Keresés

Részletes keresés

_kitsilatzi Creative Commons License 2013.11.10 0 0 3932

Olyan mintha folyamatosan narrálna.

Teljesen jó még a SoA, de már az előző szezonban is kezdett egy kicsit önmaga paródiája lenni. Most is teljesen öncélúnak tűnnek az orrleharapások, meg a többi keménykedés.

Előzmény: sissoko (3931)
sissoko Creative Commons License 2013.11.08 0 0 3931

Fura, nekem Jax monológjai inkább túljátszottak és idegesítőek.

Előzmény: Bateman (3929)
Maitréja buddha Creative Commons License 2013.11.08 0 0 3930

Én kezdem unni a karaktert is , meg a szinészt is.

Nekem Gemma lopja a showt.

Én nem láttam őt csak a Rém rendesben meg itt, Ed O'neil-t láttam másban is, de őt nem.

Az első rész első pár perce óta egyszer nem ugrott be Peggy, ez azért jelent valamit.

Peter Falk se volt egy rossz színész, de nem tudtam soha feldolgozni más szerepben.

Telly Svalast se.

O'Neilt is nehezebben, de ő jól játszotta a benga néger kosarast is :P

De a főbb karakterek majdnem mindegyike tetszik.

A néger ősasszonyt nem bírom, nála amúgy nem veszem ki, hogy pozitív vagy negatív akar lenni.

Úgyhogy ez személyes ellenszenv inkább, az arcberendezése miatt.

Most a kis bipolár csaj is ismerős valahonnan, csak nem tudom hová tenni.

Előzmény: Bateman (3929)
Bateman Creative Commons License 2013.11.08 0 0 3929

Hunnam nagyon faszán hozza az érzelmes bandafőnököt. szerintem az elég komoly munka, amit az a srác letesz ezzel a szereppel. a monológjai nagyon ott vannak. lehet mást nem tudna eljátszani, de ez a jövő zenéje.

Előzmény: Maitréja buddha (3928)
Maitréja buddha Creative Commons License 2013.11.08 0 0 3928

Nem is hogy jó szinészek, nagyon karakteresek.

Jax nem annyira, tk. nekem Tara se. 

Hogy hivják robocopot...neki adhatnának egy spin-off ot, jó kis dirty cop.

Előzmény: Bateman (3927)
Bateman Creative Commons License 2013.11.08 0 0 3927

kevés rossz színész van ebben a soriban. sőt nem is tudok rosszat mondani, csak kevésbé jót

Előzmény: Maitréja buddha (3924)
sissoko Creative Commons License 2013.11.08 0 0 3926

Dr. Csont teljesen kimaradt az életemből, a Castle-t viszont még mindig nézem, csak azt nem tudom miért. Döbbenetes mennyire nem tudnak mit kezdeni a karakterekkel, pedig annyi, de annyi lehetőségük lenne. Beckettnek kb nulla közös jelenete van Alexisszel és Castle muterjával, pedig adná magát a dolog, főleg miután Castle megkérte a kezét. Most az utolsó részben végre beszélgetett egymással Kate és Alexis, de persze nem hallottunk belőle semmit, Castle szemszögéből láttuk az egészet. Röhej! Egy komolyabb író elférne a csapatba!

Red Johnról majd beszámolok! :)

Előzmény: Maitréja buddha (3925)
Maitréja buddha Creative Commons License 2013.11.08 0 0 3925

Szia

Tavaly feladtam, annyira jó felütéssel indult az elején, a főszereplő ideális és tömény unalomba fulladt.

Basszus, szinte hidegen hagy ki Red John annyit nyújtották.

Azért irjátok majd le :)

Castel ugyanez.

AUgye a cimszereplő (Firefly) alapból cimbi.

Megszerettem benne a csajtz, vagyis kezdett tetszeni, a lánya is rokonszenves lett, még az anyja is vagy 3 évad után.

De pont Castel karaktere egy nagyvilági selyemfiúból lett pocakos házimanó...

