Helo adam18 igen én is emlékszem de asziszem elkevertem telefonszámodat, sajnos a libusok már nincsenek meg egy tojo volt benne a fehér melkasu a többi gúnár volt de mindegyik él mert továbtenyésztésre viték el öket tölem, az Afrikai bütykös ludakrol majd megprobálok képet felteni csak még nem megy igazán na csá.
Üdv, igazad van kép nincs fent pedig amit irtam elöször akor még a képek melé irtam de valami véget nemsikerült a képeket felteni,de igérem rajta vagyok a témán mert szerintem érdemes öket látni csak anyit mondok az Afrikai gúnár már 9kg és 2011-es és a tojok sem sokal kisebek.
Na azt megnézném hogy milyen az a duplabütykű... :) Kár, hogy nem fotóztad le! A pávákat mennyiért vetted tőle? Nincs neki felnőtt pávatyúkja eladó? Múltkor elég sokat hirdetett.
Szép ez a barna tojó, de mondjuk afrikaihoz nem ér fel egyáltalán, szóval ha annak hirdette, akkor az kamu.
Ha mégis megválnál a gúnártól a későbbiekben, akkor mindenképpen szólj, mert még az is lehet, hogy kelleni fog. :)
Vissza kerestem a hozzászólásaid közt a képeket és hallod, nagyon szépek lettek a ludak. Komolyan megfordult a fejemben, hogy a gúnárra rákérdezek, hogy nem-e akarod elcserélni vagy valami... erre meg kiderül, hogy tőlem van! :D Teljesen le vagyok nyűgözve. ;)
Voltál az embernél?! Na és ténleg annyi madara van? Vannak "afrikai" bütykösei? :D
:) hát elég szép hölgyike lett:) a gúnár és ő tőled van.. a barna tojót elcseréltem :) ugyan olyanra... alsószentivánról hoztam:9 a híres nevezetes ismerősünktől:D akit te is említettél:) több jószágot hoztam már tőle.. pulykát, pávát.. nameg libát...
Közben rájöttem, hogy ismerős a neved valahonnan és meg is találtam a teló számodat a mobilomban. Vittél tőlem fiatal ludakat. :) Megvannak még, tudsz képeket csinálni róluk?
Nem mondod, ez az a fehér libuska?! :D Nagyon szép lett!!! ;) Most, hogy mondod, úgyérzem valóban hiányzik innen. :-) A másik kettő is megvan még? Köszi a képet!! Üdv.
Tudsz képeket feltenni azokról az "Afrikai" bütykösökről? :) Mert tudtommal nincsennek az országban tiszta vérű Afrikaiak. És ezt biztos forrásból tudom! ;) Üdv.
Én ha nagy testű kotlót ültetek, akkor almás láda az alsó rész, azt telerakon szalmával, kialakítok neki egy dögröt bele a tojás rá a tyúk és a tetejére fordítva egy másik láda, azt pedig letakarom egy anyaggal. A kotló az ilyen fényben és a letakarástól biztonságban érzi magát.
Én hallottam olyat már többször is, hogy a japán annyira hűségesen ült, hogy le se akart szálni, aztán "ledöglött" a fészekről. Volt olyan is, hogy le kellett venni a fészekről, mert magától nem szált volna le. Ha fajtatiszta japán, nincs belekeverve semmi egyéb kistestű, akkor tuti hogy jó kotló lesz. A némakacsák is hány generáción át vannak már tenyésztve, igaz ott nincs keverve, és máig is kotlik.