nekem egyszer kiirt vagy 6 hibát, mikor néztük az opelt a renault szervizben, azt mondták ha van időm egy 24 órát kössem le az akksirol a kocsit mert megbolondult a komputerem, másnap visszamentem és simán törölte a falls hibákat az ember. Ne kérdezd, én sem értem
Üdv! Van egy 1,9-es, 82 Le Vivarom. Jobbra kanyarodás közben leállt. Kb. egy hónapja a motortérben megrángatták a főkábelt, és abbamaradt a jelenség. Tegnap hazaérve tolatni akartam, közben leállt. Beindult, gázt adtam, megint leállt, ugyanaz a jelenség, mint egy hónapja. Nyolc hibát ír ki. Azt mondták, hogy táphiba. Valaki tud-e segíteni, hogy mi lehet a baja?
Egy ollan kérdésem lenne hogy behalt a zanussi DA 6341 mosogatógép szivattyúja,és nem e tudsz valami bontott szivattyút.Újjat nem igazán akarok bele mert akkor inkább veszek egy újat.
Hali 2.6 liter kell bele(gyári adat),de max 2.8l.Ha többet öntesz akkor a felső szellőző- nél állandóan olajpárás lesz.Jó bele bármilyen fullsyntetikus váltó olaj,de ezekkel 0-c fok alatt, míg be nem melegszik kicsit nehezebb a váltás,gyárit ajánlom de ez 6000ft/l. Kc.
Hali 100.000ft az ára,sajna nem tudom olcsóbban adni.(övpatronok nélkül) 2008as 2.0cdti új modelhez vannak még alkatrészeim. Van1.9es-hez 6 os váltóm (pk6)180e.ft 1hó garival. Kc.