Dr Csont is ugyanez. Egyre jobban idegesitett ez az autista csaj. pedig Boreneaz az Angel óta szintén sympa.

Inkább remakelnék vele az Angelt, már olyan stilusban mint az Origins is leverné az összes vámpiros hülyeséget.

Előzmény: sissoko (3922)
Maitréja buddha Creative Commons License 2013.11.08 0 0 3924

Ez tetszett.

Katey Sagal szvsz jó szinésznő.

Előzmény: Bateman (3923)
Bateman Creative Commons License 2013.11.08 0 0 3923

SOA s06e09 - ez egy kőkemény rész volt, bár várható volt hova fut ki ez az egész. most tényleg kiváncsi vagyok mi lesz a következő részben. csak így tovább!

sissoko Creative Commons License 2013.11.08 0 0 3922

Peaky Blinders:

Még csak a 2.résznél járok, a környezet, a hangulat okés, Cillian Murphy és Sam Neill is jók, de szvsz. túl hosszú a részenkénti egy óra, így eléggé uncsi.

Mentalista:

Nézed még? Már csak 1, talán 2 rész és végre kiderül kicsoda Red John! Állítólag Bertram, Lisbonék CBI-os főnöke... Kíváncsi leszek a hogyan továbbra utána.

Előzmény: Maitréja buddha (3919)
Maitréja buddha Creative Commons License 2013.11.08 0 0 3921

A SHIELD... fúúú.

nina_morgan Creative Commons License 2013.11.07 0 0 3920

AHS ötödik rész, harmadik évad: szeretném, ha Madam Lalaurie az anyukám lenne és kiutalnék a bosziknak egy TWD-darát, már csak a miheztartás végett IS. :)))) 

Eszementjó rész volt megint, csapnak a lovak közé, hajrá :)

Maitréja buddha Creative Commons License 2013.11.07 0 0 3919

Első x részt.

Nekem bejött, angolos Bw Empire, a környezet tetszett, a szereplők is, tulajdonképpen nagyon is ok, mégsincs most kedvem megnézni az azóta kijött 1-2 részt.

Előzmény: sissoko (3909)
Bateman Creative Commons License 2013.11.07 0 0 3918

Sohasem a zombik voltak a lényeg, sem a sorozatban, sem a képregényekben

ez így nem feltétlenül igaz. a képregényeket csak érintve lapozgattam néha, amikor a Libriben beleakadtam, de annyira nem volt impresszív, hogy meg is vegyem. tehát ezt nem tudom, viszont a sori első évadának az első felében nagyon is a fókuszban voltak, hiszen ő miattuk alakult ki az a világ, amiben aztán helyt kell állniuk a hősöknek. új jövevények voltak, akikről sem a néző, sem a szereplők nem tudtak semmit. miért halnak meg, aztán miért élednek fel? hogyan lehet őket elpusztítani, kik állnak a jelenség mögött, ha egyáltalán állnak-e? hogyan lehet védekezni, elkerülni őket? mindenhol vannak-e, vagy csak lokálisan? stb. majd az első évad végére nagyjából mindent tudtunk róluk és attól kezdve háttérbe is szorultak.

Előzmény: Aragorn83 (3914)
nina_morgan Creative Commons License 2013.11.07 0 0 3917

Nyilván ez a sorozat egyik titka, én is ezért szeretem, nem a zombihentelésért -amitől néha rosszul is vagyok, de ez az én gondom :D Az evésről már leszoktam a TWD közben. :)))

Ez a kiscsaj-verzió már felmerült, máshol is olvastam, de én nem gondolnám, hogy ő volt... 

Előzmény: Aragorn83 (3915)
jelenvalólét Creative Commons License 2013.11.07 0 0 3916

Én belekezdtem, de felhagytam vele, ráuntam.

Előzmény: sissoko (3909)
Aragorn83 Creative Commons License 2013.11.07 0 0 3915

Szerintem ettől olyan emberi. Valószínűleg én is ugyanígy lennék.

Amúgy simán el tudnék képzelni egy olyan csavart, hogy nem is Carol ölte meg Karent és Davidet, hanem Lizzie volt, csak Carol fedezi őt.

