Keresés

Részletes keresés

isz-akos Creative Commons License 2007.06.07 0 0 3101

jaja nb1b, így van

én azt sem mondom hogy pénzért adjuk el az indulás jogát, egyszerűen csak a srácok megérdemelték volna a bajnoki címet meg az aranyérmet, aztán ha nem akarnak nb1ben indulni, nem kötelező, majd indul a MAFC..., hogy jövőre megint jól kiessenek és visszajusson a Debrecen ha rendeződnek az anyagiak, ha nem akkor nem tudom kinek fogja a KC átengedni a bajnoki elsőséget...

Előzmény: GordonGekko (3099)
Redick Creative Commons License 2007.06.07 0 0 3100
Báder Marcira, természetesen. :))
Előzmény: GordonGekko (3098)
GordonGekko Creative Commons License 2007.06.07 0 0 3099
vává, NB1B-ben volt esély a győzelemre nem az NB2ben, NB2 az nem kosárlabda, ott akárki játszhat. :)

abban van igazságod h jussunk fel, és adjuk el. kb 150e forintért. :)
Előzmény: isz-akos (3097)
GordonGekko Creative Commons License 2007.06.07 0 0 3098
én már nagyon vártam. kire gondolsz? :))
Előzmény: Redick (3095)
isz-akos Creative Commons License 2007.06.07 0 0 3097

Ez világos, de akkor is elég gáz, hogy van egy nb2-es csapatunk akik megnyerhetnék az nb2-öt de az utolsó pillanatban megálljt parancsolnak nekik.

Szerintem ettől még megnyerhették volna a fiúk a bajnokságot, maximum nem fogadják el az indulás jogát az nb1-be...

Előzmény: GordonGekko (3096)
GordonGekko Creative Commons License 2007.06.07 0 0 3096
két nb1es csapatnak semmi értelme egy városban. bármennyire dagadna a mellünk h milyen jó, csak a bukó lenne benne. most ugye t-licenccel játszhatnak ott a mi fiaink, de ha egy csopi, akkor ez ugrik--->többe kerül. a kc eddig se úszott az aranytallérokban mint dagobert bácsi. amúgy utoljára két nb1Aes csapata Sopronnak volt férfi vonalon. mi lett belőle... mindkettő kiesett pár év alatt ha jól emlékszem. előtte meg Fehérvárnak volt két nb1-A csoportos csapata. mi értelme volt? anyázás városon belül. semmi jó nem jött ki belöle.. sajnos. még L.A. sem bír el két csapatot nem hogy mi. ez nem Liverpool. :)
Előzmény: isz-akos (3094)
Redick Creative Commons License 2007.06.07 0 0 3095

Na, Gulyás Robika is hazatért.

Lassan mi is hazahozhatnánk idegenben maradt fiúnkat. :)

isz-akos Creative Commons License 2007.06.07 0 0 3094

Nem tudom, h egy 18-19 éves kosaras srác, akinek egyaránt helyt kell állnia mind a pályán, mind az iskolában, hogyan tudná lekezelni jól ezt a dolgot.

Ha személyesen jelzi ezeket a dolgokat a vezetőség felé, akkor nembiztos, hogy a kivánt célt éri el, hiszen az edző letagadhatja mindezt, majd bosszuból kirakja a srácot a csapatból. Ráadásul egy ifis kosarasnak nem tudom mennyi találkozási lehetősége van a vezetőséggel.

Az hogy nem vállalja fel a nevét, azért lehetséges, mert nem akarja, hogy emiatt kikerüljön a csapatból. Amíg Matus volt az edző, miért nem lehetett ilyen névtelen hsz-eket olvasni? Vagy amig a P. Ákos volt az edző?

