sztem is jobb volt a dábrácáni, nagyságrendekkel, talán mert a DoD mocskosul bejött. meg a hangzást, showt tekintve is. de persze a Kisstadion is rulz.
azért én is megnézném már őket a BArénában. SoaD pont jó lenne. megtelne az fullra, de legalább 80-90 %ig, akkor meg már jó biznisz, mondhatni, rentábilis.
Csak az a gond hogy az idei vizsgák olyanok lesznek amiket nem bukhatok el,ergo még a Maiden koncertet is beáldoznám ha veszélyeztetne akármit is:)Budapest Arénába vagy mibe meg úgy érné meg koncertet szervezni ha egy másik népszerű zenekar lenne az előbanda.Teszem azt System Of A Down vagy Slayer.Akkor talán megtelne.Megadeth azért nem jó e szempontból mert szerintem 1000 ember pluszt sem jelentene.
GodAss:Ha jól tudom a Maiden a szinpadjait bérli,ők csak a drapériát meg hasonlókat hoznak.Meg szerintem nem lenne gond a zárt hely,szerintem tuti van légkondi a Bs-ben vagy a Főnixben.Még jobban is járnánk ha ott lenne.
BahnScorper:Nem vagyok Debreceni,sőt,nagyon messze lakom onnan:)Pusztán tapasztaltam tavaly a két koncerten hogy mekkora különbség van a két helyszin között.Ráadásul hangzás is jobb lenne egy zárt térben.Na de mindegy,ez legyen a legnagyobb gondunk,höhö.
Sokkal jobb helyszin a Főnix mint az az ótvaras Kisstadion.
Meg se kérdezem, debreceni vagy-e... :-)))))) szerintem meg a Kisstadion jobb, mert az BKV-val annyi megálló nekem, mint Debrecen MÁV-val (gyorsvonattal)... :-))))))
Amúgy így van, a koncertek napjára kell a legdurvább vizsgákat tenni. Így tettem én is tavaly a Maidennel, idén meg az Anathemával és a Priesttel. Ha átmész, ünnepelni jó, ha nem, felejteni... :-)
A junius nekem is gazos, de a maiden most turnezik, szoval mindenki bekaphatja :)
Szvsz a magyarorszagi maiden a kisstadionban fog helyet kapni, nyaron kicsit fura lenne zart helyre pakolni. De meg kitalalhatjak, hogy akkora latvanycuccal keszulnek, hogy a kisstadion kicsi hozza, es akkor cumi van, de ez mar kisse pesszimista hozzaallas. Majd meglassuk, ugyis hamarosan bejelentik a tobbi datumot is.
"...de örülök ha az itthoni koncert befér majd a vizsgák közé."
Ejnye-bejnye, hát miféle hozzáállás ez?!? Én rendszerint a vizsgáimat pakoltam mindig úgy, hogy ne zavarjanak be a minden évben szokásos nagy júniusi koncerteknek! ;)
A Kisstadiont én sem szeretem... akkor már a BS jobb lenne. De az egyrészt baromi drága, másrészt a Maidenhez 3-4 ezer férőhellyel nagyobb is a kelleténél.
Hohh most olvasom ezeket a jó híreket, ez kiráááááály!!!! Magyaro.-t csak nem hagyják ki, elég jól fogyott a Dod album itthon! Meghát a debreceni konci se volt rossz:)
Szigetre nem várom én se őket, de egy jó kis Arénás koncertet, v. még1 debrecenit szívesen látnék!!!
Szerintem tutibiztos, hogy itthon is lesz koncert. Nálunk mondjuk nem lesz 50 ezer néző, de az a szokásos 7-8 ezer az tuti. :P Pláne, ha a Megadeth az előzenekar.
Most nem tudom hogy mit csináljak...Valszeg kicsit várok hátha itthon is lesz koncert,bízom benne.Vagy abban hogy akkor két koncertet nyomnak majd ott ahol ekkora az érdeklődés.Amúgy igazad van,kocsival a legkényelmesebb meg legolcsóbb kimenni.
deliriousnomad:Jóvanna,azért szerintem erre nem számított senki sem,hogy ekkora stadion pár óra alatt megtellik.Úgy néz ki népszerűbbek mint az állítólagos fénykorukban.
A svéd koncertre a a Ullevi-stadionba 55 ezer jegy 4 óra alatt elkelt....
Valószinűleg a párizsi koncert is hamar megtellik.Vagy most rendelünk vagy lemaradunk.
