett roncsok között nagytotálban próbálta kamerára rögzíteni a holttestet) Az RTL-klub a legutolsó szenny-bulvárlap stílusát sem fogja elérni az elkövetkező 1millió évben, úgyhogy felesleges emiatt a dolog miatt felhúznod magad. Csak úgy tudsz ez ellen védekezni, hogy nem nézed az RTL klubot.

freimann Creative Commons License 1998.09.04 0 0 13
vetek=vettek.
freimann Creative Commons License 1998.09.04 0 0 12
Legalább 10 évvel ezelőtt elég nagy port vert fel, amikor valami szakember lenyilatkozta, hogy a tanárképzőkre olyan pedagógusnak alkalmatlan emberek jelentkeznek, akiket máshová nem vetek fel. Volt nagy is felháborodás. Sajnos igaza volt.

Az viszont állati gusztustalan volt, ahogy az RTL-Klub híradója faji vérengzéssé akarta manipulálni a történetet. A jó qrva anyját az olyannak, aki gyerekek tragédiájával heccelődik. Ha volt az ilyennek egyáltalán.

ZöPö Creative Commons License 1998.09.04 0 0 11
Álljatok le, a "Tanárnéni" bekattant (elmebeteg), az en ugyanaz az eset, mint a léha ovónéni meg a szadista matektanárnő. Azokat lehet szidni, akár meg is verhetjük őket, de a beteg a más tészta!

Az különösen szép, hogy a biopon csatorna fél órán keresztül ragozza, hogy a tanár néni a két és fél széken ülö Rapcsák honatya édesleánya. Ennek van valami köze a betegséghez? :-(

korx Creative Commons License 1998.09.04 0 0 10
Hát az ált. isk. pedagogusokról (tisztelet a kivételnek) nekem sincs nagy véleményem, mellesleg még közelröl is ismerek néhányat.
A gyerekek meg manapság egyszerüen vadállatok (tisztelet a kivételnek) (hülye f@asz pszichomókus meg aszongya' a bioponTV-ben, hogy biztos nem a gyerekek váltották ki) , a pedagógusokoknak IMHO csak úgy szabadna diplomát adni (felvenni a föisk.- ra), ha elötte lefuttatnak rajtuk valami brut force tesztet, túlélési versenyen vesznek részt a dzsungelben, és kibirják a 7 fogást.
Rox Creative Commons License 1998.09.04 0 0 9
A Tanárnénit én kiengedém az erdőbe, a megvágott gyerekek szüleinek pedig adnék egy-egy shotgunt, a tanárnéni pedig kapna két perc előnyt......
Szörnyeteg Lajos Creative Commons License 1998.09.04 0 0 8
Tudod Josh, most már bevallhatom, hogy MIATTAD nyitottam ezt a topicot... :-)))
Josh Creative Commons License 1998.09.04 0 0 7
Szörnyeteg!

Végre egyszerre, egy topicban !!
Hm.. :-)))

Josh

Josh Creative Commons License 1998.09.04 0 0 6
Az ilyeneket azonnal beutalnám a puhaszobába, aztán 7lakattal őriztetném. Még jó hogy nem pisztollyal kezdett el lövöldözni.
Ha meggondolom éppenséggel nem új dolog az iskolában az erőszakoskodó tanár. Mikor én voltam ált.isk. akkor a matektanár rendszeresen törte el rajtunk a saját favonalzóinkat
:-((

Josh

Szörnyeteg Lajos Creative Commons License 1998.09.04 0 0 5
Hát én attól félek, hogy elég anyatigrincs leszek, és így majd sok gondom lesz a pedagógusokkal... Nagyon kicsi az esélye, hogy olyan ember fogja tanítani, aki valóban igazi pedagógus, vagy óvónéni.

Emléxem, amikor az öcsém ovis volt egy tüzelő szuka volt az óvonéni, aki éppen az aktuális fickójával hetyegett az oviban, amikor az öcsém odament hozzá, hogy pisilnie kell. Kapott egy fülest. Még délután is látszott az arcán a kezének a helye. Faterom majdnem megverte a nőt.

Mézga Creative Commons License 1998.09.04 0 0 4
Ami még felháborító, az a hülye picológus aki a tv2-n szakértett és összehordta a süketet szép hűvös halomba.
És az ilyen emberekhez járnak mások a bajaikkal. Ez még az értelmesből is elmebeteget csinál és így persze mindíg van munkája
korx Creative Commons License 1998.09.04 0 0 3
Hát gyenge idegzetü, hirtelen haragú ember ne menjen tanítónak, föleg ne olyan iskolába mint amilyen az aktuális, föleg ne napközisnek...
Piszkos Fred Creative Commons License 1998.09.04 0 0 2
A tanárnénit zárják diliházba.
Amin én fel voltam háborodva az az, hogy a szülők képviselője a TV-ben rögtön annak az iskolaigazgatónak a kirúgását követelte, aki végül kicsavarta a tanárnéni kezéből a kést.
IMHO ha a gyermekemet meg akarná valaki késelni, és ennek a valakinek a kezéből egy másik valaki kicsavarja a kést, nekem nem az lenne az első dolgom, hogy ezt a szemét második valakit rúgják ki...
Szörnyeteg Lajos Creative Commons License 1998.09.04 0 0 1
Hát én lehet, hogy széttépném azt a tanárnénit, ha az anyukák helyébe lennék...

Szerintetek az ámok eccer csak ránktör? Mondjuk lehet, hogy holnap 20:35 órakor? El nem hiszem, hogy nem voltak előjelei a dolognak... Akkor meg hogyan engedhették be az iskolába azt a qrvát???

Lazy Cat Creative Commons License 1998.09.04 0 0 0
Sajnos mindenki pánikba esett, pedig csak jól hátba kellett volna vágni tányérral-kajával-székkel, ami épp kéznél van! sajnos, manapság neg kell tanítani még a gyerekeket is arra, hogy legjobb védekezés az (ellen)támadás!

LC

Szörnyeteg Lajos Creative Commons License 1998.09.04 0 0 topiknyitó
Hallottátok, hogy tegnap egy tanítónéni (XY ogy. képviselő 31 éves kislánya) megkéselt 8 kisgyereket egy iskolában? Csak úgy berontott az ebédlőbe egy disznóvágó késsel és aki az csak útjába került... Sajnos ezek éppen a gyerekek voltak.

Éppen ámokot futott angyalkám...

Ha nem lennék ennyire önző, meggondolnám kétszer is, hogy szüljek-e egyáltalán egy ilyen világba.

Szörnyeteg

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!