Keresés

Részletes keresés

Trebitsch Creative Commons License 1998.06.12 0 0 58
Ez az Árpi élni akar, valami érthetetlen okból...

De egészen logikusan hangzik, amit mond.
Még egyeztetem az időpontokat, de azért a Kornél is elég gyanús... :)
Majd megláttyuk.
Skizó, meddig lehet szavazni?

Árpi Creative Commons License 1998.06.12 0 0 57
Szegény megboldogult Pocak azt írta nekem egyszer:

"Kornel tudta, hogy en SWE Z.-t gyanusitom, es mindenkinek SWE Z-t fogom javasolni. O megis Wagner urra szavazott, ugy hogy most nem tudom, hogy artatlan es iszonyuan kavar, vagy tenyleg o a masik. Az en gyanum szerint o a masik gyilkos, nyilvan menteni akarja SWE Z-t, de ugy hogy kozben kozpolgarnak adja ki magat."

Bocs, hogy rá hivatkozom, de egy biztos: ő nem lehetett gyilkos. Tehát nem igazán lett volna indokolt, hogy azt hazudja, hogy ő a titkosrendőr. Tehát, mivel azt is tudtomra hozta, hogy SWE Z. általa azonosított gyilkos, kénytelen vagyok elhinni ezt is. Ekkor viszont már csak egy gyilkos járja a várost.

Hogy ki lehet az? Idézet:

"Subject: gyilkososdi
Date: Fri, 5 Jun 1998 17:17:10 -0700 (PDT)
From: "Juhász" "Csillagszemű"
To: arpi@creative.hu

Szia Arpi,
Gyanusak nekem a Te kapcsolataid!
Feltunt neked, hogy Kornel mar ketszer szolt hozzad? Vajon miert? Csak nem Te vagy az egyik, o meg a masik?
Nem, osszesen csak ket gyilkos van.
Az egyik SWE Z., o tuti, egybol kitalaltam.
A masikra tobb jeloltem is van, a legeselyesebb befuto Kornel, pedig ugy biztam benne!
Feltunt neked, hogy Kornel hogy probalta megszolitani Wagner urat, Teged, majd SWE Z.-t? (piragnarew = Arpi + Wagner, a masikban pedig a nagybetuket kell osszeolvasni).
Miutan irtam Kornelnak a gyanumrol, azutan kezdte keresni a kapcsolatot SWE Z.-el. Valaszul megkoszonte a figyelmeztetest, es a
tobbi polgar neve felol erdeklodott. Keresi a parjat.
Ha elhullok, akkor tuti o a masik gyilkos. Ma ejszaka viszont SWE Z.-re kell szavazni, ez teljesen biztos.

Udv Pocak"

Ha gondoljátok, akár meg is lincselhettek, de Pocak emlékére kérlek Titeket, az én elpusztításomat hagyjátok meg a gyilkosnak. Ha Chornell a gyilkos, ahogy nekem is valószínűnek tűnik, lehet, hogy cselből mást öl majd meg, nem engem, de biztos ami biztos, őt kéne megnyúvasztani ma éjjel. Ha ő volt a gyilkos, akkor hamar a végére jártunk a dolognak, legfeljebb két áldozat árán.
Mindenesetre nekem nagyon gyanús, hogy csütörtökön 20:00 és péntek 01:00 között ő szólt a "város polgárai" közül a legtöbb témához a Törzsasztalon, és hozzászólásai között van egy kis lyuk az időben, ami egybeesik gyilok és gyilok3 megszólalásaival.

Városlakók!

Higgyetek nekem, aki még cicifixárusunk szirénéneke ellenére is csak a gyilkos lebuktatásán fáradoztam, higgyetek hősi halott serifünknek, addig lincseljük meg Chornellt, amíg tehetjük! (A poén az lenne persze, ha a népharag és a gyilkos is engem választana áldozatul. Skizoid! Ekkor kié az elsőbbség? Vagy a gyilkos egyben hullagyalázóvá is válik?)
Lehet, hogy ez volt az utolsó hozzászólásom, polgárok, Isten áldjon Titeket! (na, pá)

Skizoid Creative Commons License 1998.06.12 0 0 56
Vajk,

nincsenek átkok, mert (rajtad, meg Wágner úron) kívül senki sem támogatta az ötletet. (Pedig szerintem is jó ötlet :)

De ahogy látom enélkül is elég gyorsan hullanak a fejek...

