Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Teljesen jó még a SoA, de már az előző szezonban is kezdett egy kicsit önmaga paródiája lenni. Most is teljesen öncélúnak tűnnek az orrleharapások, meg a többi keménykedés.
Hunnam nagyon faszán hozza az érzelmes bandafőnököt. szerintem az elég komoly munka, amit az a srác letesz ezzel a szereppel. a monológjai nagyon ott vannak. lehet mást nem tudna eljátszani, de ez a jövő zenéje.
Dr. Csont teljesen kimaradt az életemből, a Castle-t viszont még mindig nézem, csak azt nem tudom miért. Döbbenetes mennyire nem tudnak mit kezdeni a karakterekkel, pedig annyi, de annyi lehetőségük lenne. Beckettnek kb nulla közös jelenete van Alexisszel és Castle muterjával, pedig adná magát a dolog, főleg miután Castle megkérte a kezét. Most az utolsó részben végre beszélgetett egymással Kate és Alexis, de persze nem hallottunk belőle semmit, Castle szemszögéből láttuk az egészet. Röhej! Egy komolyabb író elférne a csapatba!
SOA s06e09 - ez egy kőkemény rész volt, bár várható volt hova fut ki ez az egész. most tényleg kiváncsi vagyok mi lesz a következő részben. csak így tovább!
Még csak a 2.résznél járok, a környezet, a hangulat okés, Cillian Murphy és Sam Neill is jók, de szvsz. túl hosszú a részenkénti egy óra, így eléggé uncsi.
Mentalista:
Nézed még? Már csak 1, talán 2 rész és végre kiderül kicsoda Red John! Állítólag Bertram, Lisbonék CBI-os főnöke... Kíváncsi leszek a hogyan továbbra utána.
AHS ötödik rész, harmadik évad: szeretném, ha Madam Lalaurie az anyukám lenne és kiutalnék a bosziknak egy TWD-darát, már csak a miheztartás végett IS. :))))
Eszementjó rész volt megint, csapnak a lovak közé, hajrá :)
Nekem bejött, angolos Bw Empire, a környezet tetszett, a szereplők is, tulajdonképpen nagyon is ok, mégsincs most kedvem megnézni az azóta kijött 1-2 részt.
Sohasem a zombik voltak a lényeg, sem a sorozatban, sem a képregényekben
ez így nem feltétlenül igaz. a képregényeket csak érintve lapozgattam néha, amikor a Libriben beleakadtam, de annyira nem volt impresszív, hogy meg is vegyem. tehát ezt nem tudom, viszont a sori első évadának az első felében nagyon is a fókuszban voltak, hiszen ő miattuk alakult ki az a világ, amiben aztán helyt kell állniuk a hősöknek. új jövevények voltak, akikről sem a néző, sem a szereplők nem tudtak semmit. miért halnak meg, aztán miért élednek fel? hogyan lehet őket elpusztítani, kik állnak a jelenség mögött, ha egyáltalán állnak-e? hogyan lehet védekezni, elkerülni őket? mindenhol vannak-e, vagy csak lokálisan? stb. majd az első évad végére nagyjából mindent tudtunk róluk és attól kezdve háttérbe is szorultak.
Nyilván ez a sorozat egyik titka, én is ezért szeretem, nem a zombihentelésért -amitől néha rosszul is vagyok, de ez az én gondom :D Az evésről már leszoktam a TWD közben. :)))
Ez a kiscsaj-verzió már felmerült, máshol is olvastam, de én nem gondolnám, hogy ő volt...
Nem véletlenül. Sohasem a zombik voltak a lényeg, sem a sorozatban, sem a képregényekben. Hanem az emberek közti kapcsolatok, és drámák egy apokaliptikus világban.
nekem pont ezért tetszik ez a sori. a zombik már régóta nincsenek a középpontban. az új emberi viszonyok a lényeg. ahogyan alakul a csoportdinamika. rohadt jó. ez a rész is nagyon bejött.
(francba, hogy nem lehet utólag szerkeszgetni... ) Eleve a régi elvek, a régi döntések ebben a világban már nem felelnek meg. Új világrend van születőben és konkrétan rohadt nehéz lehet emberek sorsáról dönteni, az egyén vs közösség kérdése állandóan Rick (és mindenki más )feje felett lebeg. Sosem lehet biztos benne, hogy jó döntés-e újakat befogadni, holott épp azzal menti meg őket. A csapatot viszont veszélynek teheti ki, és igen, ott vannak a gyerekei.
valamelyik online magazin kikiáltotta Rick-et 'worst team leader, ever'-nek. hát, nemtom' ha egy csaj csakúgy nyírogatja kifelé a köhintőket, én, mint tím lídör simán hasonlóan gondolnám, mint a szeretett Rick-künk. senki sem lehet mellette biztonságban már, még a gyerekei sem. nem hiába voltak azok a kombat oktatásos jelenetek korábban. Carol átesett a túloldalra és elvesztette a kontrollt, amire Rick annyira érzékeny.
Ő ment át talán a legnagyobb változáson, effektíve áldozatból lett valami egészen más. Túl erősre "csinálták" a karaktert ahhoz, hogy csak így kitegyék... olvastam egy interjút a színésznővel, rizsázott arról, visszatér-e, de érezni lehetett, hogy valószínűleg valahogy, valamilyen formában igen.
Ez a szerencsétlen nő, Rick jól lepattintotta, de nem baj, a börit úgyis el kell hagyniuk vagy ezért, vagy azért,; Carol meg lesz még csapatfőnök... valahol. :-P