Egyértelmű, hogy valami nem ok a KC-nél, hiszen végig magabiztosan vezették a másodosztályt, minden esélyük megvolt a feljútásra, aztán jöttek nem várt vereségek és láss csodát "csak" ezüst. Én szkeptikus vagyok, és az a véleményem ha nagyon akarták volna bizonyos emberek, akkor köv szezonban 2 nb1-es csapata lehetne Fehérvárnak, de úgy veszem észre kényelmesebb, ha csak 1 nb1-es és egy nb2-es csapatunk van...

Előzmény: voil (3093)
voil Creative Commons License 2007.06.07 0 0 3093

"Youngalba"írásához annyit fűznék hozzá, hogy ezt már rég tisztázni kellett volna az edzővel, ha valami fáj. Nem utolsó pillanatban!!Az a baj, hogy már a legelején nem fogadtátok őt el.  EGy "kivüllátó"

GordonGekko Creative Commons License 2007.06.07 0 0 3092
olyan rosszindulatú vagy!!! :)
Előzmény: isz-akos (3088)
GordonGekko Creative Commons License 2007.06.07 0 0 3091
mivan a Pórral??? most nem a Miljkovics lesz az edző?? :))

(illetve nekünk mostantól Goránbácsi, Finánc, ill Leribörd ahogy a beépített emberem mondta.. :))
Előzmény: feher_peti (3090)
feher_peti Creative Commons License 2007.06.07 0 0 3090

Banksel most akkor mi a helyzet,jön vagy mégsem jön,akkor járunk pórul ha ismét itthagyna minket.

sarkat5 Creative Commons License 2007.06.07 0 0 3089
asszem ivkoval nehezebb dolga lenne...
Előzmény: isz-akos (3088)
isz-akos Creative Commons License 2007.06.07 0 0 3088

Ugyan már? Maximum megbuktatja a szöv. kapitányt is, van már edző buktatásban elég nagy rutnija (Farkas, Kruscic)

Előzmény: GordonGekko (3087)
GordonGekko Creative Commons License 2007.06.07 0 0 3087
most hogy mondod, szegény Zé nagyon be fogja sz*pni... két idegbeteg szerbbel kell majd készülnie egész nyáron... nem fog neki ártani. :) kérdés ha Ivkovics csúnyán beszél kinél fog rekalmálni?
Előzmény: timsó (3086)
timsó Creative Commons License 2007.06.07 0 0 3086

Némi spéttel reagálva Rostás hozzászólásásra, szvsz nem lesz akkora gond a válogatott felkészülési programjának ütközése az Alba edzésprogramjával.

Egyrészt azért, mert jelenlegi ismereteink szerint a csapatból csak Bencze kerettag. Esetleg még Ákos, ha marad. Aki a keretből még esetleg szóbajöhet új igazolásként az Ferencz ill. Fodor Marci. A többi játékosnak elvileg megvan a helye, vagy nincs rá szükségünk (kivéve D.K.:)). Viszont, ha ebből a két emberből valaki jön, akkor H.Á. biztos, hogy nem marad. Tehát a legrosszabb esetben is két válogatott játékos távollétéről beszélhetünk.

Én ammondó vagyok, hogy Bencze Zolinak ez egyátalán nem lesz hátrányos. Egyrészt, mert neki  már júl 09.-én kezdődik a felkészülés szemben a fehérvári aug.-i kezdéssel. Másrészt én reménykedem abban, hogy szűk másfél hónap alatt Ivkovics keze alatt talán ragad rá valami a centermunka fortélyaiból,( hogy szépen fejezzem ki magam)

Az Alba, mivel később kezdi a felkészülést a fél augusztust alapozással tölti. Akkortájt még ritkán látnak labdát a játékosok és az sem Spalding, hanem medicin. Érkezgetnek a légiósok, aztán elküldünk belőlük egyet, vagy kettőt, és mire az újak megérkeznek, már a vállogatott is túl van a három selejtezőn - ( ne ringassuk magunkat hiú ábrándokba: kudarccal), és már kezdődhet is a felkészülés érdemi része.