Előzmény: nina_morgan (3907)
Aragorn83 Creative Commons License 2013.11.06 0 0 3914

Nem véletlenül. Sohasem a zombik voltak a lényeg, sem a sorozatban, sem a képregényekben. Hanem az emberek közti kapcsolatok, és drámák egy apokaliptikus világban.

Előzmény: Bateman (3913)
Bateman Creative Commons License 2013.11.06 0 0 3913

nekem pont ezért tetszik ez a sori. a zombik már régóta nincsenek a középpontban. az új emberi viszonyok a lényeg. ahogyan alakul a csoportdinamika. rohadt jó. ez a rész is nagyon bejött. 

Előzmény: nina_morgan (3908)
nina_morgan Creative Commons License 2013.11.06 0 0 3912

Finom oximoron ez, kellemes szórakozás és BB... :D Lesz ez még más is!

Előzmény: Kuusamo (3911)
Kuusamo Creative Commons License 2013.11.06 0 0 3911

Breaking bad 2. évad...alakul a molekula!

...azért hátast nem dobtam eddig a sorozattól, de kellemes szórakozás esténként, munka után.

Kuusamo Creative Commons License 2013.11.06 0 0 3910

Várós! :)

Előzmény: Biga Cubensis (3896)
sissoko Creative Commons License 2013.11.06 0 0 3909

Peaky Blinderst látta valaki? Cillian Murphy miatt bepróbáltam, de az első rész után semmi különös. Azért maradok.

nina_morgan Creative Commons License 2013.11.06 0 0 3908

(francba, hogy nem lehet utólag szerkeszgetni... ) Eleve a régi elvek, a régi döntések ebben a világban már nem felelnek meg. Új világrend van születőben és konkrétan rohadt nehéz lehet emberek sorsáról dönteni, az egyén vs közösség kérdése állandóan Rick (és mindenki más )feje felett lebeg. Sosem lehet biztos benne, hogy jó döntés-e újakat befogadni, holott épp azzal menti meg őket. A csapatot viszont veszélynek teheti ki, és igen, ott vannak a gyerekei.

Kemény, csókolom...

Előzmény: nina_morgan (3907)
nina_morgan Creative Commons License 2013.11.06 0 0 3907

Nem vörszt tím lídör, csak a szokásos agyalásai... sosem biztos benne, hogy a döntései jók-e. 

Előzmény: Bateman (3906)
Bateman Creative Commons License 2013.11.06 0 0 3906

valamelyik online magazin kikiáltotta Rick-et 'worst team leader, ever'-nek. hát, nemtom' ha egy csaj csakúgy nyírogatja kifelé a köhintőket, én, mint tím lídör simán hasonlóan gondolnám, mint a szeretett Rick-künk. senki sem lehet mellette biztonságban már, még a gyerekei sem. nem hiába voltak azok a kombat oktatásos jelenetek korábban. Carol átesett a túloldalra és elvesztette a kontrollt, amire Rick annyira érzékeny.

Előzmény: nina_morgan (3903)
nina_morgan Creative Commons License 2013.11.06 0 0 3905

Ő ment át talán a legnagyobb változáson, effektíve áldozatból lett valami egészen más. Túl erősre "csinálták" a karaktert ahhoz, hogy csak így kitegyék... olvastam egy interjút a színésznővel, rizsázott arról, visszatér-e, de érezni lehetett, hogy valószínűleg valahogy, valamilyen formában igen.

Előzmény: sissoko (3904)
sissoko Creative Commons License 2013.11.06 0 0 3904

Már a kezdetektől fogva rühelltem Carolt, de ez tényleg béna húzás volt!

Előzmény: nina_morgan (3903)
nina_morgan Creative Commons License 2013.11.06 0 0 3903

Ez a szerencsétlen nő, Rick jól lepattintotta, de nem baj, a börit úgyis el kell hagyniuk vagy ezért, vagy azért,; Carol meg lesz még csapatfőnök... valahol. :-P

Előzmény: Bateman (3900)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!