Keresés

Részletes keresés

sarkat5 Creative Commons License 2007.05.16 0 0 2579

a mai elődöntős eredményekhez asszem, no commment...

ez az egész magyar bajnokság kezd nevetséges színvonalat megütni.

sarkat5 Creative Commons License 2007.05.16 0 0 2578
:-D
Előzmény: DR M (2577)
DR M Creative Commons License 2007.05.16 0 0 2577

Sziasztok!

Valakinek meg van annak a jóképű fiatalembernek a száma aki ott szokott ülni középen az asztalnál meccseken?Nagyon tetszik...

azt hiszem Bélának hívják..

Segítsetek lécí!

Redick Creative Commons License 2007.05.16 0 0 2576

Eszemben sincs téged korlátozni a jogaid szabad gyakorlásában. :-))

Igen, azért reagáltam így, mert magamra vettem és nem nagyon tudtam mire vélni. Ezek szerint nem nekem szólt, lehet hogy túl érzékeny vagyok mostanában. :o)) 

Ezesetben elnézést kérek a reakciómért.

A pár nappal ezelötti fröcsögés nekem sem tetszett, azért is dobtam be a "milyen magyar játékosokat kéne igazolni" témát.

Bejött. :)

Előzmény: Törölt nick (2573)
GordonGekko Creative Commons License 2007.05.16 0 0 2575
igazad van. rosszul emlékeztem, Stanford.
Előzmény: Törölt nick (2570)
albamama Creative Commons License 2007.05.16 0 0 2574
Szeretném leszögezni, hogy engem nem kell komolyan venni, de kicsit hülye is vagyok.
Előzmény: Törölt nick (2569)
Redick Creative Commons License 2007.05.16 0 0 2572

Eh..

Ezt életbevágóan fontos volt beírni, remélem jól esett!

Egészségedre.

Előzmény: Törölt nick (2569)
XYyy Creative Commons License 2007.05.15 0 0 2571

Aki a szezon elején a csapat legjobbjaként 28 pontokat dobál (pl egyszer a FALCO ellen) azt ne könyveljük el csak "jó védőnek" ..

"Suli van" meg "Gerrith József" ... Kestutis Marculionisra találjatok ki valamit :)

Mátrixos ügynökre vagy biztosítóügynökre gondoltál?:)

Előzmény: Törölt nick (2402)
#5dobos Creative Commons License 2007.05.15 0 0 2568

Én sopeciál nem bánnám,ha nem jönne vissza.Valamiért nem szimpatizálok vele.Azt viszont el kell ismerni,hogy rengeteget fejlödött.

Mint én már régebben is írtam,én drazstikusan feláldoznám ezt az évet.Hangát teljesen beépíteném...

Hogy kit hoznék?Ez nagyon jó kérdés!Szerintem Pantát jó lenne cserének,és Hendleint is.Ja,és CSAK A KISS ZSOLT-ot!(na jó,ez rossz vicc volt) :))) 

Azon kívül még két nagyon jó külföldit.És nem olyat,aki játszott már hazánkban!Kelley:Isten ments!Bell:szerintem nagyon önző!

Idei légiósok közül egyedül Gerritet tartanám meg.Nagyon hasznos volt,és jól beépült a csapatba!

Lowe?Hát bizos,hogy nem!Számomra abszolút nem volt meggyőző.Főleg támadásban nem.Védekezésben voltak jó dolgaiDe nem tartanám itt semmiképpen,akár milyen jó fej ember is.

Előzmény: redmiller (2565)
GordonGekko Creative Commons License 2007.05.15 0 0 2566
nézzük másik szemszögből. azt akarta hogy Kecsóba menjen? mikor itt mindene megvolt? felesleges ezen rágódni, pár hét és hónap, és minden kiderül. ki lesz az edzőtök, azt tudni már? Pipi, Mosolygós Bandi?
Előzmény: redmiller (2565)
redmiller Creative Commons License 2007.05.15 0 0 2565
Szerintem elég gáz lesz, ha az akarata ellenére visszarángatják... Abból semmi jó nem sül ki...
Előzmény: GordonGekko (2564)
GordonGekko Creative Commons License 2007.05.15 0 0 2564
ez üzlet és nem népszavazás. nyugi. bármi lehet. még az is hogy a Lakers draftolja.
Előzmény: redmiller (2560)
Redick Creative Commons License 2007.05.15 0 0 2563

Senki sem tartott pisztolyt Sóska fejéhez, hogy írja alá a szerződését az Albacomppal. Így a kommunistás hasonlat erősen sántít.

Mi pontosan tudjuk, hogy miért jobb neki Kecskeméten. Én amellett vagyok, hogy maradjon ott és jövőre 30 perces kezdőember is lehet. Akár válogatott játékossá is fejlődhet. 

De ez nem így működik, hogy Gáborka akar valamit, oszt' úgy lesz.

Ebben a kérdésben az Albacompnak és a Kecskemétnek kell egymással megegyeznie.

Előzmény: redmiller (2560)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.05.15 0 0 2562
Tesója Jozef Kovac, válogatott hokis a cseheknél. A női csapatban!
Előzmény: AlBaPaPi (2561)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.05.15 0 0 2561
Apukája Gerrit József, anyukája Kovács Brigitta.
A keresztelőn mindenki úgy berúgott, hogy az anyakönyvbe Gerrit Brigitha név került be. (Éppen csuklott a pap, innen a "h".)
Előzmény: Redick (2558)
redmiller Creative Commons License 2007.05.15 0 0 2560
Nem diktatura van, meg nem is kommunizmus! Inkább el kéne gondolkodni, hogy egy hazai fiatal miért nem akar vissza menni! Ez nem katonaság, hogy parancsra kosárra dobjanak...
Előzmény: Redick (2555)
GordonGekko Creative Commons License 2007.05.15 0 0 2559
ebben annyi bibi van hogy szerződése van az Albával.. :)) majd jól érzi magát itthon is ha bíznak benne. szerintem szépen fejlődött ebben az évben.
Előzmény: redmiller (2552)
Redick Creative Commons License 2007.05.15 0 0 2558

Az nem kihívás!

