többek között ezért sem lenne jó ötlet egy Szigetes Dream Theater koncert sem. DTék közölnék, h 3 órát játszanak, Gerendaiék meg lefordulnának a székről.
ehh, Szigetre úgyse jönnek, túl nagy volumenű az ő projectjük ahhoz. de ne is jöjjenek (úgy értem, ne a Szigetre), nem engednék őket elég ideig yáccani.
Viszont életem első cd lemeze ott lett megvásárolva Göteborgban az (első hifimmel egyetemben) a seventh son lemez. Eredeti EMI kiadás. A mai lemezekhez képest ólom súlyú :)
'88 augusztusban az MTK pályán nyomatták a seventh lemezt (később ezt videón a maiden england néven adták ki) majd októberben volt ugyaez a koncert Göteborgban. Oda mondjuk nem emiatt mentem ki de ez más történet.
Mindkettőben az is közös volt még nekem hogy ingyért nézhettem meg mindkettőt. :)
Pecsa nem lenne valami nagy ötlet.Se bent,se kint nem lenne elég hely,tömegnyomor lenne.Amúgy eddig olyan pletykák láttak napvilágot hogy esetleg a Sum41 lenne a vendégbanda pár koncerten.Fura lenne annyi szent.
tervek szerint idén, de ha nem jön össze valami nagy durr, akkor jövőre. én fogok tolmácskodni (mint ahogy tettem azt a Maiden, Purple, Clawfinger, Motörhead, stb mellett), meg a levelezést is bonyolítom, azért tudok aránylag tuti infót.
Egy biztos: jövőre egy nagy kedvencem turnéra indul, december 4.-én a VH-1-en jelentik be a dátumokat, és ha van üres, és nekünk is megfelelő nap jövő ősszel, akkor olyan teltház lesze Debrecenben, mint még soha...
nem kivégzésről beszéltem, intelligenciáról, toleranciáról, és egymás szülőhelyének tiszteletéről, de mindegy. azt pedig a mai napig nem értem, hogy miért gondolja bárki is, hogy Debrecenben palócosan beszélnek, talán vissza kellene ülni az iskolapadba, mittudomén. eh, hagyjuk, nincs értelme.
más.
remélem Debrecenben is lesz Maiden buli, habár elég kis esélye van...annyit elárulhatok, hogy lesz nagy metal zenekar az idén ismét a Főnixben, és a "nagy" szó valóban jelentős zenekart takar (jelenleg 4-5 első/második vonalas banda jöhet szóba, a tárgyalások már elkezdődtek).