Keresés

Részletes keresés

#5dobos Creative Commons License 2007.06.04 0 0 2942
Akkor iwiwre írj légyszi egy üzit.Mostmár kíváncsi vagyok... :)
Előzmény: isz-akos (2941)
isz-akos Creative Commons License 2007.06.04 0 0 2941
Én egy külföldit hallottam és az Albacompot, de a külföldi sztem nem publikus.
Előzmény: #5dobos (2940)
#5dobos Creative Commons License 2007.06.04 0 0 2940

Vagy csak külföld?

Előzmény: #5dobos (2939)
#5dobos Creative Commons License 2007.06.04 0 0 2939
És ha beszéltél vele,akkor mit mondott tárgyal valami magyar csaspattal?
Előzmény: d_gibson (2938)
d_gibson Creative Commons License 2007.06.04 0 0 2938
Ákossal kapcsolatos találgatásokat szerintem hagyjátok.
Beszéltem vele kb két hete és arra a kérdésre h marad é határozott nem volt a válasz.
Azt mondta az egyetlen jó dolog az Albánál hogy mindíg időben kapta meg a pénzét.
Kérdeztem mi lesz vele azt mondta ha összejön akkor külföld. Úgyhogy nem fogja elkapkodni a döntést a srác
#5dobos Creative Commons License 2007.06.04 0 0 2937
Igen.Ebben abszolút igazad van.Én sem így gondoltam.Arra akartam utalni,hogy amilyen hírek terjengenek,hogy mennyit szeretne,az vagy igaz vagy nem.Ezért pletyka
Előzmény: isz-akos (2936)
isz-akos Creative Commons License 2007.06.04 0 0 2936

szerintem nekünk szurkolóknak nem kell tudni, a vezetők meg már úgyis tudják...

Mit érünk azzal, ha tudjuk, hogy pl 628.247 ft-ot szeretne? Még akkor sem sokat, ha esetleg tudnánk azt is, hogy mennyit keresett korábban.

Ha mondjuk az összes magyar, hasonló képességű játékos árát tudnánk, akkor már érne vmit a dolog, de így sztem számunkra tök mindegy, h mennyit kér. Majd NG meg a többi fejes eldönti, hogy belemennek-e vagy sem.

Sporttárs!

Ki mondta, hogy HÁ csak magyar csapatba menne el kosarazni? Esetleg külföld?

Előzmény: #5dobos (2933)
#5dobos Creative Commons License 2007.06.04 0 0 2935

Ez igaz!

De nekünk valamiért mindig is csak "szolnoki" marad!Legalábbis akikkel én beszélek róla csak így emlegetjük... :)

Előzmény: OazIs (13) (2934)
OazIs (13) Creative Commons License 2007.06.04 0 0 2934

Bódi karcagi.

Előzmény: GordonGekko (2931)
#5dobos Creative Commons License 2007.06.04 0 0 2933

"Így van, jó lenne ha maradna, de nem minden áron (és ezt most szó szerint értem) :-)"

Ez jó!Ezért lenne ugye jó tudni,hogy valójában mennyit is kér az Ákos...

Előzmény: isz-akos (2932)
isz-akos Creative Commons License 2007.06.04 0 0 2932

Így van, jó lenne ha maradna, de nem minden áron (és ezt most szó szerint értem) :-)

Most akkor ez a 2 magyar állandóan a parketten féle Ivkovics terv sztornó?

Előzmény: Törölt nick (2930)
GordonGekko Creative Commons License 2007.06.04 0 0 2931
az előbb még el akartátok zavarni Hákost meg Soóst is mer hogy sokan vannak. erre még Bódi is? .. én bírtam a szolnokit, de FIATALÍTUNK. ő meg már 30.
#5dobos Creative Commons License 2007.06.04 0 0 2929

Ja,az így máris más!

Akkor kell.De tényleg csak a Miki miatt! :)

Előzmény: Redick (2926)
Hawtin Creative Commons License 2007.06.04 0 0 2928
Kizárt dolog. Szezon 2. felére Bódi egész elfogadhatóan teljesített.
Előzmény: Redick (2927)
Redick Creative Commons License 2007.06.04 0 0 2927

Jobb??

