A topic címére válaszolva világgá kiáltom a fájdalmam: nekem csak volt autóm!!
Egy gyönyörű fehér, két éves ASTRA Caravan 1.6 Club, légkondival és ABS-szel. Múlt vasárnap éjjel tüntették el a ház elől. GZZ-631 "névre" hallgatott.
Valahogy igy kell (img src="http://www.mastercopy.hu/~tonika/csapatas/csap10.jpg")
de a zarojel helyere hogyhivjakot na ilyen kisebbnagyobb jel kerul aztan kesz. A macskakorom koze meg ahol a kep van a neten.
Köszi a segítséget előre is. Bár remélem a telet kibírja, aztán ugyis csak pihizik :-)
Igazából csak egy gondom van, hidegen elég nehezen indul! Ja, és a 2-es kicsit szinkronos. De egyébként jó kis autó. Jót rallyztam vele a hóban. :-)))
Én is örülök az autódnak. Nekem egy Citroen 2CV adatott, nagyon szerettem, bár kellett hozzá türelem. Ha jól tudom, ugyanaz a 600-as boxermotor dohog a bádogtető alatt az LNA-ban is, mint a kacsában.
Ha ne adj Isten gond lenne a gépeddel, én meg tudom mondani, hol foglalkoznak vele. Majd írj a tapasztalataidról!
Fiat Panda 900 1992-es. Írigykedtek mi? 34LE, de a könnyű tömegéhez ez elég is a városi használathoz. Az 1000-es Suziki nem ellenfél! A fogyasztása 5-6 liter. Egy élmény ebben az autóban ülni!!!
ÓÓóóó látom fastcar kollega ebben nagyon otthon van! Valóban valami olyasmi, és bár már itt áll a ház előtt, még csak pár métert mentem vele. Ige érdekes autó.
Tipikus francia, ezek mindig kitalálnak valami okosságot. Ezen pl az index jobb oldalon van..
Hát ilyenről még én sem hallottam :-))))
Csak tudod, meglátni és mexeretni :-))) egy pillanat műve volt...
Komolyan. Igen, igen erős, luxus autó :-)))
Szóval télire vettem, ha esetleg esne a hó, mert az enyém akkor garázsban pihizik.
Fergeteges adatai: 1978... 652 cm3.... 34 LE....Kacsa motor...léghűtés....alig nagyobb, mint egy kispolák...5-6 l nafta
Ugyhogy reszkessetek, én leszek az utak réme :-))
Ja, és szép piros...
És igen! Ujra itt! Megvan a legújabb szerzeményem:
Egy Citroen LN (ilyet még nem is hallottam :-))
Van nekije mindösszesen 600 cm3-je és vagy 700 kg-ja. Ja és nem kell bele fagyálló!! :-))
És ez is piros, bibibbbiiiii. Irigykedhettek :-))
82-es ford granada mk ll-es 2.0L. szenzációs, megbízható, kényelmes. azt hiszem a fogyasztáása kicsit sok, 10-12l körül van.
előtte egy 75-ös alfám volt, sajnos eltört. imádtam! gyors, szép, kényelmes.
cacho: anno mikor megvettem a kocsimat par nappal utana sietni kellett videkre, igy mivel 220 ala nem ment a gep vegig az m1-esen igy haverom vezetett o nem felti a jogsijat..
ugy 225-230 kozott autoztunk valahol amikrois kormany elenged, odahajol elem kesztyutarto nyit es mondja: jajj a kajam... Elovette, kibontogatta, az auto elengedett kormannyal az m1-esen dongol, es elkezdte falatozni nagy nyugalommal a kajat..
Szoval jo autoval ez nem problema