Igaz! Nehogy mán kijózanodjunk közbe, mer nincs is attól kellemetlenebb, mint amikor az ember jön haza a szilveszteri buliról, és észreveszi, hogy nyár van.
Drága sztrovacsekok, akik itten hiábavalóságokon vitatkoztok!
Szerintem tartsuk meg a nagy bulit, 1999 dec 31.-én is, meg tartsuk meg 2000 dec. 31.-én is, csak arra kéne nagyon vigyázni,
hogy legyen mind a két alkalommal elég sör, meg legyenek lányok, meg zene, meg mulatság, meg barátok, meg ..., meg ... ...
De az is jó, ha elkezdjük a bulit 1999 dec 31.-én, és kitartjuk 2001 jan 1.-ig, és akkor mindenkinek igaza van!
Valentine, ez reménytelen (nem a Sehonnai, az reményteli ;-))
figyeld meg, milyen vita lesz az ezredfordulóról!
És hiába.
Aki eldöntötte, hogy 1999 dec 31 - 2000 jan 1. a nagy buli, azt nem fogod meggyőzni semmilyen érvvel.
Wagner Ur,
Dzsamana!
Esztet mostan veletlenul nem lyol tuggya.
Mer asz uty fan, hoty 1xcsak jon egy nagy marha ember a Markos Gyuri, aki asz Alfonzo mesternek _____________ ági leszarmazottya , osztan elkezdi parodizalni a 3. vilagot, asz arab baratainknak azakcentusat tekinve is. Ettolasztan a nadas kollega uty tesz mint a ki erti a beszeggyet osztan koszbe megy a naty hadova. Na errol szol a kutturalis fomusorido!
Nem is keverem, mivelhogy nem is koktél! Az egy másik opera, igaz, hogy ott is sokat bökdösnek, meg isznak is! Főleg az az Atosz, az nagyon tud inni! De ott is a végén mindenkit lecsuknak és sokáig lesznek velem együtt bezárva, akkor meg ott ülünk és iszunk és éneklünk, kinn meg irigykednek, és addig irigykednek, amig megunják és jönnek és az egész Basztilt azt Lyól lerombolják, mert nem találják a piát és keresik egészn a pincéig. Höhö! Az viszont tuti, hogy nem találják, mert ha én ilyen úri társaságban inni kezdek, akkor ott kő kövön nem marad :))) Na! Ez igy volt! Én csak tudom! Jambalaya?
Ja! Láttam is a moziba' valamikor azt a Ragarder lovagot, az mindig mondta is, hogy angárd vagy kangár, mivelhogy egy úriember volt, aztán máris bökött azzal a hosszú késivel... utána pedig meghajolt és a kalapját is levette.. és akkor a végén mindenki boldog volt és énekelt... tralallala, trallala, .. azér' mingyár' lácc, ha valakinek francia nevelőnője volt, nemcsak angol vécéje :)))
Allah növessze nagyra szakálladat, ó, nagyhatalmu (Note)Padi Sah!
Nem kell elkapkodni itten a dolgokat, még írnak hozzá úgyis - van 100 napom az elsüllyedésig, pedig nem is vagyok egy kormány, de még csak kormányos sem :)))
Szóval, még várok egy kicsit, aztán megy az ISZOLDÁba a Közös cuccok közé! Addig is Sööört! És minden születéses névnaposost üdvözlök és köszöntök vissza és előre menőleg is, hál'istennek a Kocsma él, a Pince telik, bármennyit kihordok belőle, csak nem fogy el! Ilyen kéne nekem reálba'!
Ne mondjad má'! Annyi gineszet kaptál, hogy attól má' el is felejtetted! És még azt a tejet is mennyit köllött nekem cipelnem neked, pedig közbe' mindig elfordultam és attól mindig nekimentem minden oszlopnak és most csupa púp meg karc lett a fejem... DE maLyd csinálok neked egy tejesen külön oldalat vissza és felmenőleg (höhö! EZ NEM, IS ROSSZ ÖTLET! Na, erre inni kell!) és majd itt a kikötőben mifelénk egy részegfestőt is bepalizok, és jattolunk, hogy csináljon belőled egy olyan turbános Török Szultánt vagy turbán nélküli pasapasast és akkor ülsz majd a háremben és iszod a mindenféle italokat, közben meg majd a Tuskó Hopkins arab démonai lengenek és... ááá, szóval, valami ilyesmire gondoltam:
....fel orszag rohan a hatarido naplojahoz. Istenem milyen nevnap van augusztus 12-en? Klara! Huhhh. Nincs Benne i betu.
Isten eltessen Pintyoke!
De koborolj el am itt tul messzire mert iszonyu ricsajt csapnak utanad mindig az ehes madaraszok...
Remélem mára több nincs, mer' inni itt fenn is tudok, meg a lépcsőmászáshoz má' öreg is vagyok, pláne amikor ilyen nagy csomagokkal kell felfelé cipekednem. Nagyon nehéz ez, nagggyon nehéz... kibírni, hogy ne igyam meg magam az egészet:)))
Sok_sok_boldog_szülinapot_kívánok_mindenkinek (Medwe, Sehonnai Bitang Ember, neduddgi), aki ebben a topic-ban ezen okból befojólag szerepel. (Kicsit egoista leszek: nekem is ma van a szülinapom... ;-))
Üdv!
Na, Pintyő sztrovacsek, itt van neked egy ajándékcsomag!
Majd hámozd ki, hogy mit szeretsz belőle, de ha mások is besegítenek, akkor úgyis minden elfogy :)))
Sehonnai Megtisztelo Bitang Ember,
En eddig komolyabb dolgok miatt sem nyitottam topicot. Ez meg direkte baromsag lenne. Ugyhogy nem. Eleg nekem mashol olvasni a baromsagaimat.