Jövőre újra Egerszegen játszik, ahogy ez kb. januártól tudható volt..
Bennem csak hiányérzet maradt vele kapcsolatban, nagyon sok minden "benne maradt".
Más:
Mivel a jövő évi bajnokságban egy magyar játékosnak mindenképpen a pályán kell lennie és jelenleg úgy néz ki, hogy az idei (felnőtt) keretből az egyszem Bencze Zolin kivül senki sem marad, ideje lenne elgondolkozni azon, hogy ki az a három, de inkább négy magyar játékos, akit érdemes lenne idehozni.
Megmondom őszintén hírtelen nem tudnék összeszedni kettőt sem.. :(
Egy kis kosárlabda a Nyíregyháza háza tájáról (hehe).
"NYKK: László Róbert aláírt
A csapat eddigi legjobban sikerült élvonalbeli szezonja után a vajdasági hátvéd további két évet marad a Marso-NYKK-nál, jó esély van arra, hogy Brane Savic is itt folytatja, Scott viszont távozik.
A férfi kosárlabda-bajnokság versenykiírásából adódik, hogy a rájátszásban csak a tétre menő párharcokat játsszák le. Így aztán a Marso-Nyíregyházi KK a Szolnok ellen elvesztett negyeddöntővel befejezte szereplését, és az alapszakaszban kiharcolt helyezésének megfelelően a nyolcadik lett. A csapat ezzel beállította korábbi legjobbját, de a győzelmek száma alapján története legsikeresebb szezonját produkálta az élvonalban. A szezonvég lehetőséget ad arra is, hogy megkezdődjenek a tárgyalások a jövő évi keret kialakításáról.
A szerzett pontok alapján a csapat előző évi legeredményesebb játékosa, László Róbert már aláírta újabb két évre szóló szerződését és jó esély van arra is, hogy Brane Savic is megkezdje harmadik szezonját az NYKK-nál. Ugyanakkor az is tény, hogy Seth Scott távozik a csapattól, az amerikai center korábban két teljes és egy fél szezonon át volt a nyíregyházi gárda tagja.
Végül is mindegy, nem is ez a lényeg. A kérdés csak az, hogy menni fog Neked a fórumozás normális stílúsban is, vagy csak ez a néplázító paraszt-barokk stílús jön be neked? (azaz jön ki belőled?)
Szerintem nem kell egymással úgy beszélnünk, mint ahogy a szolnokiak/körmendiek beszélnének velünk, ha lenne rá módjuk...
(bár van rá itt a fórumon, mégsem teszik, úgyhogy tanulhatnál tőlük)
MI a f@sz folyik itt a fórumon? Nem jutunk be a legjobb 4 közé, és máris egymás torkának estek??? Miért kell itt egymást "gyilkolászni"? Egész évben a legnagyobb vita köztünk Alba szurkerek között az volt, hogy mi a f@szért ugatok 1800 km távolságból....mostmeg??!!??!! Mindenkinek mindenkivel gondja van...húzzuk már be a vészféket, aztán áljunk már meg egy pillanatra. Szedjétek össze magatokat, és ne szócsatázzatok itt. Napok óta nem tudok olvasni egy normális hsz-t ami a csapattal kapcsolatos lenne...
Abszolút nincs igazad!Kody nem tudom minek szólt be,én sem értem.
De olvasd vissza mégegyszer a hozzászólásaimat,és akkor rájössz,hogy nem Kodyt védtem (miért tenném,nincs igaza), hanem éppen békíteni próbáltam.Pont azért,mert elég gáz volt,ami itt volt. Nem számít,ha ez nem volt feltünő!De nem számít.
A csarnokbeli hangulatba meg ne menjünk bele,mert arra viszont ugrom...Akik ismernek,ők tudják!
Hát olvastam itt a hozzászólásokat hát és már értem miért tart ott a mi szurkoló táborunk ahol tart. Nem értem miért kell buzerálni egymást. És Lonsdalenek teljesen igaza van. Nem értem miért kell valakiről irogatni minden hülyeséget. És ennyivel le van írva a szurkolóink is. Te is Dobos láttam miket írtál és hát nagyon védegetted Kodyt amikor tényleg ö volt hunyó..Nem igaz, hogy itt is csak veszekedni lehet.. Itt kb olyan a hangulat mint a csarnokban. Szar..
Nem tudtad, hogy Sarq egy 19 éves számítógép buzi, meg mellette nevelőtanár egy lánykollégiumban. Tudna Neked mesélni ottani történeteket, amik vele estek meg.