Keresés

Részletes keresés

Vajk Creative Commons License 1998.07.01 0 0 14
Ha mar voltam oly otromba orrszarvu es nem ismertem fel Jozsef Attilat(azota is szegyenkezem magamban) leirok egy verset egy masik koltotol. Az en viszonylatomban "A" koltotol:)

Folyton átlengsz gondolataimon,
mint könnyű szél, vagy mint az ibolya
ég váratlan, villanó mosolya,
s néha már egy édes hatalom
érintésétől, szivem s homlokom
nyugodni simul: ha sajog is a
"nem vagy" sebén a "voltál" vigazsa,
steretnék élni. Miért? Majd mgtudom.
Meg kell ismernem minden emberit,
ha üdvözit, ha pokolra taszit;
és rád gondolnom olyan jól esik !
Igy is együtt vagyunk mi, kedvesem.
Mig élek, élsz: éltetlek. S te nekem
segitesz, ugye, sziv a szivemen?!

Aki tudja ki irta, az kap egy kisotost nalam:))

Herb-Atea Creative Commons License 1998.07.01 0 0 13
Vágymagam a Hold alatt

Be jó az éjben bátoran menni,
Be jó az éjben egyedül lenni;
Bús tavaszi éjjel
S borusan járni szerte-széjjel.

Ha a Hold szunnyad, szellő se rebben,
Virágok nyitnak elfeledetten,
Tüzes, tüskés rózsák,
Ölelik a Föld takaróját.

Elhaló hárfák titkos zenéje
(Ez éj a Ielkem örökös éje)
Hűs tavaszi éjjel
Sirat Valakit bús szeszéllyel.

Messze vidéken - ismerős tájon
Éjjel bolyongok. - Senki se szánjon!
Hisz ez az én kertem
S bünhödnöm kell, mert nagyot mertem.

Belépni mertem, szétnézni benne:
Kóborgó Vágyam ha nyugtot lelne!
Szelid, csöndes éjjel.
S bolyongok benne szerte-széjjel.

/József Attila/

[Ha már lúd, legyen félkövér. (Tipográfiai szólásmondás)]

Üdw: /-/erb Atea

myname Creative Commons License 1998.07.01 0 0 11
Galine ! Most is értelmetlen fecsegés folyik minden csatornán. Néha van egy két provokátor, aki megpróbál valami színt vinni a dologba, de a csatornákat elárasztották a primitív hülyék, meg a 12-16 éves sulinetes gyerkőcök. A dolgot nem kell erőltetni. El kell járni társaságba,szórakozni, kell találni valami értelmes elfoglaltságot és várni kell. Az egy régi buddhista erény, ha valaki tud VÁRNI. Itt persze nem a dolog szexuális vonatkozásáról beszélek, hanem a TÁRS megtalálásáról. Az internetes társkeresésben nem hiszek, a többiben ( pl.újsághirdetés ) bizonytalan vagyok. Van az ismeretségi körömben olyan lány, aki hónapok óta együtt van egy olyan sráccal, akit újsághirdetés útján ismert meg. Ehhez persze mindkettőjüknek lépni kellett: az egyik hirdetett, a másik tollat fogott... Hát, nem tudom. Talán.
Vajk Creative Commons License 1998.07.01 0 0 10
galine !
Egy erdekes momentum: a Jozsef Attila topicban ideztel az Oda-bol. Mar regen nem olvastam es hala Neked,most megteszem. Ilyenkor erzem csak igazan, hogy mennyire nem a szepnek elek, amikor egy ilyen figyelemfelkelto befolyas erkezik hozzam. Egy szin.
Koszi!
David Creative Commons License 1998.06.30 0 0 9
Galine,
elcsépelt dolog, de igaz, hogy ahhoz, hogy téged értékeljenek ahhoz elôször magadnak kell értékelni magadat. Kinek kell az olyan portéka amit az eladója sem tart sokra ?! Tessék büszkének és magabiztosnak lenni. Másként nem megy. Szintén fontos, hogy ne a jövendô társadtól várjad, hogy ô derítsen jó kedvre. Tessék jól érezni magad a bôrödben ! Ez mind azelôtt való, hogy az ember ismerkedésre gondolna.

Egyenlôre ennyit, majd írok még, soxerencsét, Dávid.

Barracuda Creative Commons License 1998.06.30 0 0 8
Galine!

Jól sejtem, hogy te is olyan önsajnáló, depresszióra hajlamos balf... vagy mint én?
Ha igen akkor tanácsot adok neked, és ettől ku###ra jól érzem majd magam.
Két dolgot tudnék mondani.
1. Nincs olyan, hogy nem kellesz senkinek. Millió nőnek kellenél, ha tudnának rólad. Adj fel újsághirdetést vagy amit akarsz. Először az kell, hogy téged érdekeljen egy lány, neked kell "megszólítani".
2. Az egyedüllétnek vannak előnyei is, fordítsd hasznodra, hogy szenvedsz. Én amikor legjobban szenvedtem a magánytól, akkor előjött az ihlet és alkottam. Irj, rajzolj, faragj, csinalj amit akarsz, még valami érdekes is kijöhet belőle.