Skizó

Trebitsch Creative Commons License 1998.06.12 0 0 55
A sör az jár. Szegény Árpi... Kicsit sajnálom.
Esetleg, ha valami más az utolsó kívánságod: most mondd, Árpi, holnap már késő lesz. :)
Wágner úr Creative Commons License 1998.06.12 0 0 54
Iszom a Sört
És vigyorgok hozzá,
Az élet rövid,
Mit bánkodjak rajta?
A verselés nem az én reszortom,
Ezt higgyétek el, többször nem mondom.

(ez egy szabad vers, mivel szabadnégykézlábon írtam, de majd szólok Troppauer Hümérnek és akkor mind odalesztek a gyönyörtől).

Az Árpi pedig, ahogy látom, már készítheti is a végrendelkezést, ha előtte még Sört akar inni utoljára, akkor gyorsan utolsókívánkózzon, majd idecipelek neki valamit valahonnan :)))

Zak Creative Commons License 1998.06.12 0 0 53
Bassszuskulcs... rosszat lincseltem meg? Affene. Küldök egy csokor virágot meg egy melltartót neki.
BlackLion Creative Commons License 1998.06.12 0 0 52
Ez egyre jobb.Versike kell neki.Hat jo.

Jofej ez a Gyilok gyerek
Szerintem Arpi o s nem mas
Ugyhogy lincseljuk meg Arpit
Mert o a gyilkos

Tetszett?Jo a rimelese.Ja hogy mar ennyi az ido?Akkor mar ertem miert vagyok ekkora hulye.

Vajk Creative Commons License 1998.06.12 0 0 51
Mongyuk ez eppen nem a gyilok naccsagat dicseri:))

Mikor van a kovetkzo halottvonal? (Deadline)

Az atkokkal mi van? Vannak avagy nincsenek? Es ha nincsenek, akkor mikor lesznek?
Es mik?

Vajk Creative Commons License 1998.06.12 0 0 50
Ma tessek, amig nem voltam, eleg sokan megdoglendtek itt.
Arpi !
A gyilkos egyedul is hibazhat, ha nem szavaz, nincs aldozat.

Ugyhogy elegy nyilvanvalo, hogy en es aki meg nem szavazott, nem lehetunk gyilkosok, nem?
Egyebkent, ha en is szavaztam volna, akkor maradtam volna kovetkezetes az elozo szavazatomhoz. Attol teljese fuggetlenul, hogy en is kaptam egy levelet Arpitol, hogy meg fogok halni.

Gyiloknak a vers:
Gyilok az egy fasza gyerek,
Nagy benne az akarat,
Ha nem eri fel a lovat,
Megba.... a szamarat.

Gyilok, most akkor kihuztam a gyufat, igaz?
:))

Árpi Creative Commons License 1998.06.12 0 0 49
Gyilokok! Nem szeretem a huhogást!
soltika Creative Commons License 1998.06.12 0 0 48
Hoóhér!
A Finci kutya egy valódi ÉLŐ kiskutya, aki hogyha támadják ,megvédi magát, a kis tűhegyes fogaival.
Úgyhogy tessék kérem békén hagyni.
soltika + Finci kutya
p.s. amúgy a melltartó jól áll neked csak kicsit feltünő ebben a nyári hőségben,
H
me"HÓ-t-ÉR"tó
ll ar
úgyhogy inkább csak T"élen viseld.
Finci kutya.
A következő egy java script lessz.
soltika Creative Commons License 1998.06.12 0 0 47
Hoóhér!
A Finci kutya egy valódi ÉLŐ kiskutya, aki hogyha támadják ,megvédi magát, a kis tűhegyes fogaival.
Úgyhogy tessék kérem békén hagyni.
soltika + Finci kutya
p.s. amúgy a melltartó jól áll neked csak kicsit feltünő ebben a nyári hőségben,
H
me"HÓ-t-ÉR"tó
ll ar
úgyhogy inkább csak T"élen viseld.
Finci kutya.
gyilok3 Creative Commons License 1998.06.12 0 0 46
Bagoly mondja a verébnek.
Költenék, de tojásaim
már nem élnek.
Szerteszéledt reményem,
már nem motivál.

