Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2024.03.08 0 1 2575

Jut eszembe! Nagyon boldog Zoltán napot kívánok annak, akit illet! :)

MrJones512 Creative Commons License 2024.03.08 0 1 2574
Előzmény: In Lak'ech (2571)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.03.08 0 2 2573

Látod, még ehhez sem értek. Nincs nagyon tapasztalatom. :-)

Előzmény: Hümmögőpipőke (2572)
Hümmögőpipőke Creative Commons License 2024.03.08 0 1 2572

Rossz helyen kérted.

Előzmény: In Lak'ech (2571)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.03.08 0 2 2571

Nem gondolom, hogy ilyenekkel foglalkozna, de megfogadom a tanácsodat.

Előzmény: kibé1 (2568)
Törölt nick Creative Commons License 2024.03.08 0 1 2570

Miért gondolod, hogy utánam, hát Dzsonszinak is udvarolt. :)

Előzmény: Nyúlszájú (2567)
Törölt nick Creative Commons License 2024.03.08 -1 1 2569

A Századvégen is azt tanították, hogy a tömegek közös IQ-ja egy tízéves gyereké, azt kell megcélozni a politikai beszéddel. :) Kár, hogy már nem emlékszem, melyik tanár mondta.

Előzmény: kibé1 (2568)
kibé1 Creative Commons License 2024.03.08 0 1 2568

"Amikor nekem(nekünk) Kubatov Lakitelken azt tanította, hogy az egybites agyú választóknak hiába regélsz esszéket, úgysem érti meg"

Helyedben ezt töröltetném a modikkal.

Persze ha tudod bizonyítani h így hangzott el, akkor van esélyed a  rágalmazási pert megnyerni.

Kubatov ugrik az ilyenre,,, egy per neki csak ujjgyakorlat

Előzmény: In Lak'ech (2559)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.03.08 0 2 2567

Utánad jött ide.

Inkább vidd szobára...:)

Előzmény: Törölt nick (2565)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.03.08 0 3 2566

Gyurcsányt támogatja a fidesz valamilyen módon"

Annyi alkalom lett volna, hogy bevarrják-nem éltek vele.

Előzmény: In Lak'ech (2562)
Törölt nick Creative Commons License 2024.03.08 0 2 2565

Mi van, birkózókakit reggeliztél? :)

Előzmény: Telós 100+ (2552)
Törölt nick Creative Commons License 2024.03.08 0 1 2564

Forrás?

Előzmény: Lelkis Béla (2538)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.03.08 -1 2 2563

Egy diktatúrát mindig egyszerűbb fenntartani. Nem könnyebb, hanem egyszerűbb. Kozmológiai analógiával élve, a diktatúrának kisebb az entrópiája. Persze azt is tudjuk, hogy nem kellemes. Már akinek.

Előzmény: Nyaky Z. (2561)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.03.08 -1 2 2562

Ebben van valami. Nekem olyan teóriám is van, hogy Gyurcsányt támogatja a fidesz valamilyen módon, mert én úgy érzem, hogy az évtizedek alatt annyit amortizálódott és a személye annyira megosztó ellenzéki körökben is, hogy megkockáztatom, jelenleg ártalmas a jelenléte.

Nem biztos, hogy igazam van. Meggyőzhető vagyok észérvekkel az ellenkezőjéről.

Előzmény: Nyúlszájú (2560)
Nyaky Z. Creative Commons License 2024.03.08 0 1 2561

Régebben azt hittem, a konzervatívizmus a rendpárti patriótákkal fog kiteljesedni és elsöpri a jelenlegi kicsitlibsi, kicsitbalos, kicsitkomcsi elitet.

Öregszem. (be)Látom, hogy Európában esélytelen.

Nyúlszájú Creative Commons License 2024.03.08 -1 2 2560

Gyurcsány saját jogon is hiteltelen. Ráadásul olyan karaktergyilkosság áldozata is, ami példátlan a magyar történelemben.

Azzal sokat segítene az ellenzéknek, ha eltűnne végre a balfenéken.