Galine Creative Commons License 1998.06.30 0 0 7
Ez a marketing (meg manager, meg ...) meg az ezekkel egyutt jaro felhotlenul pozitiv gondolkodas nem az en esetem, mondhatnam: nem megy.
Nevet meg akar valtogatok, akar nem - neha parhuzamosan is tobb neven vagyok tudathasadt - ha nincs reakcio, ha nincs _olyan_ reakcio, amire szamitanek: mindegy.
_A_ Galine _nem szep_. Talan jo, talan tul erzekeny lelkuletu - de nehezen viseli a kudarcokat, meg azt, hogy azok, akikre _igazan_ _szamit_: cserben hagyjak...
A _belsom_ itt (sem) tudom bemutatni, hiszen akarmit hazudhatok, ha akarnek.
Az ICQ-t nem probaltam, ugy '95 korul irc-ztem utoljara, akkor csupan ertelmetlen fecseges zajlott minden csatornan, amelyekre betoppantam. Nem tudom, hogy az icq milyen kommunikaciot takar, de gondolom, hogy olyan, mint az irc.
Becsuletes vagyok es rendes. Megsem megy valahogy, sehogy, akarhogy.

Galine

Vajk Creative Commons License 1998.06.29 0 0 6
Galine !
Ha jol vettem ki a szavaidbol, nem a kulsoddel fogod meg a noket. Viszont akkor mi a fenenek valtoztatsz nicket? valaki eppen megismerne a szep Galine-t, es mar nincs is. Legyel allando Galine, hogy a belsod legyen itt mindenki elott eloszor es utana, amikor mar mindenki tudni fogja, hogy Galine olyan, amilyennek irtad, akkor mar nem fog szamitani a dioptria!
Valahol ezt hivjak marketingnek, on-eladasnak.
Probald meg.
kerenyitomi Creative Commons License 1998.06.29 0 0 5
ja még valami! próbáltad már az icq-t?
kerenyitomi Creative Commons License 1998.06.29 0 0 4
ne add fel Galine!
mindenki találhat magának lyányt, csak szerencse, meg kitartás kell hozzá. ha a férfiú becsületes, rendes ember, akkor 1 idu
múlva jönni fognak a barátnuk akikkel el lehet beszélgetni, és majd eljön a csajszi.
csak a csajok nem bírják ha a pasi rögtön a lényegre tér. a pasik, (én is)meg rögtön a lényegre akarnak térni. ez a baj. de azért eddig az emberiség megoldotta.
ne add fel, nagyon sok csaj van 1edül, akik 1 jó pasira várnak. a "jó" jelzut most a belso dolgokra mondtam.....
ha megérinted a nu lelkét, már nem érdekli hogy hány doiptriás a szemüveged....
úgyhogy türelem, kitartás
üdv
tomi
Galine Creative Commons License 1998.06.29 0 0 3
Halihó Minden Kedves Hozzászóló!

Először is köszi, hogy írtatok valamit, egyáltalán.
Nos, a Nyéki tavak nem az igazi, ha valaki úgy közelíti meg, hogy sehol senki ismerőse, senkije, akárkije, bárkije, valakije.
(Aztán pedig legalább tizensok éve nem úsztam, már asse' tudom, hogy kell.)
A `mindenáron-társkeresés': nos, ez talán nem minden-áron, mert többnyire a hirdetéseimre semmiféle reakció nem érkezett.
Ugyanez a helyzet, ha írogatok: a különféle topic-okba jócskán írtam már, nem csak mostanában, Galine néven, hanem régebben, egészmás neveken.
Ülök a gépem előtt, vagy bringával csavargom szerteszét, a városban, a Bükkben.
Legutóbb VHK-koncerten voltam, ott is egyedül.
Ebből megin' nem lesz semmi.
Namind1.
G.

texaner Creative Commons License 1998.06.29 0 0 2
Galine

Ebben a szép nyárban irány a
Nyéki tavak. Nagyszerü csajok
várnak ottan rád!

Medwe Creative Commons License 1998.06.28 0 0 1
Helló, Galine!
Ha a géped előtt üldögélsz és a billentyóket vered (remélem, csak aztat :-)) akkor az esélyed tovább csökken.
Tervezd meg, képzeld el a nagy őt, találd ki, hova, milyen helyre jár (ahogy leírtad Magad, biztosan nem diszkóba) és járj oda Te is. Előbb-utóbb összeakadtok.
Amellett a véresen társkeresőkben van valami taszító. Egy könnyed játékos hamarabb talál...
Zoltanius Creative Commons License 1998.06.28 0 0 0
Szerintem irogass egy kicsit itt a különféle topicokba. Meglátod, lesznek olyan csajszik, akik egy húron pendülnek veled... :-)
Galine Creative Commons License 1998.06.28 0 0 topiknyitó
Miskolcról keresgélek, évek óta, de mindhiába. Én: hímnemű, majd' 31, szűz (csillagkép vagy miatetű) sovány alkat testileg, szemüveg sok dioptriákkal és még sokabb lelki- és humorérzékenység.
Galine

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!