Bagolymodja

Bagolymondja Creative Commons License 1998.06.12 0 0 45
Polgárok már nem nyafognak
S a gyilkosok lógni fognak!
Dobjuk be ôket egy lyukbe
A bagoly néz be otthonukba
Gyilok Creative Commons License 1998.06.12 0 0 44
HAHAHAHAHAHAHA!
Vege a Pocak nyamvadt eletenek!
Raadasul Swezt is kinyirtatok, tokfejek!
Szepen fogy a varos lakossaga!Ez kell nekem es ver!Rovidesen elkeszitem az uj listamat.Mindenkitol varok egy verset,amely az en nagysagomat dicsoitit. Azt fogom kollegammal(mert meg el!) megolni, aki a legrosszabb muvet irta(vagy egyaltalan nem irt).Varom tehat verseiteket.
Árpi Creative Commons License 1998.06.11 0 0 43
Pocak, ki egyetlen igazlelkű zsaru voltál a városban, nyugodj békében, de én azért mindent megteszek, hogy megbosszuljalak! Valószínűleg én leszek a következő áldozat, de még van egy dobásom. Csak egy nagy baj van, polgártársak! Ha a gyilkos egyedül maradt, minden éjjel ölni fog, mert csak egyféleképpen szavazhat. Tehát furcsa módon a következő éjjel is le fog gyilkolászni valakit, majd ismét, majd ismét, majd...
Kéretik gondolkodni, mert kevés időnk maradt. Mindenesetre már négy szavazat is elég egy lincselésre, tehát a gyilkoson kívül legfeljebb ketten véthetik el a szavazást.
gyilok3 Creative Commons License 1998.06.11 0 0 42
Buták vagytok! Csak a félelmeitek vezetenek benneteket. Gyilkolásztok, de minek? Ártatlan
áldozatok tetemei jelzik utatokat. Szavaztok mert féltek. Pocak ártatlan, SWE Z. meg egy legyet sem tudna bántani, Árpi meg csak egy nagy szarkeverő. Gonosz csőcselék vagytok! Tyúkagyú népség, a hülyeségetek lesz a halálotok. Majd én veszem véreteket! Mondottam, ha tudni akartok valamit, kerdezzétek a Hóhért.
Trebitsch Creative Commons License 1998.06.11 0 0 41
Én mondtam, hogy Árpit lincsezzünk!
Most aztán oda van szegény Pocak.
Emlékét kegyelettel őrizzük...
SWE.Z pedig ártatlan áldozat vót, szerintem.

Most majd megint jön az Árpi, és gyilkolász.
Pedig nem szép szokás... :)

Wágner úr Creative Commons License 1998.06.11 0 0 40
Mer´csak öltök állandójan, ahelyett, hogy gondolkoznátok, én meg úgy látszik későn ébredtem fel és nem ért oda időre az üzenetem. Viszont Pocaknak srófolok egy gyászindulót a villanyPIA-ninó-ninó-ninón..

Igyunk lelki békéért!

Skizoid Creative Commons License 1998.06.11 0 0 39
A Polgárság nevében!

Ezennel ítéletet hirdetek. Az esküdtek a következő döntéseket hozták:

Zak,Kornél,bagolymondja,Árpi és Pocak polgártárs szerint SWE Z-nek halnia kell.
BlackLion,Trebitsch inkább Árpi vérét látná folyni, míg SWE Z magára maradt Pocak meglincselésének szándékával. Wágner úr és Vajk tartózkodtak.

Mivel 10 még élő emberből öt SWE Z-re szavazott (ami legalabb a fele ugye), ezért nem kerülheti el kegyetlen sorsát...

"...Lassan kiürült a főtér. A polgárok lesunyt fejjel hagyták ott a még vérző SWE Z tetemét. Titkon mind abban bíztak, hogy ezzel az iszonyatos munkával végre véget vetettek a lidércnyomásnak.
Ám az éjszakába ismét sikolyok hasítottak. Hiábavaló volt az utóbbi időben szokásossá vált éjjeli őrjárat fürgesége is: mire a tett helyszínére érkeztek már csak Pocakot találták, tátongó sebbel, holtan, merevedő ujjai között egy cetlivel: 'A gyilkos ne'"

És megint Nappal van...

