ránézzek neked pontosan a lehetőségekre? pontosan mikorra kellene a jegy? honnan hová? mennyi felnött és gyerek... ha ezzel segítek leírom neked lépésről lépésre is.
szerintem nem kell regisztrálnod, egyszerűen csak töltsd ki a ticket szónál hogy honnan hová szeretnél menni melyik időpontbn és mennyien.... miután ez kész kattints rá a gombra alatta. Kiadja az összes verziót (ha van több), és választhatod a számodra megfelelő jegyet. Ez után ismételten ráklikkelsz ahol már a te személyes adataidat kéri, plussz a fizetéshez a bankkártya számodat... miután ez megtörténik kapsz egy igazoló email-t amit ha kinyomtatsz már a jegyed lesz....
ha valamit nem értesz írj nyudodtan... én is mindig így veszem a vonatjegyemet ha éppen azzal közlekedem...
Szia kösz a választ, meg is találtam, de miután nem beszélem a nyelvet, ird meg, hogy ho kell regisztrálni, mi az a szó, mert igy nem találtam. Jó ötlet a délutáni vonat, van ott olyan csomagmegőrző, ahová nagy bőröndöt is be lehet tenni, mert akkor mennénk mi is délután. köszi Kati
küldtem. És ha szabad megjegyeznem, Törökországba nagyon érdemes elmenni. Ha nem strandolni szeretnél, hanem kirándulni, nézelődni, akkor február-márciusban érdemes odamenni, az osztrák Tui-val. :)
Most érkezett egy sms-em az MSC-től a vörös tengeri akciós útra decemberben... Arról van szó amit ti írtatok, repülő, hajó, fakultatív programok 499 euro egy főnek.... Hát le vagyunk maradva itt nálunk... Mo-on már nem is lehet foglalni itt meg csak most kezdték az akciókat küldeni.... :)
Na gondoltam is rád mikor láttam ezt az ajánlatot :-) Ezért is osztottam meg a FB-on. Sajna ez nekünk sem jött most össze, nem lemaradtam, hanem idő és az anyagiak miatt, így viszont bevállaltam volna újra. De le nem szálltam volna a hajóról csak a hazaútnál ill Jorániában és Izraelnél :-) Na jó talán sznorizni egyet még máshol is :-))))
Akik mennek most az Msc Armonia hajóval a Vörös-tengerhez, azokhoz lenne egy kérésem:) Léci írjatok beszámolót és jöhetnek képek is!!!!:))))
Érdekelne az italcsomagok árai , kb mennyibe kerülnek és mi az ami benne van a teljes panzióban ital szempontból? Napközben olvasom ballonos víz ,kávé ,és tea van. A kajánál mi van az árban a teljes panziónál? Kell a mondjuk a vacsinál fizetni?
A hajó amíg áll, és mondjuk az ember nem megy különösebb fakultatívra akkor van lehetőség strandolásra, Vörös-tenger esetén sznorizásra?
Sajna most meló miatt nem tudunk menni ,de hátha januárban lenne még ilyen áron ez a hajóút.....:)
Igaza van aircomnak.Én is kb. ugyanezt a választ adtam volna.Mi is ott tartottuk fent a szobánkban az asztalon.A karton üditőket az asztal alatt.A fedélzeten is simán ihatod öket,a büfében is..Senki nem szól semmiért!Hát,sajnálom,hogy lekéstétek a foglalást!Legközelebb,ha ilyen van azonnal le kell csapni rá.Nem szabad várni!Az ilyen jó utak mindig egy nap alatt elfogynak!Nekünk így már sok barátunk lekéste...csak egy napot alszunk rá!Másnap már nem volt hely.Azóta tudják,ha szólok,azonnal ugrani kell!
Szia. Elárulok egy nagy titkot, hogyan tudsz minden nyelvismeret nélkül kérni az italcsomagból. Egyszerüen rámutatsz arra amit szeretnél és hidd el a pincér vagy pincérnő megérti :-))))))))))))
Ha nem baj, válaszolok Én is. A felvitt italokat nem kell dugdosni, nem szólt érte senki. A takarításkor még a jegesvödröt is feltöltötték mindig, így jókat lehet koktélozni a balkonon, közben nézni a kikötést, indulást. Mi a hűtő feletti polcokon tartottuk és a TV alatti szekrényben, ami nem fért fel. Az üveges italokat lehet a fedélzetre is vinni, ott sem szóltak. Sajnos tényleg betelt a vörös tengeri útra a Bécsi repülőn minden időpontra...
Babszi, úgy látom tapasztalt vagy hajó ügyben. Mi a tapasztalatod. A felvitt italokat mennyire kerll dugdosni a hajón. Meg lehet inni pl a fedélzeten kiülve, vagy csak a kabinban, mert akkor nincs értelme. Nem szeretnénk ehgész nap a kabinban iszogatni. Bár ahogy itt olvasom, már lemaradtunk az akcióról, mert betelt.
Előtte be kell regisztrálnod, a menetjegyet online fizetést követően ki tudod nyomtatni, illetve megküldik emailben is. Még egész napra 9 euro áron vannak a jegyek, viszont számolj azzal, hogy a kikötést követően előre meghatározott csoportokban történik a leszállás a hajóról. Egyáltalán nem biztos tehát, hogy 9 órakor már le tudsz szállni, lehet hogy mondjuk csak a 9:45-ös csoportba kerülsz. A vasútállomás innen nincs messze, így a 11:19 órakor induló vonatot nyugodtan megcélozhatjátok. Mi csak ebéd utánra vettünk, hogy egy kicsit szét tudjunk nézni Genovában is.
Radar88!!Nagyon szívesen!!Ha valami még eszedbe jut ,kérdés a hajóról segítek!!Szívesen írok róla!!Szuper kis hajó az Armonia!!!
Zsanett!!Azt hittem már régen alszol!!Csalódtam volna benned!!!
Ferro03!!Akkor lehet,hogy mégis rendelek koktél csomagot!!Van már segítségem!!A beszámolódra tényleg számítunk.A taxisoknál Tenerifén ügyes légy!!!Akár oda is rendelhetnél nekünk egyet dec.22.ére reggel 8ra a hajóhoz...:-))
Azért gyorsan írok mielött megyek alvóba.... Babszi ha esetleg megtetszene egy koktélcsomag majd én segítek.... Az olaszt mindenki beszéli, így ha kell segítek kitölteni a papírt, de az információnál is megkérdezhetjük hogy milyen lehetőségek vannak és majd eldöntöt hogy kell-e vagy nem... Másrészről miért lenne csöves a hozzászólásod. Mindenkinek a saját döntése hogyan és miként tölti az idelyét a hajón... Ha valaki felvisz italt és nem szólnak, hát jól teszi... Nincs ebben semmi rossz... Még kemény egy hónap és találkozunk... Addigra Ferro már haza is ért, és olvashatjuk a beszámolóját :))))