Ezt mar regebben akartam mondani. nem tudom ki mennyire ismeri a Sports Illustrated nevu magazint, a lenyeg hogy az egyesult allamok legnagyobb multu es legfontosabb sport magazinja, nem beszelve arrol hogy a legkiralyabb sportirok irnak nekik. Nemcsak a "nagy" sporthirekrol irnak, hanem majdnem minden szamban van cikk erdekes "rejtett" dolgokrol is. olyanokrol amirol a vilag nem nagyon tud de egy sportiro kap egy fulest es nemegyszer kurvajo sztorik kerekednek belole. Arra gondoltam hogy most hogy otthon ennyire felvitte a foci sorsat az isten, irhatnek a szerkesztosegbe hogy nem erdekelne e oket egy cikk. Ha valamelyik irot erdekli szerintem kurvajo sztori lehetne arrol hogy az eppen rendszervaltas utani magyarorszagon hogyan kezdoodtt a dolog es mi lett belole mara. Szerintem ez egy nagyon szep sztori de tenyleg. Kis komcsi orszag az isten hata mogott, ket ellenseges banda akik inkabb egy labdaval intezik el a gondjaikat mint bunyoval, aztan a fejlodes, viszontagsagok..... akarmelyik amerikai haveromnak meselem a sztorit mind odavannak erte. Nem lenne rossz. Nektek akik tenyleg a kezdetek ota ott vagytok bejonne a dolog?
Hülyeségekt beszélsz,ha én felmennék irányitani,ilyen védelemmel akkor is nyernénk. A WR-ről csak anyit,hogy nemtudom miről beszélsz.Ugy tudom , hogy te RB vagy , akkor , hogylehet a WR a király , külnben is a LB-k a királyok.
A legszemetebb dolog történt velem a munkahelyen , amit ember-ember ellen elkövethet : lekapcsoltak a netről !
Gabikám, figyelemmel követem a cápa mérkőzéseket , így távolról, mi volt ez a Debreceni "horror", teljesen levert a víz !
Ki emlékszik arra, amikor vmi csomagküldő szolgálat,vagy mi forgatott velünk reklámfilmet. Ment is néhányszor a tv-ben. este volt a felvétel,slagoztak,mintha esne az eső, persze nekem nem szólt senki,hogy lesz ,de akkor sem szoltatok,mikor a kis Jeffnek volt búcsúbulija, a reklám lényege ez volt: Csávó föladja a csomagot ,vágás, irányító megkapja a labdát,vágás, szállítócsávó viszi a pakkot,vágás, a futonál a labda, azt pattog a védőkőn,vágás,megérkezik a csomag,vágás,a futó beért a célba (Varga Pi),talán. Már akkor is volt reklám-marketing.