Kicsit jobban belegondolva van valami abban, amit Pilaff ír.
Eddig az volt a koncepció, hogy 4 légiós a kezdőbe, és az irányító cseréjét a kezdő kettessel és junior játékossal fogjuk megoldani.
Most annyi változott, hogy a kezdőbe 3 légióst plussz Simont hozzuk. Miért is következik ebből, hogy akkor az irányítócserét légióssal fogjuk megoldani?
Ha így csináljuk, akkor valószínűleg az irányítócsere sok időt fog együtt tölteni a pályán Simonnal, ami természetesen Soós és Hanga játékidejét veszi el.
Hozzunk inkább Spivey-szerű kettest, aki mindig tud irányítani amíg Simon pihen. Legalább addig is biztosan pályára kerül valamelyik cserebedobónk.
Radovicsot például tavalyi statja szerint Miljkovics meccsenként átlag 35 percet tartotta a pályán. Remélhetőleg ebből a 35-ből valamennyit 4esben játszik majd...
na bravo.. nálatok is sokat fog játszani a soos gyerek..remelem a hanga se fog jatszani mert hoztok a padra még 2légióst!!vagy 3at!!!
ja és Simon ez jó vicc.. soha nem fog hozzátok menni:) de azért tök jó h így elképzelitek:) meg Banks.. hahaha,ugyanugy meg fog titeket sz*patni.vhogy ezt hozzátok ki az emberből,mindenki menekül...
Ha Banks visszajön, és kettes posztra is amcsi jön, akkor Bell nem jöhet... kivéve persze, ha EU-s amcsi jön kettesre :D.
Ez a Radovic ezekszerint tud 3ast is játszani? elvileg az euroligában régen azt játszott, de a Kassai honlap szerint tavaly Miljkovicsnál centert játszott. Ha 4-esre is beküldhető, az szerintem mondjuk csak jó, mert Dávid Geri elsőszámú centercserének (ez esetenként akár 30 percet is jelenthet) nem biztos, hogy elég erős.
Akkor ezekszerint most reális esély van a következő keretre?
5: Bencze/Szabó
4: Banks/Dávid
3: Radovic/Soós
2: (Amcsi)/Hanga
1: Simon/(Külföldi)
Elvben abszolut nem rossz... Bár én örülnék, ha kkor már úgy igazolnánk a maradék két légióst, hogy akár Bencze nélkül is rutinos ötöst tudjunk pályára küldeni (Banks, Radovic, Amcsi bedobó, Simon, Külföldi irányító)
Bell mint amcsi kettes vajon elképzelhető lehet? nem hiszem...
Legalább nem estünk két szék közé! :D Sok sikert Sosinak! Remélem újra a régi kedvenc produkcióját látjuk Ákostól. Bandi bá bizalmát biztos élvezni fogja.
Közeleg a TT időpontja (aug. 4-5.) és a szervezők részéről már elindult a puhatolódzás, hogy melyik csapatok, mikor, hány fővel stb.
Tehát el kéne valamit kezdeni szervezkedni nekünk is.
Jó lenne egy ütős kis csapatot összeállítani, (ha már a klubnak ebben a szezonban nem jött össze) de nem mindenáron. Mivel Topic Tornának és nem Szurkolói Tornának hívják a rendezvényt elsősorban azt szeretném(nénk), ha zömében topicosokból állna a csapat + egy-két kieg. ember, akik már a korábbi tornákon is megfordultak.
Akit érdekel a dolog, az dobjon meg egy mail-lel a teamshow kukac freemail.hu címre.
Részleteket még nem tudok, ne is kérdezzétek. Tehát fogalmam sincs mennyibe kerül, hol lesz a szállás, milyen más csapatok lesznek stb. Egyelőre csak az időpont néz ki tutinak. Amint megtudok valamit, úgyis rögvest értesítek mindenkit.
Ja még annyit, hogy jövő hétfőtől (jún 25.-től) két hétig nem leszek netközelben, de akkor Beetee, Kody és Bandita kollegák biztos segítenek a szervezésben. Majd ők megadják a címüket (ha akarják :))
Szerintem Csera megfizethetetlen nekünk. Egyedül Lazics miatt talán képes lenne engedni az igényeibQl, de nem hinném, hogy visszatér. Pedig a mostani magyar keret +Miska+Bell+Cseranics sokra, nagyon sokra lenne hivatott. Az utóbbi 3-ból szerintem pedig csak max 1 lesz.
Nézd,én inkább már nem mondok semmit Ákos teljesítményéről,mert úgyis én leszek leszólva.Én már egész évben ezt hangoztattam,és engem hülyéztek le páran!Tehát mindegy!Ezt a feladatot most inkább rád hagyom!
De sajnos muszály kiemelni a küzdőszellemet,mert idén (tavaly) se légiós,se magyar nem küzdött.Vagy csak nagyon ritkán...
Hát nekem sem rémlik olyan sok jó meccs...Az viszont igaz,hogy az első 3-4 meccset ő hozta egymaga,de utána sztm semmi több!Viszont a küzdőszellemet meg nem lehet vitatni
a stat alapján igazad van. de azt is tudod h a kosárlabda nem a stat alapján dől el... Hákos nagyon kellene ebbe a csapatba. azzal vitatkoznék h nem döntött el meccseket. egyrészt az idei játékunk az első félévben egy one-man-show volt, a másodikban pedig egy hol működő hol nem működő csapatjáték, ahol kevésbé voltak egyének. Ákosnak rengeteg jó meccse volt. a küzdőszelleme pedig kiemelkedett, annak ellenére mondom ezt hogy idén ez nem volt vmi nehéz... :((