A mélymosollyal egy vasárnap esténként rendszeres eseményre utaltál? Mert én ott igen gyakran megfordulok, mert imádom.
Már csináltam egyszer egy másik topikba dalszövegfordítást egyébként, és elég szép kalamajka meg vita veszekedés meg anyázás lett belöle, de azért lehet, hogy nem fogok a börömbe férni, és másodszor is nekifutok. De nem ma, az tuti.
letölthető mixekre bukkantam a www.hybridized.org oldalon. ha valakinek van türelme vagy fanatikus, kiszedhet Björk-mixeket ezekből a 60-70 perces kevergetésekből.
Ide is beírom, bár többek egyebütt már olvasták ezt tőlem, szóval pénteken a Sziget Events Hallban Deep Dishék bemixelték a talpak alá a "Violently Happy"-t. Szinte fáj így hétfőn erre visszagondolni.
Belehallgattam a MediaMarktban a Family Treebe, és nagyon jónak tűnt. Ugyan sok időm nem volt, s csak 30 másodperces részletek vannak a számokból, de ha a 18 ezernek csak a kétharmadába ("csak", lol) került volna, megveszem. Nektek megvan? A már korábban kiadott számok FT-változata miben különbözik az eredetitől?
Na jah. Egy előnye volt Pozsonyban lakni. Az új CD-k nem két hét késéssel érkeztek meg a boltokba... inkább 3 nappal korábban :o) És sokkal olcsóbbak a cédék.
figyelem figyelem
nemrég kaptam a meghökkentő hírt :
Pozsonyban kapható a Live Box, méghozzá nagyon kedvező 1500 koronás (kb. 9000 hángérien forint)
áron !
haezigaz...
Jut eszembe! (kicsit OFF)
Már reklámozzák Lars von Trier új filmjét a Dogville-t.
A húzónév Nicole Kidman, de vannak még páran arcok,
Lauren Bacall - Gyilkosság az Orient-expresszen, Randevú a halállal
Harriet Andersson - Fanny és Alexaner, Suttogások és sikolyok
Jean-Marc Barr - Hullámtörés, Nagy kékség !!!
Paul Bettany - Lovagregény
vagy éppen Philip Baker Hall akit egy csomó filmben láttam, de most csak a Minden6ó-ban nyújtott felejt7ő szerepe jut az eszembe.
ON
nekem úgy általában... főleg a szövege miatt :))))
bár a Vespertines számokat "külön kezelem", nem tudom őket az előzőekkel összehasonlítani, annyira mások...
Sziasztok!
November 29., szombat, Duna TV 22.15 Táncos a sötétben, ha esetleg valaki lekéste az HBO-féle vetítést (mint én is) az izzítsa a videóját :-).