Skizó

Árpi Creative Commons License 1998.06.11 0 0 38
Na, mi van! Labdamérgezést kaptatok?
Pocak Creative Commons License 1998.06.11 0 0 37
Polgartarsak,

Ha javasolhatnam, legyunk konzekvensek, es most menjunk a TUTIRA. Ne az utolso erzelmek alapjan dontsetek.
Ha igaz, amit Arpi irt, akkor a kovetkezo forduloban meg mindig elbiralhatjuk az erdemeit.

Trebitsch Creative Commons License 1998.06.11 0 0 36
Skizó,

Árpit, löncs, vagy lincs, vagy ilyesmi, jó?

Skizoid Creative Commons License 1998.06.11 0 0 35
Csak emlékeztetőül:
ma este 8-ig várom a szavazatokat. (Eddig 5 jött meg)

Kornél: mondtam, hogy megvesztegethetetlen vagyok :)

Ja, és halhatatlan is :) (ezt csak azért, nehogy a gyilokok engem akarjanak lemészárolni. látom ám a listáitokat :)))

Skizó

Pocak Creative Commons License 1998.06.10 0 0 34
O mar csak ilyen.
Megiscsak kellemesebb egy onkent, tisztan odaadott melltyu, mintha egy osszekaszabolt veres hullarol kellene lerangatnia.
Egesz biztos vagyok benne, hogy ezert kaptad ezt a levelet.
pcsikvari Creative Commons License 1998.06.10 0 0 33
Ezt én miért kaptam?:-((

Date:Wed, 10 Jun 1998 20:32:17 +0200From:"Arpad Illes" Add to Address
BookTo:Date:Wed, 10 Jun 1998 20:32:17 +0200From:"Arpad Illes" Add to Address
BookTo:pcsikvari@mail.datanet.hu
Subject:gyilkososdi

Szia Pcsikvári

Azt hiszem, ideje valami hatékonyabb gyilkolászási módszert követnem,
úgyhogy szépen sorban végig kell teszteljelek Titeket. Te vagy az első (azaz a harmadik, de az elsőt és a másodikat ellógtam) éjszaka kiválasztottja.Szükségem van a melltartóidra!
Szóval lehet, hogy csalódást kell okoznom, de én vagyok az egyik gyilkos. Ha elhiszed, és Te vagy a másik, az jó, mert akkor ritka
hatékonyak lehetünk, gyorsan kinyírhatunk mindenkit. Ha nem Te vagy, akkor úgysem tudod elhitetni mással egyhamar, hogy én ki vagyok, de egy napon belül hullává kell tegyelek, legnagyobb sajnálatomra.
Tehát nekem a legjobbra kell terveznem.
Szóval ma gyilkoljuk meg Trebitschet! És hogy jobban haladjunk, hangoljuk össze a lincselési szavazatot is, hátha bejön. Lincseljük meg SWE Z.-t!

Szia!
Árpi

JuuúúúúJJJ! Ha hullává akar tenni, akkor mit
udvarol, meg szüvetkezik. Normális ez?

Didinger

Chornell Creative Commons License 1998.06.10 0 0 32
Na itt a gyilok!

Mindjárt hyvom a szomszéd-baniát!

És a nyakára küldöm. HAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAAHHAHAAHA
HAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHH!!!!!!

Chornell Creative Commons License 1998.06.10 0 0 31
Halihó!

OK Bagoly-mondja!

Hozom a kutyámat!
Meglincselünk minden gyilkost!

Szerintem nyiltan itt is megbeszélhetjük.
A gyilkos (hajól tudom) uccse tud mit tenni az ellen, hogy mi meglincseljük, ha lebuk.

Nem?

Magán race:
Skizó!

Ha küldök neked egy jó kis sört, hajlandó lennél elküldeni nekem a gyilkosok nevét?

(tegyél úgy, mintha te is könyvelő lennél, és akkor menni fog)

Na BYE !!!

Gyilok Creative Commons License 1998.06.10 0 0 30
Nu.Arra az elhatarozasra jutottam, hogy mostan bizony POCAK a kovetkezo HALOTT.Ugy fogom kinyirni mint a 7.-ben a koveret.Tulzabaltatom, amig ki nem durran a POCAKJA!HAHAHAHAHA!!!!!!!
Szoval uzenem kolegamnak:POCAKOT oljuk meg!
Árpi Creative Commons License 1998.06.10 0 0 29
Ennyire mélyen aludtok, vagy még tart a meccs a tv-ben? Na én mára megyek. Sziasztok!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!