Keresés

Részletes keresés

gabocza1 Creative Commons License 2005.09.22 0 0 221
Ó szegény, sajnálom...:(
Előzmény: krizsi_l (220)
krizsi_l Creative Commons License 2005.09.22 0 0 220
Bazsika sajnos nem tud jönni. Tegnap családi tragédia történt náluk.
Előzmény: AudiJo (218)
krizsi_l Creative Commons License 2005.09.22 0 0 219

OK

Megpróbálok gondoskodni egy kis koleszterinmentes szalonnáról is :), legyen mit leöblíteni.

Előzmény: gabocza1 (216)
AudiJo Creative Commons License 2005.09.22 0 0 218

Krizsi!

Bazsikát (az utolsó infoja alapján) én hozom-viszem. Mail-ben állítólag Neked is jelezte, hogy ott  lesz. Egyelőre vele is számolj, jelezzük ha van változás.

Még van két hely a kocsimban Szeged-Csongrád- Szekszárd útirányon. Ha valakit érdekel írjon mail-t: audijo@torzsasztal.hu.

AJ

Előzmény: krizsi_l (214)
krizsi_l Creative Commons License 2005.09.22 0 0 217

A találkozón össze lehetne hasonlítani, csak valakinek hoznia kellene egy Fostexet, lehetőleg 14cm körült.

Ha jelentősebb eltérés van a membrán felületben akkor már a körte és alma összehasonlítási esete forog fenn.

Előzmény: AudiJo (215)
gabocza1 Creative Commons License 2005.09.22 0 0 216
Én előreláthatólag, szombaton érkezem egy asztalkával, meg némi alkoholmentes sörrel /stella/ mert biztos, hogy magamról kell gondoskodnom...:)
Előzmény: krizsi_l (214)
AudiJo Creative Commons License 2005.09.22 0 0 215

Direkbe nem volt módom összehasonlitani Fostex-et Sonido-val (és végülis a hallott Fostex is tetszett), DE! a Sonido-val lényegesen egyszerűbb korrekten megszólaló hangfalat építeni. A Fostex-nél ( gyári ajánlás szerint is) szükség lehet különböző kompenzálásra ami legalább annyira elviheti az erdőbe a szerencsétlen DIY-hifistát mint egy keresztváltó kialakítása. A Sonido-nál Varga úr elmondása alapján erre semmi szükség!

Hab a tortán: a Fostex-nél hasonló motor lényegesen drágább (nemritkán duplája) mint a Sonido-é.

Szvsz DIY-be sokkal egyszerűbben kivitelezhető korrekt és reprodukálható hangú szélessávú sugárzó a Sonido-ból mint a Fostex-ből.

És akkor hol marad még nemes nemzeti érzület, irgum-burgum O.V.:))))

A T-amp-ra én is kivi vagyok - hozzad csak!

AJ 

Előzmény: spacc (212)
krizsi_l Creative Commons License 2005.09.22 0 0 214

A topikra való beírások, illetve valamilyen más formában hozzám eljuttatott információk alapján összeállítottam a találkozó névsorát, azt, hogy ki mikor jön és mit hoz magával. Ez a következő:

Audijo                péntek           AE253 + Hivox tunning PIO 575 DVD

Arzachel            szombat         lemezek

Barcikaikampi    szombat

Bigdewil            péntek            Sonido monitor, TEAC minihifi

Bendegúz          péntek           KSL,Daruma

DDL                   ??? szombat

Discus               péntek           CD PRO, DIY DAC

Evora                péntek

Koscsó F           szombat

Luxi                   péntek

MikePizza          szombat         diy Sonido ??

drNyulas           szombat         AA DAC

Spacc                péntek           Piccolino, tamp(ha bekapcsolaja -on)

Süketkoma        péntek           300b, CD PRO

Tere + 1fő         péntek           digizés + aktív monitorok

Én sem maradok otthon, a cuccosom: T34, Thorens 320, RIAA, 2a3, NEA, drótok, számítógép

