Keresés

Részletes keresés

nisavic Creative Commons License 2007.05.20 0 0 2634
Talán 15 éve volt olyan, hogy semmi tartozás nincs, s nem is volt szezon közben.  Persze hatalmas vállalás sem volt. Jövőre 3 légiós a cél, melyből 2-t szeretnénk ha Bell-nek és Miskovicsnak hívnának. Az új magyarok egyikét pedig Kámánnak.
Előzmény: Törölt nick (2631)
sarkat5 Creative Commons License 2007.05.20 0 0 2630
:-DDD
Előzmény: mccallan (2628)
shark21 Creative Commons License 2007.05.20 0 0 2629
Góbi Ricsi Sopronba költözik 100%! Hogy melyik csapatba folytatja azt nem tudom de gondolom a sördögöknél!!
mccallan Creative Commons License 2007.05.20 0 0 2628
erkolcsi dicsosegrol meg nem hallottal?nem minden a mocskos penz.A hentes a hust,a pek a kenyeret adja ingyen,persze a legszebb darabokat..NEMSOKARA MEG KALACSOT FALNAK,HA ALMAIK VALORA VALNAK.PECSENYESUTO MELLETT PERSZE,HOGY SZAGAVAL ELTELJENEK.
belfera Creative Commons License 2007.05.20 0 0 2627
Körmenden már az ovisok is csak szombaton kapják meg a hétfői tízóraijukat, hogy ideje korán hozzászokjanak a járandóságok csúszásához.
Előzmény: Törölt nick (2624)
Redick Creative Commons License 2007.05.19 0 0 2626

Meglepődnék.

Valószínüleg ez Horváth Ákos lesz.

(Vagy Góbi Ricsi)

Előzmény: nisavic (2625)
nisavic Creative Commons License 2007.05.19 0 0 2625
Hivatalos helyen (Zalai Hírlap) jelent meg, hogy a ZTE Kámán mellett még egy Albacomp játékossal tárgyal igen intenzíven. Erről is tudsz Sporttárs? Csk-ját veszti az Alba?
Előzmény: Törölt nick (2624)
belfera Creative Commons License 2007.05.19 0 0 2623
Nemrégiben bemutatkozhatott a felnőtt válogatottban a körmendi születési Ferencz Csaba a Lami-Véd Körmend játékosa. Újabb lépés a fiatal hátvéd pályafutásában, hogy további 3 évre elkötelezte magát anyaegyesületéhez a körmendi piros-feketékhez. Ferencz Csaba tehát 2009-ig marad Körmenden. Vavra Péter is a hosszabb távú maradás melett döntött, ő 2 évre írt alá a Lami-Véd Körmendhez.

A "magyar mag" megtartása tehát a következőképpen alakult Körmenden:

Ferencz Csaba: 3 év

Fodor Gergely: 2 év

Trummer Rudolf: 2 év

Vavra Péter: 2 év

Tóth Gergely: 5 év

+ Fodor Marci: 2 év
Előzmény: #5dobos (2621)
#5dobos Creative Commons License 2007.05.19 0 0 2621
Hozzuk el a Ferenczet Körmendről szerintem,ha nincs szerződése
Előzmény: Törölt nick (2620)
Redick Creative Commons License 2007.05.19 0 0 2619

Túl sokat lebzseltek a Plázában. :)

A tuti infókhoz a Csikágóban, egész napos üldögélés segítségével lehet hozzájutni. 

Houseofpain Creative Commons License 2007.05.19 0 0 2618

Én meg a Fodor Pétert láttam tegnap a plázában.. Itt valami készül :P

Előzmény: AlBaPaPi (2610)
Redick Creative Commons License 2007.05.19 0 0 2617
Minek iszik, aki nem bírja??? :)
Előzmény: Vadkaka (2615)
Vadkaka Creative Commons License 2007.05.19 0 0 2615
szevasztok!

Kicsit lebaszósba jövök.

Szóval ennyi jó játékossal (ennyi pénzből), ilyen kevésre jutni, valamit nagyon elrontottak a vezetők, valahol alulról kezdjétek az építkezést. És ilyen noname légiósokat ne igazoljatok.

Hajrá Ebes! csá petrik lí!
#5dobos Creative Commons License 2007.05.18 0 0 2614
:)))
Előzmény: AlBaPaPi (2613)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.05.18 0 0 2613
Jobb, mintha meleg lenne.
Előzmény: Törölt nick (2612)
BeniTheBig Creative Commons License 2007.05.18 0 0 2611

:-))))))

Én is, csak Zegen!