Azt se felejtsük el, hogy ez a dolog a többi rivális csapatot is érinti ilyen-olyan szinten. Pl. a Szolnok hiába marad együtt, de nem tud Pórral eggyütt készülni és még Molnár is hiányozni fog.

Pécsből Grebenár, Wittmann, Dénes, Simon nem készülhet a csapatával <--- ez azért már tényleg húzós).

Kaposvár: Hendlein,

ZTE: Kámán?, Simon László;

Körmend: Ferencz?, Fodor G?; Fodor M, Vavra; <---- Ez se semmi, bár közülük egy vagy két ember minimum máshol folytatja

Paks: Cece, Gulyás?       

Szóval ezen a téren nem nagyon leszünk hátrányban a többi csapatal szemben.

Előzmény: Törölt nick (3044)
Redick Creative Commons License 2007.06.07 0 0 3085

"3. Pláne örülök, hogy mennyi szolnokit foglalkoztatnak az Albacomp ügyei.)))"

'Odaát' FÉLNEK!

Pór rögtön be is nyalt Miljkovicsnak egy év végi nyilatkozatában.  :)

Előzmény: Törölt nick (3084)
GordonGekko Creative Commons License 2007.06.07 0 0 3083
belső informátorommal egyeztetve kissé szkeptikus lettem youngalba beírásával kapcsolatban.

az utóbbi években azért eléggé oda lett figyelve (szép magyar szerkezet) nálunk az utánpótlásra, mindig hoztuk a teheséges játékosokat, mindig volt valami eredmény. szóval érdekes lenne, ha ez most már nem lenne fontos a klub számára.

a másik dolog, hogy ugye híresek vagyunk az edzői függetlenség hiányáról... Nagygé majd minden edzésen ott ül, nem hiszem h leszarná az utánpótlés edzéseket...
#5dobos Creative Commons License 2007.06.06 0 0 3081

Igazad van!De talán ez idén megváltozik.Mondjuk szerintem akkor is csak Hangi lesz beépítve!Jellemző!Pedig vannak azért igen jó tehetségjelöltjeink! :)

Előzmény: Törölt nick (3080)
#5dobos Creative Commons License 2007.06.06 0 0 3079
Sajnos igen...
Előzmény: Törölt nick (3078)
stellerzs Creative Commons License 2007.06.06 0 0 3077
A végén még innét is leveszik az Alba fórumot.
Előzmény: Törölt nick (3070)
olajbogyesz Creative Commons License 2007.06.06 0 0 3075
Én még azt is hozzátettem, hogy "ha igaz"... Ha viszont igaz, akkor a szurkolóknek kell (fatökű vezetőségetek van) úgy picsán rúgni, hogy minnél messzebb szálljon...:))
Előzmény: isz-akos (3073)
#5dobos Creative Commons License 2007.06.06 0 0 3074
Az oké,hogy kiderült,de az lett volna a korrekt,ha a vezetőséghez megy,és neki mondja el a dolgot!Habár ki tudja mit tettek volna...
Előzmény: isz-akos (3073)
isz-akos Creative Commons License 2007.06.06 0 0 3073
én oljabogyesz véleményét osztom, nem az a lényeg hogy ki tette fel, hanem hogy ilyennek nem szabadna megtörténnie. Ha meg már kiderült, akkor lépni kell és keresni új edzőt!
olajbogyesz Creative Commons License 2007.06.06 0 0 3072
Jó ez az álszenteskedés...:)) Szerintem benneteket sem zavarna (ez a vallomás), ha nem Fehérvárról lenne szó. Érdekes engem az háborítana fel, ha igaz amit leírt, s leszarnám, hogy hogyan derült ki. (ha Szolnokon történne ilyen én magam tenném fel a netre, annak érdekében, hogy mielőbb elzavarják a vétkest.)
#5dobos Creative Commons License 2007.06.06 0 0 3071
Hát ez,érdekes,De nem egészen így kellett volna...Igaza van sporttársnak!
Előzmény: youngalba (3066)
GordonGekko Creative Commons License 2007.06.06 0 0 3069
hm- hát ez kiba érdekes. ennél még nálunk is komolyabb edzésmunka van, pedig mi abszolút gagyiamatőr szinten nyomjuk, sörhassal, megyei szinten... wazze. Keke mint sztáredző nem jött be? pedig pont az utánpótlásra kellene koncentrálni... érdekes a volánnal volt esze az utánpótlásra áldozni, szakembert hozni. itt kellene ezt is csinálni. vmi munkamániás horvát güzüt idehozni. pár évre.
isz-akos Creative Commons License 2007.06.06 0 0 3068