A menü:

A pénteken érkezőknek grill, krumli, rizs zöldségek

Szombat reggeli: tea, ez + az

Szomabat délutáni ebéd-vacsora kombó: valami vadság

Szombat éjféli terítés: ami sikerül

Vasárnap reggeli: tea, ez + az

Pia: Evora bora, Krizsi bora, pálesze, 1 láda sör, kóla, ásványvíz, almalé,

+ amit hoztok

Van még néhány fő akik részvétele lógóban, tőlük nem kaptam visszajelzést. Őket nem szerepeltettem a listában.

Információim szerint több autó érkezik bp irányából üres helyekkel, csomagtartóval. Vegyétek fel a kapcsolatot egymással ez ügyben.

A lista természetesen nyitott, nem kötelező a bejelentkezés sem. Jöhet aki akar, illetve hozhat magával másokat. Viszont a kaja miatt jó hozzávetőleges létszámot tudni. Ha valamit rosszul tüntettem fel kérem pontosítsatok. Akár topikon, akár mélben.

Az anyagiak a helyszínen rendezendők. A pénzügyminiszter hálátlan feladatát Evora vállata fel.

big-dewil Creative Commons License 2005.09.22 0 0 213

Spacclee komám. Kinek a pap, kinek a né, de hogy a fostex jobb legyen, mint a Sonido, hát azt nem hixem! Legfeljebb ez tud rikácsolni, amaz meg zenélni...)))

Előzmény: spacc (212)
spacc Creative Commons License 2005.09.22 0 0 212

komám!

Le kell hozni, mert hát vállalni kell a megmérettetést :))

Egymásnak feszül majdan a két bika...na jó, az enyim csak bikuci... persze teljesítményben azért egy picit többet tud...

Minden esetre, lehidaltam a meghallgatáson... (lehet, hogy a fostex mégis csak jobb a sonidonál egy kicsit?)

Most itt szól a piccolinóval...hát csak nyitogatom a filemet.

Előzmény: süketkoma (209)
barcikaikampi Creative Commons License 2005.09.22 0 0 211

Üdv

Valószínűleg Szombat Délután.

Előzmény: drnyulas (204)
drnyulas Creative Commons License 2005.09.22 0 0 210

Testvér!

Ma vagy holnap de. átjössz?Vagy annyira járóképes?Úgy is itt figyel a szőke maca a lemezeden.

Jobbulást.

Milyen lemezeket vigyek le?

Előzmény: Törölt nick (205)
süketkoma Creative Commons License 2005.09.22 0 0 209

Akkor nem is viszem az erőlködőm, mert rettegek a megaláztatástól!

:)))

CsŐ!

Előzmény: spacc (208)
spacc Creative Commons License 2005.09.22 0 0 208

Budafokon wottam, vettem magamnak egy T-Amptotot, meg fileltem fostex meg ilyesféléket. Summa summárum, nem piskóták, de ez a kis dög sem.  Ott volt egy olyan érzésem, hogy le fogja alázni komámét is, meg krizsiét is.

Persze előbbutóbb modolás lessz a vége,mert hát a megoldás olyan amilyen, ami ebbe a zsebpénznyi árba belefér (mini rugós hangszórócsiptető, 3,5-os szterejo jack, meg a talpa alá is kéne valami, mert a zsinór elhúzza. Persze ha belepakolná az ember a 8ceruzaelemet, akkor más kissé stabilabban állna, de tápot is vettem hozzá, mert ilyen elemárak mellett.  Most szoktatom a piccolinókkal, nagyon sirály.

Előzmény: gabocza1 (207)
gabocza1 Creative Commons License 2005.09.22 0 0 207
Mi van, "öregpocak" hun vóltál eddig? Megfenyített az asszony mert sokáig voltál Biginél?:)
Előzmény: spacc (206)
spacc Creative Commons License 2005.09.21 0 0 206

én meg vixem a T-Ampot, hogy legyen mivel hallgatni a cédégyalut....

