Tavaly lattam valahol neten egy statisztikat, hogy a meleg motorosok szazalekosan hogyan oszlanak meg a motormarkak kozt. Ha erdekel, megkeresem. :) (A KTM a lista vegen volt, mielott meg barki...)
Nem kell egy BMW?:) asszem eladom.. szar.. lehet, h eszi az olajat.. meg a jurgen bajsza is.. fuj!!!:) lehet, h ezt is csak meleg pasik vezetik, mitn a Zé-t:)))
Te vagy az okosabb:) Soha nem vezettel meg BMW-t fogadjunk. Egyszer beulhettel egy haver M3-ába? nagyszeru. akkor tudod milyen. Szarabb, mint egy Stilo, és elarulom, tobbet fogyaszt (de csak benzint, mert a blokkon egy csepp olaj sincs, 187.000km utan, amit a fiat meg sem fog élni), dragabb a biztositasa, kicsit kenyelmesebb, de egyertelmuen kisebb a beltere, viszont cserébe zabalja a gumikat, és meg hangos is, 250 korul mar beszelgetni si alig lehet! Viva Italia, Viva Stilo!
Az SV1000-et valoban nem tudtam kimotorozni, kevesen tudjak. Valoszinuleg te vagy az egyik.
Nem tudom mennyire kapaszkodnál mikor majd' 130 lóerő fölszabadulna alattad. Igaz, ezt aránylag magas fordulatszámon teszi, amit nem mindig használok de brutális mert hírtelen zúdúl rád az egész!
Nem kell dericket nezni ahhoz, h az ember kivancsi legyen, vajon aki BMW-t fikaz egy Mercibol teszi, vagy egy Fiatbol.. ha az autoban elpunnyadt seggemre utalsz, akkor biztos vagyok benne, h utana kell nezni, ki is lehet ennyire okos? egy versenyzo? vagy egy igazi osregi motoros? nem, egy fiatal szombathelyi srac, aki egy alulmotorizalt olasz kisautot vett nemrég, plusz friss KTM-es. Szoval visszaszivok mindent, igazad van, telleg fos a BMW, eladom, veszek egy Stilot, és konyorgoka KTM-nek, h had mehessek en is narancs motorral..
Gyárilag meg van adva, hogy mennyi olajat eszik. Ez a vicc. Bár az is igaz, hogy ekkora ccm-es kétütemű gépet még senki nem csinált. ha így nézzük szeretnem kéne, csakhát a gnómok még jó cuccot nem csináltak.
Látom sok Deric-et néztél. Így van, pajti, Stilo 1260. 82LE, nyugis családi autó, nem eszi le a gatyámat, az olajat sem eszi. A futómű meg nem volt beállítva rendesen, és az előző tulaj így járt vele. Legalább nem volt csukott.
Ne akard már beadni, hogy fasza a BMW...... mert behalok.
"Az SV-en egy gram olaj nem volt 13.000 km alatt. Ez most egy egyszerű probléma volt, de ez már minősíti az összeszerelést. + a sorjás műanyaglkatrészek + sorjás fémalkatrészek........ hát 2,2 milláért azért ne én reszelgessek. Vagy tévedek"
Ezekután mennyire hiteles, amiket irkalsz???::))))
Olcsó tömegmotor, amivel elég sok komolyabb motort le lehet oktatni. a futóművét nem bizta, hogy ki tudtad motorozni.
Az is lehet, hogy többet mentél, többfelé.
Én elvből nem vezetném, mert olajos lenne a kezem. Ki nem állom a szar BMW-ket. Tesóm BMW fanatikus, de én rühellem. Nézd meg nem szorult e be a hengerfejhez a púpos Jürgen bajsza, aki szerelte, mert az minusz 20 LE.
Nekem nincs ilyenem, mert az autók nem érdekelnek, de ha érdekelne, nem ilyent vennék az tuti.
"Most vettem egy Stilo 1360ccm-es gépet. Az 5 ajtós változat. 20000km-el vettem, és most vettem észre, hogy az első gumik mindkét belső fele, olyan 5 sc-es részen le van kopásjelzőig nyalva. "
Szar az M3 mi?:) nekem meg torotten sem eszi csak a gumi feluletet. tudod, 320 le az nem 80...
Az M3-ad egy kuki. Ültem már olyanban. Mondjuk nekem volt SV1000-em, úgyhogy a szaros Z1000 nem kakiltatna össze. A kis lágy járása megtévesztő lehet az autóülés miatt kényes seggednek.
Persze nem menne a KTM, mert a BMW-d kiköpné az olajat, és elforogna akerék.
Én nem tom miről beszélsz? az én blokkom sosem volt olajos. A Kawa sor 4 meg jó gép mi? Ne nevettess..... Mondjuk egy nőnek pont jó, mert arra csak meleg faszik ülnek fel még rajtatok kívül.
Jaj okta ne legyel mar ilyen:) én ugy tuom, nem is a kilencvenes evek elejerol, hanem a nyolcvanas vegerol szamrazik a blokk, de ez csak feluletes ismeret:)