szerintem Foxi inkább a szélen bevethető. de egye fene jöhet ő is majd el lesz a jobboldalon :) Andorkát is meg lehetne nézni Tisza gólkirályságában kiegyehetünk. :D
Foxi sokkal gyengébb mint Kouemaha, ha már feketékről beszélgetünk. Csorel meglátásait szinte én is mondhattam volna. Kulcsár jó lehet habár egyenlőre tipikus 60 perces játékos.
Érdekes, h Foxit nem is említetted, pedig kifejezetten ügyes, jó játékosnak tűnik. Inkább mint ez a kouemaha v. ki:)
Valaki írta lejjebb Andorkát, benne is lehet fantázia. Bár ő vszeg nem kész játékosként érkezne - ahogy annó Rajkó sem, tehát idő kellett neki a fejlődéshez.
Egyébként pedig idén úgy is Tisza Tibi lesz a gólkirály ;)
Tormat el kene felejteni vegleg. A kiesojelolt REACban sem tunik ki , oda befer .
Sitkuban benne van a gol, ez pozitivum, allitolag a Kulcsar gyerek is jo. A neger sem tunk rossz valasztasnak, de kerdes,hogy mennyibe kerul.Keneseit csak vegszukseg eseten,Guerrero is johet , de inkabb kozeppalyasnak, mert a jelek szerint golt rugni nem tud.
Jah, múltkor Lg-nek akartam írni, jól beszívták a maccabisok, és a kondások, mert nem jutottak a döntőbe. Kovacsics játszott északon is, talán Ózdon. Tehetsége megvan, csak túl sok a buli, disco.
Tokody!!! Brnovic-ot gondolom a hurkásoktól nyilván nem a padra vették. Bajzát alapban kezdő. Én Kenesei, Tokody, Bogdanovic, Oláh négyesben látom a megoldást, de lehet külföldről hoznak valakit.
– Ilyen típusú játékosunk nincs a keretben, és találni is nagyon nehéz lesz, már ha sikerül egyáltalán. Bizonyára a szurkolók is észrevették az őszi szezonban, mennyit jelent az, ha Péter a pályán van. Hiányában szerkezeti módosításokra is szükség lesz.
Akkor valószínűleg áttérünk a kétcsatáros játékra, ami a rendelkezésre álló csatárokat nézve logikus lépés lenne. Ettől még szerezni kell vkit, mert 2 csatár kevés.
Rajczi sorsánál sokkal jobban foglakoztat, hogy kivel pótoljuk. itthonról elég nehéz lesz.
Sitku: sokat futó harcos játékos utóbbi időben egész szépen termel de főként külföldre menne nem túl szimpatikus megoldás.
Kouemaha: elég sok gólt lő, jó felépítésű, bár nem tűnik túl gyorsnak és valószínűleg szép összeget kérnek érte.
Torma: még nyáron valami gagyilapban az olvastam, hogymegkereste az Újpest. hát nem teljesen fogalmatlan játékos de azért inkább ne.
Kulcsár Tamás: szerintem őt mindenképpen érdemes lenne megszerezni. nem lehet félelmetesen drága technikás és gyors csak a góllövésben eddig nem jeleskedett de ez betudható a csapattársainak is nagyrészt.
Kenesei: nincs csapata és jól lövi a szabadrúgásokat. na ennyi a pozitívum nála.
Szóval nálam Kulcsár és/vagy Kouemaha lenne az ideális megoldás itthonról.
Meg itt van ez a Guerrero csak ő nem éppen gólvágó fajta.
Tisza képes előretolt ékkén játszani mert akkor minden oké és csak egy csereember kell. Ifiben vannak jó csatárok, akik szükség esetén bevethetőek?
Ha szerencsésebben alakulnak a dolgok akkor most azon vitázunk, hogy Feczesin vagy Hrepka legyen-e a csatár.
Én sokat játszom foci manager játékkal, ha az ő szemszögükből nézem, akkor vettek egy kurva olcsó európai uniós, a bajnokságuk szintjénél elviekben jobb csatárt, aki segíthet nekik bentmaradni a ligában. Kovácsék irányába töretlen a bizalmam, gondolom nem bagóért adták kölcsön, és remélhetőleg szereznek valakit a pótlására. Hajrá LILÁK!
én kissé csalódott vagyok. nem azért mert elmet, ez sejthető volt, inkább ahova elment. természetesen nem láttam még soha azt a csapatot de szerintem lényegesen gyengébb mint az Újpest. elég ha a Milwall vagy az Ipswich elleni meccseket nézzük és ezek a csapatok a középmezőnybe tartoztak ha jól emlékszem. ráadásul egy csatárnak szvsz nehéz kitünni egy ilyen csapatból, mert valószínűleg nem ők irányítják a meccseket így nem sok helyzetük lehet.
Bizony, ez azért érdekes. Mellesleg előbb próbaképp beírtam az "Isten óvját" és válszolt, hogy ezt más egyszer beírtam. Bizony és nem is egyszer. Be beírni nem lehet.
Véber György: - Nem játszottunk jól, éppen ezért örülök, hogy mégis sikerült elhozni a három bajnoki pontot, elsősorban a csapategységnek köszönhetően.
Következő mérkőzés: szeptember 4. (vasárnap), 6. forduló: Újpest FC-Fót – Enying, Fót, 16:30
Elszenvedte első vereségét Véber György csapata, pedig a játék képe alapján még 10 emberrel is nyerniük kellett volna. Az első gól a 80. percben szabadrúgásból esett, majd egy kontrát követően végleg eldöntötte a meccset az Erőmű csapata.
Véber György: - Értékelhetetlen teljesítményt nyújtott a csapat, egyszerűen nem is értem mi volt. Ma délelőtt alapos fejmosást tartottam edzésen a fiúknak. Nekünk minden meccset komolyan kell venni és 110%-ot nyújtani, csak ebben az esetben tudunk eredményt elérni.
Következő mérkőzés:Újpest FC-Fót – RAFC, Fót, 17:30