Idokozben kalkulaltam utazasi modokat, ketseg kivul kocsival a legolcsobb, fejenkent 15 rongy koruli osszeg, amennyiben min. 3-an ulnek benne, es a fogyasztast 6 literre vesszuk (az utazasi ido meg kb. 15 ora, pihivel). Jo messze van ez a Parizs :). Csaloka a fapados, mert letesz egy kulso repteren, es hiaba orulsz a rovid utazasnak es az alacsony araknak, onnan kokemenyen utazni kell (letezik ilyen Paris Visite kartya, ami kozel az osszes tomegkozlekedesre jo, 15 euro korul van). Magyarul 2 nap kb. jeggyel,szallassal 40 ezer forint. De meg van ido, el kell kezdeni sporolni :).
Ugye vala 13 sorlemez,plusz a 4 hivatalos koncertlemez,így már bőven megvan a 22 óra:)
Amúgy a póló csak egy ócska poén volt,meg eleve nem érnék el vele semmit,a többség úgyan úgy nem tudja kint hogy ki volt Clemencau,ahogy itthon nem tudják hogy ki volt Tisza.
Na de vissza a Maidenhez,tényleg nem vészes az ára,ahhoz képest hogy a tavalyi debreceni belépő 26 euro volt.Jó lenne ott lenni baszki.
Kis kedvcsináló,ha esetleg Göterborgot választjuk:)
Ja,az szerintem is egyértelmű hogy koncert dvd készül majd az estről :)De az is max olyan 2006 nyarán érkezik majd meg.Egyébként tényleg jó lenne ha rákerülnénk amint épp a a küzdőtéren keménykedünk "Clemencau=shit" pólóban,höhö.
A 22 órás út meg szerintem simán kibírható buszon,mire végig hallgatom a discmanen a Maiden életművet már fel is bukkan az Eiffel-torony sziluettje.Mennyi volt amúgy a jegy a tavalyi koncertre a Bercy-be?
Elkepzelheto, hogy rogzitesre kerul. Nagyon elveznem ha a tombolasom rakerulne egy hivatalos kiadasra :)).
Tavaly gondolkoztam a buszozasban, ugyanis vettem jegyet Bercy-be a DoD-koncertre, azzal, hogy majd lesz vmi amivel kijutok. A SkyEurope volt gyakorlatilag az egyetlen fapados tarsasag, ami szoba johetett, es mivel eleg friss volt, percenkent valtoztak az arak, es a keves jarat miatt kint kellett volna maradnom 3-4 ejszakat. Ekkor jott a busz otlet, ami olcsosagaval kecsegtetett, de 22 ora lett volna az ut...
Wizzair-rel alig kerul tobbe, es 10-ed annyit utazol (egyelore azonban csak marciusig vannak jaratok).
Legalabb Parizs-terkepre mar nem kell koltenem, azt vettem tavaly :).
Ha lesz itthon koncert akkor nem valószínű hogy megyek Párizsba,bár piszkálja a fantáziám ez az egész.Nagy élmény lehet egy ekkora koncerten résztvenni,össze nem hasonlítható egy Kisstadionos koncerttel.Ami utazást illeti,én buszra gondolta,repülőre nem szivesen ülök.
Mire gondolsz,mire készülnek?Én nem gyanítok semmit:)Max az lehet hogy egy kisebbfajta metálfesztivált rendeznek ott,Megadeth,Priest,Anthrax és egyebek társaságában.
A budapesti konci mellett is bevallalnad azert a parizsit? Nekem is necces kisse vizsgak tekinteteben, de ez szombati nap, tehat ha penteken lenne is valami, kocsival akkor is siman megteheto (bar en inkabb fapadossal tervezem a tripet).
Es ez a plakat, 'Eddie Rips Up Paris', tovabbra is fenntartom, hogy ott valami nagyra keszulnek a ven rokak :).
Iron Maiden will be back on the road touring in Europe next summer with a series of Stadium and Festival headline shows.
The full routing is in the final stages but the first three shows are announced now as they go on sale very soon. Please keep checking back for more dates as they're announced.
Tour Dates
25/06/2005 FRANCE - Paris, Parc De Princes
06/07/2005 FINLAND - Helsinki, Hartwall Arena
09/07/2005 SWEDEN – Gothenburg, Ullevi Stadium
Azért ez csak egy fax,gondolom aféle tervezet amit valaki lefülelt és belinkelt egy fórumba ahonnan én is szedtem.
Ha már a vendégfellépőknél tartunk,szerintem fasza ötlet lenne Di'Anno-t meghívni mondjuk a párizsi koncertre,a ráadásban mondjuk elnyomhatnák vele a Running Free,Purgatory,Iron Maiden,Sanctuary négyest.