Keresetek parancs. arrol tudok irni hogy hogy vannak a dolgok az mexikoi arena ligaban, lehet hogy aprofi ligaban van par dolog ami mashogy van.
-Palya: 50 yard, 2 oldalon 150 cm.-es palankkal ugyhogy NO OUT OF BOUNDS! -altalaban astroturf (mexikoban salak:) ) -minimum 18 ember, a maximum 24.
-offensive felallas: 8 ember: tackle,center,tackle, QB, TE, WR,WR, RB. -minimum 4 embernek kell a line of scrimmagen lenni, de lattam mar olyat hogy a QB-n kivul mind a heten ott voltak.
-defensive felallas: 8 ember: DE,NT,DE,iLB,OLB (Sam), CB,CB,S -linebackerek nem blitzelhetnek a scrimmagerol, minimum 3 yardrol. -amig a QB el nem dobja a labdat addig nincs interference. azaz en addig molesztalhattam a nalam 10-15 kiloval kissebb mexikoi fiucskakat (ok nem mind volt kicsi) amig a qb el neme resztette a labdat.
-ami vicces resze meg a jateknak hogy az ido folyamatosan megy, sem incomletenel, sem out of boundsnal (mivel az nincs) nem allitjak le az idot, KIVEVE az utolso 2 percet mindket felidoben, amikor a rendes 11es foci szamalyai szerint allitgatjak le az orat (ertelemszeruen out of bounds most sincs). a lenyeg hogy szuk masfel oras egy teljes meccs mivel a felido negyed ora.
most ennyi jut eszembe. Sokkal gyorsabb a 11es focinal, ebbol adodoan agresszivabb, (egy rohanas az egesz) nem beszelve a ket oldali palank adotta"lehetosegekrol". sajnos olyat a LIMFAban(mexikoi liga) nem lattam hogy valaki atbukfencezik repteben a palankon mint a profiknal.
|