Nyúlszájú Creative Commons License 2024.03.08 0 2 2558

Én nem vagyok vallásos, de elmennek a fenébe ezzel az idióta plakátkampánnyal!

Csak azt érik el, hogy a Fidesz visszaerősödik a pedofil-botrány előtti szintre, s a jó érzésű ellenzékiek is Gyurcsány ellen fordulnak.

Egyre inkább meggyőződésem, hogy nem is akarnak választást nyerni.

Előzmény: In Lak'ech (2557)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.03.08 -1 2 2557

https://telex.hu/after/2024/03/08/azahriah-dk-fideszt-pedofilozo-plakat-intelligencia

Úgy tűnik, sajnos agyilag még kicsit éretlen ez a fiúcska. Vagy politikailag igen alulképzett. Esetleg azt gondolja magáról, hogy egyedül küldi a francba az egész magyar politikai elitet, bal és jobb oldalastól.

Eldönthetné, hogy neki elég ha csak balhét csinál, vagy megpróbálja csökkenteni Magyarország politikai-társadalmi entrópiáját.

Szerintem.

MrJones512 Creative Commons License 2024.03.08 -1 1 2556

Már rég. :)

Nem különösebben érdekelt a nyomorék, de unatkoztam az éjjel, oszt' ránéztem, hogy ki mínuszolgat. Oszt' láttam, hogy belőle ömlik a fos, más meg nem volt éjjel kettőkor, ugye...

Oszt' hát a Trollfilter tud egy nick hozzászólásainak listájánál is pontozni. Hát pár oldalnyi háeszét "végignéztem" vele. Nekem csak pár kattintás, egy perc - neki kétszáz mínusz.

"Én a modiktól kértem, de leszarják."

Azt kell, hogy mondjam: így, ezzel a cuccal már nemigen zavar, hogy hogyan moderálnak. Felőlem hagyhatják futni az összes ilyen fasszopót - nekem úgy is jó, mert tkp. én moderálok magamnak.

A különbség annyi, hogy nincs sem határidős tiltás, sem topiktiltás. Csak fórumtiltás van.

Előzmény: Nyúlszájú (2555)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.03.08 -1 4 2555

Kiszűrted?

Én a modiktól kértem, de leszarják.

Előzmény: MrJones512 (2554)
MrJones512 Creative Commons License 2024.03.08 -1 3 2554

Tegnap kapott tőlem látatlanba' vagy kétszáz minuszt. :)

Előzmény: Nyúlszájú (2553)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.03.08 -1 3 2553

Csak te hiányoztál innen, pöceszájú modikedvenc.

:(((

Előzmény: Telós 100+ (2548)
MrJones512 Creative Commons License 2024.03.08 -1 2 2550

"Csoda, hogy még nem lőtte magát menekülés közben hátba."

"tegnap már személyesen küldtek ki egy ügyészt, hogy kézbesítse számomra az idézést, de sajnos nem találtak otthon." (Magyar Péter)

Hát így... :)

Előzmény: In Lak'ech (2547)
MrJones512 Creative Commons License 2024.03.08 -1 2 2549

Mainapi macskásvideó: https://fb.watch/qG5IuV0UY5/

In Lak'ech Creative Commons License 2024.03.08 -2 3 2547

"Érdekes ez az Mp ügy, hogy mennyire megjósolt bizonyos eseményeket. Teljesen beigazolódott az az állítása, hogy hatóságilag rá fognak szállni"

Valljuk be, ehhez azért nem kellett nagyon Nostradamusnak lenni. :-))) Csoda, hogy még nem lőtte magát menekülés közben hátba.

Előzmény: búvár-halász (2544)
MrJones512 Creative Commons License 2024.03.08 -1 2 2546

"Teljesen beigazolódott az az állítása, hogy hatóságilag rá fognak szállni"

Jó, hát az azért nem volt egy nagy zsenialitás: ha valaki egy bűnszervezetből Btk-s ügyekről kezd (ki)beszélni, arra azért az ügyészség mindenütt felkapja a fejét.

(Najó. Legfeljebb máshol nem a énekest kezdik satuba szorítani, hanem azt, akikről dalol.)