Ki ez a nagy tudásu, hihetetlen felkészült mesteredző?

Kár hogy a vezetőség nem figyeli az utánpótlásunkat, és nem rúgja seggbe az ilyen edzőket. Vagy épp ez a cél? hogy ne legyen nb1-es a KC nehogy az Albanak konkurenciája legyen városi szinten???

paca6 Creative Commons License 2007.06.06 0 0 3067
Na ezért jó az Index fóruma mert innen ezt nem fogják kimoderálni!

Sajnálom a csapatodat!!!! :-((((

youngalba Creative Commons License 2007.06.06 0 0 3066
Elmondom én neked. Uaz történt mint U18-al és U20-al. U18 arany esélyes csapat volt, ezüst lett, a fantasztikus új edző elcserélte a döntőt és baromira nem akkor kért időt mikor kellett volna. U20 kikapott vele zalában és szolnokon is. Az edzések semmit nem érnek amiket tart. KC-val uaz a helyzet, addig ment még Matus volt az edző, és amég a tanítása pár hétig kitartott edzőváltás után. A hétvégén lesz vasárnap U20 döntő. Kecsóval játszuk az első meccset, ami igen húzós lesz. Egészen eddig semmit nem készültünk a döntőre. Egy hónapja mikor megkérdeztük mikor készülünk, azt mondta majd a jövő héten. Utána megint majd a jövő héten és ez így ment....Hétfőn 22 voltunk edzésen, olyanoknak mondta, hogy edzenek az u20-as csapattal akik még az u18-asbna sem kerettagok. 22 emberrel minőségi edzést lehet tartani, tiszta dsk volt. Kedden 12-en voltunk. Edző késett 10-15 percet. 5-től volt edzés. Óra ötkor, gondoltuk hátha nem jön, meg unatkoztunk neki álltunk játszani 5-5-ben. Mikor végeztünk az első 21-es partyval, addigra jött meg. Remek nem. Majd közölte, hogy mára úgysem tervezett semmit, játszunk csak tovább. Ma nem tartott az u20-as csapatnak edzést, nehogy elfáradjunk, vicc. Vasárnap meg döntő, de azért szerdán ne edzünk, ja és azt mondta szombaton sem fogunk, pedig ráférne a csapatra. Mondjuk amilyen edzés a keddi volt, olyan edzés tényleg nem kell a csapatnak, hogy csak ott üljön. Semmit nem fűzött hozzá a játékhoz, csak ült, se jót , se rosszat. Csütörtökön, pénteken még edzünk. De gondolom ott sem készülünk rá, majd vasárnap vakon elutazunk. Ráadásul a 12fős keretbe olyan srácot rakott be, aki nem érdemelné meg hogy elutazzon, sem tudás, sem hozzáállás, sem edzésmunka szempontjából. Csak berakta, mert csókos kis kedvence. Helyette olyat hagyott ki, aki végig dolgozta az egész évet, és megérdemelte volna. És hogy ezt honnan tudom, csapattag vagyok onnan, mielőtt vki kérdezné. Ja, és ez nem csak az én véleményem, hanem a csapaté.
Előzmény: isz-akos (3064)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!