Gerrit Brigitha??

Előzmény: AlBaPaPi (2557)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.05.15 0 0 2557
Phillipset kiskorában csak mikro, majd mini-hifinek becézték.
Kb. 7 éves lehetett, amikor iskolakerülésre adta a fejét néhány haverjával.
Egy szép májusi délelőtt az aktuális város aktuális plázája előtt cigiztek, és ekkor a rövidnapos matektanár, aki épp a kutyájának csontot venni ment, odakiabált neki:
Phillips suli van!!!!!!
Innentől Sullivan Phillips.

Meséljek Nektek Kenilóról?
bird#33 Creative Commons License 2007.05.15 0 0 2556
Minek mennének vissza amikor Ők ketten már korábban is bemutatkozhattak volna a magyar mezőnyben, eddig az Albacomp csak hátráltatta a karrierjüket! Már sokkal előrébb is tarthatnának! Teljesen megértem!
Redick Creative Commons License 2007.05.15 0 0 2555

Engem Soós nem nagyon villanyoz fel, de ez azért nem így működik.

Neki élő szerződése van a klubbal, így azt kell tennie, amit az "Albacomp" mond neki.

Ha visszarendelik, akkor kutya kötelessége visszajönni Fehérvárra.

Gábor2 Creative Commons License 2007.05.15 0 0 2553

Látva a nálunk kapott lehetőségeit... hát nem csodálom (Játékostemetőbe minek jönne)

Amúgy sok sikert neki! 

redmiller Creative Commons License 2007.05.15 0 0 2552
Hogy picit lehűtsem a kedélyeket:

Biztos forrásból tudom, hogy Sosi jól érzi magát Kecskeméten! Élvezi, hogy bíznak benne és nem akar visszamenni Fehérvárra. Arról nem is beszélve, hogy edzői tanfolyamra jár, amit nem szeretne félbehagyni! Ráadásul mindent elkövet, hogy ne kelljen visszamennie...
GordonGekko Creative Commons License 2007.05.15 0 0 2551
pedig akkor még volt bajsza! :)
Előzmény: GordonGekko (2550)
GordonGekko Creative Commons License 2007.05.15 0 0 2550
én az egy évvel későbbire gondoltam. emlékeim szerint az első évben Laci nem dönthetett
Előzmény: Redick (2548)
drica Creative Commons License 2007.05.15 0 0 2549
legyen igazad...
Előzmény: GordonGekko (2547)
Redick Creative Commons License 2007.05.15 0 0 2548

Múltidéző:

Sterbenz László az Albacomp edzője

Horvát próbajátékosok érkeztek Fehérvárra

Gondos kutatómunkát követően edzőt talált magának az Albacomp: az előttünk álló két évadban Sterbenz László irányítja a kilencvenes évek egyik legsikeresebb honi férfiegyüttesét. Mint ismert, a csapattal sikert sikerre halmozó Farkas Sándor az idény végén bejelentette, Székesfehérváron nem folytatja tovább, azóta több jelölttel került kapcsolatba az Albacomp, amíg végül megszületett a döntés: a GYSEV-vel bajnoki ezüstérmet szerzett Sterbenz kezében összpontosul a szakmai munka.

„Körbejártuk a számba jöhető edzőket, négy-öt név is volt a kalapban - kezdett bele Nagy Gábor ügyvezető elnök. - A jelöltünket fiatal, jó szakembernek tartjuk, aki megfelelőképpen fogja tudni pótolni az elődjét."

S hogy milyen csapat formálódik az új tréner keze alatt?

Az Albacomp a távozó perememberek, Bacsa és Godena kivételével valamennyi magyar kosarasra igényt tart, vagyis a következő szezonban is a fehérváriakat erősíti Boros, Csirke, Matus, Báder, Góbi és Bencze Zoltán. A lista természetesen közel sem végleges, hiszen a keret egyfelől kiegészül néhány a juniorcsapattal bajnokságot nyert titánnal, másrészt szinte biztosan légióstrió működik közre a csapat sikeréért. Ami a külföldieket illeti, McMahan, Parker és Bukva helyét egy hátvéd, egy magasbedobó és egy center veszi át, az előbbi két helyre már érkeztek is pályázók. Szerdán Sterbenz László is megnézhette, mire képes a horvát Petar Males (a 29 esztendős, 202 centis kosaras a horvát Zrinjevac, majd az izraeli Maccabi Givat Shmuel alkalmazottja volt) és Zoran Antics, bár ez utóbbi név nem ismeretlen kosaraskörökben, hisz a 26 éves, 190 centis hátvéd a Cibona Zagreb és a Benston Zagreb csapatában töltötte az elmúlt három idényt.

Előzmény: GordonGekko (2542)
GordonGekko Creative Commons License 2007.05.15 0 0 2547
dehogynem. csomó pénz lesz ott most.
Előzmény: Redick (2545)
GordonGekko Creative Commons License 2007.05.15 0 0 2546
erre szerettem volna utalni. még ÚGY se. lécci..
Előzmény: Redick (2544)
Redick Creative Commons License 2007.05.15 0 0 2545
A család nem fogja tudni megfizetni a Fodor fívéreket..
Előzmény: GordonGekko (2543)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!