"ami feltűnő, hogy minden áron a március 15-ei tüntetése előtt akartak sort keríteni a vegzálására."

Jahh... szerintem bennük vót, hogy - függetlenül attól, hogy esetleg mit mond -, pár napra bevágják egy előzetesbe. Épp csak hogy 15.-én ne legyen ott, ahol akart.

Csak az lett a prücök, hogy egy kicsit későn jutott eszükbe a húzás. Bár... azon se lennék meglepve, ha addig még kapna a nyakába egy házkutatást, oszt' "az alapján"* kapnák le a tíz körméről pár napra...

"Az biztos, hogy mindent egy lapra tett fel, ha nem jön be egy megfelelő létszám március 15-én ( 20-30-50 ezer ember minimum), akkor be fogják darálni."

10+. Abszolúte!

Mondjuk, én azon röhögnék a legnagyobbat, ha többen lennének, mint az orbángyűlésen. :)

*Tökmindegy, hogy mit találnának nála. Ha koszos lenne a padló, akkor azér'...

Előzmény: búvár-halász (2544)
búvár-halász Creative Commons License 2024.03.07 -2 5 2545

(ezt egyébként elismerőleg írtam, bár utáltam a szocikat és Hornt mindig, de akkoriban még nem az volt a világ rendje, hogy ha egyszer kétharmadod lesz, akkor azonnal átformálod a teljes közjogi rendszert a saját képedre, akkor még úriemberibb volt a politika világa, főleg Antall miatt, az egész a 2002-es Fidesz választási bukásnál csúszott meg, a Főnökben akkor tört el valami, amikor megfogadta, hogy... izé, azt, ami most van)

Előzmény: búvár-halász (2540)
búvár-halász Creative Commons License 2024.03.07 0 2 2544

Érdekes ez az Mp ügy, hogy mennyire megjósolt bizonyos eseményeket. Teljesen beigazolódott az az állítása, hogy hatóságilag rá fognak szállni, ami feltűnő, hogy minden áron a március 15-ei tüntetése előtt akartak sort keríteni a vegzálására. Azt, hogy az a feljelentési kötelezettség elmulasztása miatt ki akarták hallgatni, egyelőre tanúként, és  azért, mert első nap nem vette fel az idézést levélben, 1-2 napon belül már ügyészt küldtek rá, hogy az idézést kézbesítse neki, merőben szokatlan és jogilag nem igazán racionalizálható. Hova ez a sietség? Nyilvánvalóan politikai szál van a dologban, hogy még a tüntetés előtt ki tudják hallgatni, és persze benne volt, hogy menet közben a kihallgatása alatt át lehetett volna minősíteni gyanúsítottá- bár ez meleg pite szerintem a túloldalon levőknek is, belegondolva, hogy a szálak hová vezethetnek-, de itt azért megmutatkozik a hatalom igazi arca, a politikai kifőzdében kitalálnak valamit, és az ügyészség végrehajtja (hatalmi ágak elválasztása hadd menjen a levesbe itt is nyilván).

Egyébként a nagyképűsége lehet a veszte, korábban is írt olyanokat, hogy a felesége szövegeinek a 80 %-át ő írta, és csak azok értek valamit, meg ilyen gyerekes érvei is vannak, hogy őt mennyivel többen lájkolják, mint mondjuk Ceglédi Zoltánt.

Az biztos, hogy mindent egy lapra tett fel, ha nem jön be egy megfelelő létszám március 15-én ( 20-30-50 ezer ember minimum), akkor be fogják darálni. Azok a a húzásai nem tetszenek, hogy a tanúkénti kihallgatására is hívja a híveit, mert ez túl színpadias, szerintem ez nem így működik, nem lehet mindenből politikai show-t csinálni.

Pár nap múlva okosabbak leszünk. Bár szerintem a R.-művek sem tudja, mit kezdjen vele, de ez az ügyészségi húzás figyelemre méltó volt.

In Lak'ech Creative Commons License 2024.03.07 -1 2 2543

Nocsak. Valaki találkozott az antijúzer párjával melynek folytán annihilálódott?

pákosztos cica Creative Commons License 2024.03.07 -1 2 2542

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!