Neked soha semmi se Lyó! Majd akkor rádgurítom a zongorát, hogy érezd a különbséget egy hordó meg egy olyan bazi nagy Credence között, ami tele van drótokkal belül és azoikat állandójan kalapálják. És akkor majd tiszta lesz minden előtted, mint az esővíz (brrrr), amit Sör helyett mindig látsz, szóval olyan Clearwater lesz, azután meg még újraélesztés is lehetséges, és lehet kiabálni újra, hogy reViVa! L
Mar megint kavarja... A findingi, vagymiaz a Finlandi, az a mostan illegalitasosba vonult Vereskoromnak azudittoje. En ki nem allhatom, - a Findinglaiat - az orvos is monta, hogy ket uveg utan ajjak meg vele. En prpalltam, de uty moszgott asz a franya hajopallo alattam, hoty muszaj fot kinyitni a harmatikat (?)is... Na esz van ... A tobbi nema csend. Mer reszegek.
Micsodaaa?!!! Brrrr, egészen összeborzongtam magamat! Na, mindegy, megoldható ez is, csak azért mert ma jó a kedvem....
Na, mi eztet a neduddgival szépen megisszuk, meg még kínálgathat is belőle, úgyis mindig szok... és az a jég, ami még ott van, amikor elolvad.... na, az mind a tiéd!!! Csak azért, hogy ne kérjél ilyen csúnyákat!
Wágner Úr!
Eztet én így nem szeretem, mert a hiányos ruházatú női hölgyek elterelik a magamfajta íróember figyelmét az ivásról, nem..., izé..., az írásról.
Mitaggócc?! Má' él megin' - biztos a neduddgi megin' kidumálta magát, hogy ez a Török Szultán mindig kidumálja magát, még akkor is, ha zavaros leveleket firkál :)))
A hordót meg nyugodtan megtarthatod és ne aggóggyá' - asziszed csak az az egy vóót?!
Itt egy egész hordóvigyázó elkülönítmény és szaladni kell, mer' gyorsan öntik :))))
Puff! Hukk! Na!
Miér' van az, hogy amikor sietek, akkor mindig pofára esek?...hm... csak nem elkapkodni itten a dolgokat... na!
Wágner Úr!
Pedig jó lenne, ha működne, mer tényleg jó gyors volt, megnéztem! A végén már szédültem a sebességtől., hát meg kellett, hogy kapaszkodjak egy nagyobb söröshordóban. (Úgyhogy aztat ne keressed, azér vigyázok rá.)
Gyooors?! Az nem kifejezés az eddigikhez képest! Szágukd! És még külföldről is - a jenki ruszkijaim má' nem győzik hordani a sok piát egymás kínálgatására - ilyen sem volt még, sikerült az egész világot berúgatnom, Alaszkától Csamkatkáig iszik mindenki és vigyorog... tralallala .. "..egy Kocsma az egész viláááág!" Hukk! Egészségedre!
Csülökkk! Te egy rendes sztrovacsek vagy! Köszi! Már be is raktam az Itallapra.
neduddgi segítségével átrámoltam a Kocsmát új helyre, most már gyorsabb lesz a kiszolgálás és vége a sok hülye reklámnak közbe', persze piát egyik sem nyomatott :)))