Előzmény: AlBaPaPi (2610)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.05.18 0 0 2610
Gáspár Dávidot láttam ma a plázában.
Előzmény: Törölt nick (2609)
#5dobos Creative Commons License 2007.05.18 0 0 2608

Na van valami új infó?

Leigazoltuk már a "CSAK A KIS ZSOLT-ot"?

AlBaPaPi Creative Commons License 2007.05.18 0 0 2606
Néha szegényházban érzem magam

* Ághassi Attila

2007. 05. 18., 09:50 | Frissítve: 56 perce

A magyar labdarúgásban a Debrecen etalonszerepbe került: biztos anyagi háttér, értékelhető szakmai munka, tudatos, nyereséget hozó üzletpolitika. Szima Gábor tulajdonos másnak is ajánlja a futballt, igaz idegekkel bírni kell. Egyszer tört meg, akkor gondolta úgy, hogy váltani kell, és külföldi edzőre van szüksége. Szerinte álmodozni kell, a realitás viszont lesújtó.

Amikor először lépett be a debreceni elnöki szobába, mi fogadta?

Nem volt nagy rendetlenség, nem álltak halomban a kiegyenlítetlen számlák, bár volt némi mínuszunk. Csak azt az apróságot nem lehetett tudni, hogy a csapat az első vagy a másodosztályban szerepel 2001-ben. Aztán az első osztályra készülhettünk, és azóta azt hiszem, eléggé sikeresek vagyunk.

Vagyonos magyar üzletembernek ajánlaná a magyar futballt?

Ha kötődik hozzá, és ha megteheti, van rá pénze, kockázati tőkéje, amit nem vesz el máshonnan, akkor igen. Persze emellett szeretni kell a kiélezett helyzeteket, az állandó tétet. Engem például nagyon feldob, ha van kockázat. Igaz, én még egy bulimeccsen sem szeretek veszíteni.

És hogy bírja idegileg a futballt? A szkopjei BL-selejtező után nagyon megtörtnek tűnt.

A látszat nem csalt, szörnyű érzések fogtak el. Ott, a Rabotnicski elleni háromgólos vereség alatt megtörtem. Az volt a legfeketébb nap elnöki pályafutásom alatt. Egyszerűen nem hittem el, amit látok.

Akkor fogant meg a gondolat, hogy magyar edzővel nem megy és külföldi szakvezetőt hoz?

Leegyszerűsítve: igen. Akkor azt éreztem, hogy ennél képesek vagyunk gyorsabban, dinamikusabban futballozni, ha jól felkészített a csapat. Az a csapat viszont abszolút nem volt felkészítve, a nyári felkészülés nem sikerült. Így került képbe egy külföldi edző.

Kik voltak a tanácsadói?

Ez a szó nem helyes, sok ember véleményét kikértem. Jómagam is láttam már jó néhány meccset, van némi tapasztalatom. Szóval a sok véleményt átrostálom, aztán döntök.

Futballértőnek nevezné magát?

Nem. Inkább csak futballszeretőnek.

És ha mások futballértőnek nevezik?

Az jólesik.

Debrecenben tartja magát a pletyka: akár ötmilliárd forintot is áldozna, hogy új stadion épülhessen.

Ennyi pénzem azért nincs. Ha lenne, biztosan befektetném, mert jó befektetésnek tartom.

Lesz új stadion?

Kósa Lajos polgármesterrel egyeztetve mondhatom - folyamatosan tárgyalunk -, most vagyunk ehhez a legközelebb. Hamarosan pont kerülhet az ügy végére.

Hány férőhelyes lenne?

Tizenötezres stadiont tervezgetünk. Emellett egy utánpótláscentrumot, vagy ahogy mostanában nevezik, futballakadémiát. Így meglenne a garancia arra, hogy ne csak átmenetiek legyenek a debreceni sikerek. Itt rendezett körülmények közt, képzett edzők foglalkoznának a gyerekekkel. Eddig sem az átmenetiségre törekedtünk, és talán büszke is lehetek arra, hogy a bajnoki cím után nem mentünk tönkre, mint ahogy arra itthon már láttunk jó néhány példát, elég csak a Vácot említenem.

A tudatos üzletpolitikája vitathatatlan, az eddigi játékoseladások komoly pénzt hoztak, de lesz-e pénze további erősítésre, hogy legalább az UEFA-kupában sikeres legyen a csapata?

Tervezünk erősítést, a továbblépés enélkül elképzelhetetlen. De azért azt hozzáteszem, hogy néha úgy érzem magam, mintha szegényházban lennénk, ha külföldre megyek.

Pedig itthon a Debrecen az etalon, rendezett viszonyok, nem csúszó fizetések, satöbbi.