Előzmény: Törölt nick (205)
drnyulas Creative Commons License 2005.09.21 0 0 204

Bár nem én vagyok a házigazda, de gyere!

Én meg a hétvégét Barcikán töltöm.Otthon lesz a Mester?

Előzmény: barcikaikampi (201)
spacc Creative Commons License 2005.09.21 0 0 203
gyere ecsém!  majd én megvédelek!   :)
krizsi_l Creative Commons License 2005.09.20 0 0 202

Nézd meg az első beírásokat: a topikbulit elővezető sorokban valami olyasmi áll, hogy mindenki jöhet aki a topikra ír, azt olvassa, vagy akit egy topiklakó meghív.

Érezd magad invitálva.

barcikaikampi Creative Commons License 2005.09.20 0 0 201

Üdv

Engem Megsem hívtok Egy Jó Bulira?

Pedig Ott Aztán Tudnátok Bántani Élesbe Is.

?

spacc Creative Commons License 2005.09.20 0 0 200

krizsi!

Ha minden összejön, akkor összeeresszük öket egy kis versengésre egy T-Amppal... :)

Előzmény: krizsi_l (193)
spacc Creative Commons License 2005.09.20 0 0 199

Egs!

Itthon a lányok rosszul szoknak lenni, amikor meglátják a nagyfazék gőzőlgő katyvaszt...pláne, amikor a félliteres korsóval legurítom... :)

Előzmény: Törölt nick (198)
big-dewil Creative Commons License 2005.09.20 0 0 197

Most,h igy mondod nem is csodálom. Csupa üreg az egész manus.)))

ps. Kuwajo a dövödö! Köxe!))))

Előzmény: spacc (194)
spacc Creative Commons License 2005.09.20 0 0 196

NEM.   Rések vannak a fogaim között, oszt az beleakad...:)

Amúgy meg...TE a sör helyett a malátát rágcsálnád? He?

Előzmény: drnyulas (195)
drnyulas Creative Commons License 2005.09.20 0 0 195
Nem a héjjában?
Előzmény: spacc (194)
spacc Creative Commons License 2005.09.20 0 0 194

contaxg!

Tekintettel arra, hogy majd 20 évet nyűglődtem felváltva a homlok és arcüregemmel, csak a tapasztalatomat kívántam közvetíteni. Persze még hozzátenném, hogy a gőzdagonya után egy kíméletes lehülés és huzat elleni védelem természetesen javallott. No+ napi 2-3 lityi kamillatea benyakalása. (abba van a vitamin)

Előzmény: Törölt nick (191)
krizsi_l Creative Commons License 2005.09.20 0 0 193
Ezek jók, 300B már lessz, Koma hozza a magáét. Én pedig egy 2a3-at. Homokos cuccos nem nagyon került még Bigi mini Teac-jén kívül. Bár Evora gondolom elhozza a Pass klónját.
Előzmény: dys-cus (192)
dys-cus Creative Commons License 2005.09.20 0 0 192
Szval megyek, és viszem a CD PRÓT a táppal meg az AN koppincs extra super DAC-omat. Esetleg 300B, ha kell.
Előzmény: krizsi_l (188)
spacc Creative Commons License 2005.09.20 0 0 190
.......közel van... Lukács...kamillásgőz.....kalapkúra.....gyógyujj mán meg, ne kelljen téged nélkülözni!
Előzmény: Törölt nick (189)
krizsi_l Creative Commons License 2005.09.20 0 0 188

Készítettem egy leltárt az eddigi jelentkezésekről, ki mikor jön és mit hoz. Még várok néhány visszajelzést és felteszem a listát.

Úgy néz ki szombaton 15-20 fő közt leszünk, első nap ennél 3-5 fővel kevesebben érkezünk.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!