Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
A keresőnek idő kell, amíg indexeli a tartalmat. Hogy pontosan mennyi, azt nem tudom, de olyan megjegyzést nézz meg, amit már évekkel ezelőtt írtál oda. :)
Minden mínusz másról szól, de ezt Csalitos már olyan jól leírta egy másik topikban.. Nem kell vele foglalkozni. Például van egy topik, ahol simán csak annyit jelent, hogy _olvastam_. :D
Nem hiszem, hogy őrizetbe vették volna, ha március 15 előtt megjelenik (ez a feljelentési kötelezettség elmulasztása nem egy nagy súlyú ügy, bár a büntetési tételeire nem néztem rá). Azt egy elképzelhető fogatókönyvnek tartom, hogy volt arra egy- igen okos- ügyészi mesterterv, hogy hogyan forgassák meg és ha lehetőség adódik rá, hogyan minősítsék át gyanúsítottá. De szerintem ezzel túlbeszéltük ezt itt ebben a keretrendszerben.:)
Oké. Ezt az észrevételt megköszönöm, bár fenntartásokkal kezelem, mert egyrészt a puding próbája az evés, és lássuk először a magyar bíróságok majdani ezzel kapcsolatos gyakorlatát, másrészt arról szerintem kúriai állásfoglalás van, hogy egy közszereplőnek a privát emberek kapcsán kialakult becsületsértő vagy rágalmazó kijelentések sokszorosát kell tűrniük, de majd kialakul ez is az új jogszabály kapcsán, hogy mi merre hány méter. Minden esetre kösz a jelzést.
most úgy elképzeltem, amint Kubatov és csapata végigsilabizálják, hogy a migráncsmacska, a nyúlszájú, aa csalitszeráf és a többi noname nyúzer miket írkált és aztán lyóóóóóóóól beperlik őket
jaja, Kubatov pünkt ezt a noname senkikkel teli topikot olvasgatja szabad perceiben
tudod, nyuszifül, én is megkaptam a magam kis "figyelmeztetését" anno valami kőszegi kiállítás kapcsán, hogy miket nem írkálok itten a fórumon, oszt teliberöhögtem a hírnökot, ezzel szemben nem történt semmi
Nem értékelem alul, de egyrészt a dilin ennél sokkal meredekebb kijelentések százai vannak mindennap, másrészt meg a próbaper tudjuk, melyik lesz, ha minden igaz, bár nekem szerencsére fogalmam sincs, hogy hogyan áll az az ügy.
Amaz is maradhatott volna, csak Kibé ügyesen megijesztette a topiktársat. K.G. vagy a csapatából bárki nyilván idejár a fórumra, sőt ebben a topikba olvasgatni, és alig várják, hogy jól beperelhessenek valakit. Kacag a vakbelem.:)