De azt egyszerűen nem hiszem el,hogy ennyire nem tudod értékelni a Lowe játékát!Ő általában nem dobált felelőtlenül.És jobbára pontosan célzott (sztm 60% környéke).De nem tudom pontosan.De attól azt tartom,hogy nem üti meg azt a szintet,amit mi vártunk tőle.
még jó, h. pár órája leesett, hogy nick-et váltottál, mert most nagyot néztem volna :) néha szerintem még egy utcáról beráncigált emberke is jobb lett volna, mint Kes, de ezt már csak szigorúan halkan teszem hozzá, nehogy öcsikém meghallja :) (jóvan, lehet mondani, h. elfogult vagyok, mert már a leigazolásától sem repestem.)
Hát sztm nem volt vészes.Azért a végefele hozott nekünk meccseket sztm.De tudod ebben a csapatban már a hozzáállást is dicsérni kellett!És ezzel neki nem volt baja!Végig odatette magát!Ja,és Sullivan és Kenny nem említhető egy lapon!Na Sulli,ő a fakezű.De nem kicsit.Amúgy Kenny iszonyat jófej,de abszolút nem tartanám meg!Azért annyit messze nem tett le az asztalra...
De ha belegondolsz a pontjai felét leindítás után,a maradék egy részét pedig büntiből dobta.De amikor úgy kimondottan centerposztra ment be,egyszerűen nem volt ellenfele!Ezt kellett volna erőltetni nem a tríket!
Azért azt még hallkan hozzáteszem,hogy én nem bírom a Bankset (és nem csak azért amiért elment,elötte sem),de azt elismerem,hogy jó játékos volt!
Ezeket 52%-al dobta, úgy hogy átlag 4 eldobott hármas is benne van...ezt kellett volna lefaragnia egyre mondjuk...
Egyébként mindenhol a csapat legjobbja dobja rá a legtöbbet, ez természetes...amilyen tanácstalanság volt támadásban mindig csak azt csodálom, h nem dobott rá sokkal többet
Bocs sarkat,de azért ezzel megint nem teljesen értek egyet.Mondjuk azt már letárgyaltuk (és egyetértettünk),hogy nem ide való a Kenny.De azért ennyire nem volt veszélyes a helyzet
18 rádobása volt átlagban úgy emlékszem!Ház ez nálam az önzőség IS!Bár az is tény volt amikor nem segítettek.De sztm az esetek felében nem ez a helyzet állt elő!