Pl.Trummer?? :)

Előzmény: Hawtin (2924)
Redick Creative Commons License 2007.06.04 0 0 2926

Viccbül! ;-)

Meg a Miki kedvéért.

Előzmény: #5dobos (2925)
#5dobos Creative Commons License 2007.06.04 0 0 2925
Aztán minek?
Előzmény: Redick (2923)
Hawtin Creative Commons License 2007.06.04 0 0 2924
Ha nem lesz jobb 3asunk, Bódi maradjon. :)
Előzmény: Redick (2923)
Redick Creative Commons License 2007.06.04 0 0 2923

És Bódi is szabad.

Hozzuk el.

Előzmény: Hawtin (2922)
Hawtin Creative Commons License 2007.06.04 0 0 2922
De ha leigazoljátok Forbest, hozzátok vele együtt a Dombóvár táblát is, v Dombóvár mezben játszhasson, mert a jelek szerint az az ember, csak dombóvári közegben képes normálisan teljesíteni. :) Nyíregyházán se volt képes bizonyítani több meccs alatt, aztán meg dobálta a /15-öket..
Előzmény: tigris06 (2921)
tigris06 Creative Commons License 2007.06.04 0 0 2921
Sziasztok!
Megint olvasom a sok lehetőségről szoló hozzászólást. Horváth Ákosnak szerintem is maradnia kellene, mivel hasonló szintü magyar nincs aki idehozható lenne.
Külföldit remélem olyant találnak végre aki érdemben megfelelőt nyújt. A mostani gárda nem ilyen volt. Ahogy már írtam Germayne Forbest kár volt elküldeni és hozni helyette a sok selejtet. Mint mutatja is kiváló játékos. Dombóváron húzó ember, és gondolom nem hiába angol válogatott. Szerintem mindenképpen visszakellene hozni.
Banks jó játékos, de amit művelt azt nem lehet elfelejteni és megbocsájtani. Addig kell keresgetni a piacon, még nem találunk ujból egy ilyent, vagy még jobbat.
Ami viszont tény, a vezetőket kellene már leválltani. Sokan azért mentek el, vagy nem jönnek ide, mert a vezetők nem megfelelően állnak a dolgokhoz.
Nekünk szurkolóknak marad a remény. Egyszer talán megint lesz egy jó ALBACOMP.
Talán éppen most. Kellene már egy ujjabb siker.
GordonGekko Creative Commons License 2007.06.04 0 0 2920
hm jó sok légiós lesz. :))
ha fiatalokra építünk, akkor az nálam azt jelenti hogy ők játszanak. nem próbálgatjuk őket, hanem bevetjük. nálam Hanga, Soós és Hákos is befér egyszerre a csapatba. Hangában benne van a lehetőség, hagyni kellene végre érvényesülni. Soós szerintem rengeteget fejlődött, mivel hagyták játszani. Hákos pedig ahogy Sarkat írta kb az egyetlen anti-alibista. és abszolút nem Soós vagy Hákos a kérdés nálam, csakis ÉS.

Góbit viszont nagyon nem marasztalnám. nem arról volt szó h a fiatalokra építünk? nem arról volt szó h hajtós csapatot akarunk és tiszta lappal indulni? hogy volt az a soproni költözése?
Hawtin Creative Commons License 2007.06.04 0 0 2919
Csodálkoztam is, h arról sehol sem olvastam, h Marcsinak szerződése lesz jövőre is az Albánál. :)
Előzmény: Redick (2918)
Redick Creative Commons License 2007.06.04 0 0 2918

Maradjon is!

Idén már befürödtünk egy "sztárirányítóval", nem kell mégegy!  :)

Előzmény: Hawtin (2916)
sarkat5 Creative Commons License 2007.06.04 0 0 2917

valószínűleg éppen az ákos körüli "bizonytalankodás" miatt nőtt négyre az igazolandó légiósok száma.

írod, hogy ákos helyén van más alternatíva is. ez így igaz, de az is, hogy mindig mindenki helyett létezik más lehetőség. csak a minősége kérdéses... én nem vagyok sóska ellenes, sőt nagyon szeretnék fiatalokat is látni a csapatban, de nem hinném, hogy só tett már le érdemlegeset az asztalra. nem tudom, miért érzel benne több potenciált, de legyen igazad.

azt viszont én is hallottam, hogy szívesen maradna kecsón só és ahogy drica írta, nem biztos, hogy egy "kényszer-hazaköltöztetéssel" sok jót érnénk el.

