Remélem sikerül azoknak segíteni akinek szüksége lenne valami fontos magra dugványra és szívesen küldenének valami hasonlót viszonzásul. Sok sikert.
Térkép=
A csereberemap@gmail.com címre bárki megírhatja nevét, címét és felkerül, vagy le ha azt kéri. Aki kéri a felkerülését az arról az emailcímről írjon, ami az indexes email címe!
El nem tudom képzelni, hogy a málnát és az epret(hivatalosan szamócát) bárhogyan is lehessen keresztezni. Legalább is a tudományos álláspont szerint... a marketingesek persze tdják. :)))
A fruitonline-os kép szerint az egy ilyen külalakra és valószínűleg a leírásban szereplő ízűre nemesített (vagy véletlen) szamóca.
Én a fruitonline oldalán találtam egy nagyon rövidke leírást róla, meg egy képet. Mindenesetre ha valóban létezik ez a gyümölcs, akkor nagyon fincsi lehet:)..
Szia! Engem érdekelne, vannak is íriszeim csak nem tudom most hogy melyik melyik. Nem lehetne elhalasztani tavaszig?Az íriszeknél célra vezetőbb a tavasz vége nyár eleje. Van magas nagyvirágú és törpe is. Összesen vagy 30-35 féle