most lattam az indexn a cikket, a felesege meghalt, a csavo halalos beteg, a lanyuk szuletese ota agyhoz kotott, serult. gondolom nem latott kiutat a helyzetbol :(
Egy nemrég készült tanulmány az abortuszon átesett nőket vizsgálta. A kaliforniai San Franciscó-i egyetem kutatása szerint a megkérdezett nők 95 százaléka öt évvel a beavatkozás után sem bánta meg korábbi döntését.
a mehen beluli eroszakot nem kellene felvenni a konstantinapolyi egyezmenybe? :P
Még véletlen sem. 2 teljesen szalonképes vígjáték, amiben a női főszereplő űzi az ipart, de a filmben amúgy nincs sex , csak szerelmeskedés, és az ágyjelenetben csak a pasi félmeztelen.
Nahát, szóval mégis csak van előzménye, kiváltó oka a fizikai agressziónak? Érdekes, hogy a női áldozatok esetén ezzel nem nagyon szoktatok előhozakodni :-)
Nem olvastad el a cikket? Kölcsönösen bántalmazták egymást, csak éppen a közvélemény és a média a nő mellé állt. Ő pedig szépen vissza is élt ezzel. Ez egyben válasz az olyasféle ellenvetésekre, amik itt felmerültek, hogy 'persze, majd egy gyenge nő nekiesik egy nála X kilóval nehezebb, erősebb férfinak'.
Pont azért esik neki, mert megteheti, mert mindenki őt hiszi majd áldozatnak. Írtam már erről: hiába erősebb nála, ha meg van kötve a keze.
Még azt is felvázolta, hogyan ússzák meg a női bántalmazók, miért nem hisz senki a férfi áldozatoknak. Remélem, a férfijogi portálokon még lesz megfelelő visszhangja ennek a történetnek, mert tökéletesen bemutatja az érem másik oldalát.
Nahát. Olyannal még nem találkoztam, hogy egy férfi öngyi lett, mert kitudódott róla, hogy egy agresszív barom nőverő. De olyat igen, hogy beperelte az áldozatát, hogy hogy merészelte nyilvánosságra hozni a dolgot.
"a forgatás kezdete előtt Flack rátámadt a vele egy lakásban élő barátjára, aki nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, és emiatt a helyszínre érkező rendőrök hivatalból feljelentést tettek ellene."