Előzmény: Redick (2913)
Hawtin Creative Commons License 2007.06.04 0 0 2916
Savic hamarosan aláír Nyházára.
Előzmény: isz-akos (2914)
isz-akos Creative Commons License 2007.06.04 0 0 2915

"A teljesítménye nem indokolja. "

Mondtam, stat alapján a 06/07-es teljesítménye jobb volt mint a 05/06-os, tehát ilyen alapon már 1 év után el lehetett volna küldeni.

Teljesítménye (statisztikája) alapján szerintem maradjon, de ne irreálisan magas összegért.

Előzmény: Redick (2913)
isz-akos Creative Commons License 2007.06.04 0 0 2914
Savicnak van még érvényes szerződése Nyir1-re?
Redick Creative Commons License 2007.06.04 0 0 2913

Az év végi sokk után hamar megtörtént a "szemléletváltás".

Eddig 3 minőségi légiósról volt szó és még két hét sem telt el, ez a szám máris négyre nőtt. Nem igazán értem, hogy miért?? Azon túl persze, hogy ez sikeresen hazavágja a 'dérrel-dúrral' beharangozott "most aztán már tényleg csapatba a fiatalokkal" tézist.

4 légiós leigazolás teljesen felesleges a mai magyar mezőnyben. Valószínüleg nem is fogunk ennyinél megállni.. Ez hosszútávon nem használ a fehérvári kosárlabdának, de idén bebizonyosodott, hogy rövidtávon sem.

Jobban örültem volna annak a csapatnak, ahol mondjuk Bencze, Soós és a három külföldi alkotja a kezdőcsapatot.

Az idei 4 légiósunk szerencsére egytől-egyig távozik. Lowe és Ákos statisztikáit nem véletlenül raktam be egymás után. Sarkat érveit azért nem értem, mert igaz, hogy a légióstól azt várja el a szurkoló, hogy húzóember legyen, de ugyanez elvárható egy magyar válogatott játékostól is. Ezért KeniLó mellett Ákosnak sem kellene új szerződést ajánlani több okból sem.

-A teljesítménye nem indokolja.

-Ráadásul sokkal többet kér.

-És van helyette más alternatíva.

Soós Gábor azon túl hogy fehérvári, kevesebbe kerülne és sokkal több benne a potenciál is.

Góbi maradása nem baj, jó csere lesz, küzdőszellemére sohasem lehetett panasz.

Így viszont soha nem fogjuk megtudni, hogy a Szabó-Vincz kettősből lehetne-e élvonalbeli játékos.

Banks visszahozatalát továbbra is rossz ötletnek tartom. 4-es posztra lehet hozni jó amerikait bőven. Aki egyszer cserbenhagyta a csapatot, az bármikor megteszi máskor is.

fefe22 Creative Commons License 2007.06.04 0 0 2912

Sokan már tényként kezelitek, hogy vagy Soós, vagy Ákos. Ennyire biztos, hogy nem lehet mindkettő?

Én abból indulok ki, hogy 3 légiósunk lesz. 1 írányító, 1 center(4-es), és 1 bedobó. Ebben az esetben pedig egyértemű, hogy legalább 2 megbízható magyar bedobó kell, azaz Ákos is, és Soós is. Nem hiszem, hogy a 18 éves Hanga kész arra, hogy esetenként 30 percet töltsön a pályán a felnőttek között. Megpróbálni meg lehet, de akkor viszont nem mondhatjuk, hogy bajnokesélyes csapatot építünk.

Ha Ádám idén átlag 5-10 percet kap, és bizonyítja, hogy lesz belőle játékos, akkor jövőre elengedhetjük Ákost, és maradhat Soós és Hanga a 2 magyar bedobónk. Idén ez szerintem mindenképp korai lenne.

Ez hiteles forrásból származó hír, hogy csak egyikük játszik nálunk jövőre (Soós vs Ákos)???

Előzmény: drica (2911)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!