Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Amikor arról beszéltem, hogy orbánnak jól idomított s kilóra megvásárolt "házi ellenzéke" van... ilyesmire gondoltam.
Amikor a fideszutálatodról beszéltél... szoktam olyanokkal beszélgetni, akik már elhagyták vagy elhagyni készülnek az országot. Azok érveiben a távozás okai közt szinte mindig az orbáni fideszt és az általuk létrehozott "magyarország" van ... De ennek kifejezetten örülnek a fideszesek... maradnak az engedelmes szektahívők, s egyre inkább ezek kerülnek többségbe...
"Nem hiszem, hogy őrizetbe vették volna, ha március 15 előtt megjelenik (ez a feljelentési kötelezettség elmulasztása nem egy nagy súlyú ügy, bár a büntetési tételeire nem néztem rá)."
Nézd... én egy annyira kézivezérelt ügyészségből - amelyik ilyen sebességgel kezd "érdeklődni" többéves ügyekben - azt is kinézem, hogy bevágja abba az előzetesbe azzal a felkiáltással, hogy láttak a kezében egy papírlapot, amelyre akár Orbán Viktor megölésének tervét is felírhatta volna.
Oszt' legfeljebb pár hét/hónap jogi huzavona után elismerik, hogy hát hibáztak és bocsika... de addig Magyar a kóterban marad.
Inkább sajnáljátok szegény mínuszolót! Silány, vacak, szerencsétlen életében ennyi öröme van csupán... legalább ilyenkor foglalkoznak véle, legalább ilyenkor valakinek, valamiféle tényezőnek érezheti magát... :)
A posztokat és a kommenteket tényleg nem, de a fiókokat simán. Onnantól meg csak egy lépcső, hogy (bejelentkezve) a face saját keresőjével már a nyilvános posztok/kommentek közt is lehessen keresgélni.
"Sőt, néha eleve a topiknak, van ilyen barom, aki végigmínuszol mindent."
Ha egyszer elég hülye leszek hozzá, hát heccből csinálok egy scriptet, ami tényleg végigminuszolja a delikvens összes hozzászólását. Vagy egy komplett topikot.
G666-on és a Szisztematikus grammatika topikon fogom kezdeni. :)
"be köll neki szólni - kulturáltan ofkórsz, mer' nem törlődni-tiltódni akarunk, hanem csak hogy szolidan lerepüljön a feje -, egy jó ciánosat, oszt' sajt"
"Már itt sem vagyok, mert nem bírom azt a fajta agresszivitást, amit te tolsz..."
Eredetileg eddig olvastam, mielőtt megnyitottam ezt az ablakot azzal a szándékkal, hogy szóljak: "be köll neki szólni - kulturáltan ofkórsz, mer' nem törlődni-tiltódni akarunk, hanem csak hogy szolidan lerepüljön a feje -, egy jó ciánosat, oszt' sajt".
Erre tovább olvasva mit látok?
"sőt a felsőbbrendűséged tudatát sem bírom, mert nincs alapja".
De ha letiltotta, hogy a fb oldalát kiadja a kereső, akkor szerintem nem fogja a hozzászólásait se.. de ez csak feltételezés. Mert ugye van olyan,hogy még a nyilvános profilodat sem adja ki, ha tiltva van.
Szerintem a személyünknek. :) Sőt, néha eleve a topiknak, van ilyen barom, aki végigmínuszol mindent. Még olyan topikban is, ahol nincs is politika, mint az elnemküldött. Felesleges foglalkozni vele, ha mínuszolta, akkor elolvasta és felbosszantotta magát annyira, hogy a képernyőjén pár pixelre kattintson nemtetszésnyilvánításképp.
Gondolj arra, hogy gyenge, idegbeteg, frusztrált jelleme van, nem tehet róla, szegény pára. ;P Inkább sajnáljuk!
A keresőnek idő kell, amíg indexeli a tartalmat. Hogy pontosan mennyi, azt nem tudom, de olyan megjegyzést nézz meg, amit már évekkel ezelőtt írtál oda. :)
Minden mínusz másról szól, de ezt Csalitos már olyan jól leírta egy másik topikban.. Nem kell vele foglalkozni. Például van egy topik, ahol simán csak annyit jelent, hogy _olvastam_. :D
Nem hiszem, hogy őrizetbe vették volna, ha március 15 előtt megjelenik (ez a feljelentési kötelezettség elmulasztása nem egy nagy súlyú ügy, bár a büntetési tételeire nem néztem rá). Azt egy elképzelhető fogatókönyvnek tartom, hogy volt arra egy- igen okos- ügyészi mesterterv, hogy hogyan forgassák meg és ha lehetőség adódik rá, hogyan minősítsék át gyanúsítottá. De szerintem ezzel túlbeszéltük ezt itt ebben a keretrendszerben.:)