Ezért is fájó a kontraszt. A Bajnokok Ligája második körében mi vagyunk a legszegényebbek, így pedig azért nehéz versenyezni. Ennek ellenére nem tesszük fel a kezünket, nekem is vannak álmaim. Sajnos egyelőre álom, hogy a Bajnokok Ligájába jussunk. De álmodozni lehet róla, talán kell is. Szeretnék egy olyan képet látni magam előtt, amikor valamelyik topligás csapatot legyőzzük, és felállva tapsolok fülig érő szájjal. A realitás azonban az, hogy az UEFA-kupában jól szerepelünk, csoportkörbe jutunk szerencsés sorsolás után, amennyiben bombaformában játszik a csapat.

Cseh játékosokkal nagyobb esély lenne erre.

Ezt én is tudom. Jól képzett cseh játékos azonban megfizethetetlen számunkra. Beranek mester pedig azt egyelőre nem szorgalmazta, hogy második kategóriás cseh játékosokat igazoljunk le, mert nem biztos, hogy segíthetne rajtunk.

Milyen a kapcsolata a játékosaival? Tudja például, ha valamelyiküknek gyereke születik, vagy válságba sodródott a házassága?

Megvan a kölcsönös tisztelet, de a viszony nem lehet baráti. Az örömökről, gondokról persze tudomást szerzek, de barátság legfeljebb akkor alakulhat ki, ha már visszavonulnak, addig szerintem káros lenne.

És hogy alkudozik velük?

A szakmai stábbal egyeztetve teszek ajánlatot. Lehet nálam jól keresni, de azért teljesíteni is kell. Lehet milliókat zsebre tenni, de csak siker esetén. A havi alapfizetés nem lehet hét számjegyű.

Furcsa helyzetben lehet, hiszen a szurkolókkal a harmadik bajnoki cím megszerzése közben mérgesedett el a viszonya.

Elmérgesedett volna? Nem hiszem. Néhány száz szurkolót - valamennyi klubnak - nehéz kezelni. Konkrétan azonban nem fogalmazták még meg, mi a gondjuk. Ha viszont jól szerepelünk továbbra is, és erre szerintem most van a legnagyobb esély, csak nem lesznek felháborodott levelek, hanem felhőtlenül együtt örülünk.

http://index.hu/sport/foci/szimagabor/
Redick Creative Commons License 2007.05.18 0 0 2605
Hogy jön ide Kokó??
Előzmény: GordonGekko (2604)
GordonGekko Creative Commons License 2007.05.18 0 0 2604
vagy fordítva... lehet hogy nagy a baj, Kokó... :)
Előzmény: Redick (2603)
Redick Creative Commons License 2007.05.18 0 0 2603

Halm Rolli eurovíziós dalfesztiválon való szerepeltetését kihagytad.

Ha ilyen jó kedved van, akkor nagy baj nincs. ;-)

Előzmény: Törölt nick (2601)
isz-akos Creative Commons License 2007.05.18 0 0 2602

"Silye Sanyinak meg hetvenezer köbméter popcornt"

:-))))))))))))))))))))

Ez ütött:-))))

Készülsz már a jövő szerdára??? ;-)

Előzmény: Törölt nick (2601)
#5dobos Creative Commons License 2007.05.17 0 0 2599
Én sajna semmit sem...
Előzmény: paca6 (2598)
paca6 Creative Commons License 2007.05.17 0 0 2598
Ma van(volt) a vezetőségi értekezlet, tud valaki valami infot???
backdrive2 Creative Commons License 2007.05.17 0 0 2596
Este Tóváros, vagy nem?
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.05.17 0 0 2594
Pontosan, a lámpák beállítása katasztrófa. Simán átmentem a piroson egy Seatos után.
Régem kafa zöldhullám volt, most meg minden lámpánál stop. Közben van mikor a szembesávot meg engedik, a gyalogosokat keresztben értelemszerűen nem, de az én irányomból megint nem. Semmi logika, du. 3-4-től dugó.
A Seatos faszi is csak pislogott, hogy mindennap erre jár.

Szerintem direkt kavarták össze, most meg szedik a lóvét.
Na mindegy, én is hülye voltam, nem szabad rutinból vezetni.
Előzmény: Törölt nick (2593)
Redick Creative Commons License 2007.05.17 0 0 2592

...

Köcsögök..

Előzmény: AlBaPaPi (2591)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.05.17 0 0 2591
5000 Ft és 3 pont :-(
Előzmény: Redick (2590)
Redick Creative Commons License 2007.05.17 0 0 2590

Reggel irányították volna a forgalmat, amikor nem működtek a jelzőlámpák..

Ui.: Neked mennyibe került? :)

Előzmény: AlBaPaPi (2589)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!