nézd, a helyében én is maradnék, jobb helyet el sem lehet képzelni a mindennapi életre, okok: -tenger -közép-európai időzóna legnyugatibb helye--->kiba sokáig világos van(=úgy érzed többet élsz) -spanyolság van -nincs eredménykényszer, de azért nem is fullgagyi a bajnokság -tenger -napsütés -a tengert írtam már? -valsz jól fizetnek (és időben...) -tenger
én beleéltem magam, mert 7 év után "járna" a bajnoki cím, és Kofi meg FS nélkül ez nehéz szerintem. amúgy érdekes, hogy pont most lett szerb edzőnk, pont most van új tulaj(bzw. üzemeltető) a Csikágóban és Kofi pont most nem tér még haza.. érdekes egybeesés. (az Összeesküvés elmélet a kedvenc filmjeim egyike)
na a nagy pangásban egy fontos hír egy napig nincs itthon közzétéve?? kedves névnaposunk nem jön haza...
az info idézve:
El C.B. Gran Canaria S.A.D. y Kornel David seguirán una temporada más después de que el Club insular haya decidido ejecutar la opción de ampliar el contrato del jugador. Kornel David llegó al C.B. Gran Canaria la temporada 2006/07, procedente del Tau Cerámica, y la próxima temporada 2007/08 será la segunda temporada consecutiva con el Gran Canaria Grupo Dunas. En la fase regular de la última temporada ha promediado 23 minutos por partido, con 10,9 puntos y 4,1 rebotes como media por partido. La recién finalizada temporada 2006/07, el Gran Canaria Grupo Dunas ha finalizado la tempora ...
ÚJ TULAJ??? hoppá. ezt se hittem volna hogy az Arévban ilyen lehet. Nándi meg Kofi megunta? kár érte. bár az első pár hónapnyi próbálkozéások után sajna visszasüllyedt a korábbi hörpintő színvonalkára, pedig voltak ott régen vetítések, programok, beszélgetések, a tulajdonos urakat is lehetett látni (a magasabbikat is)
no és az új dízájn milyen? olyan Utah Jazz-es vagy esetleg más irányba indultak? :)
a korábbi "plázában láttam" stílusban: ma láttam Zét Ferihegyen. ez három dolgot jelenthet: 1. Malévhoz igazol (mint annak idején Kornél) 2. külföldre igazol 3. nyári munkán van
Segítséget kérnék:le tudná nekem valaki írni,hogy a vasútállomásról hogyan juthatok el a Pucok Sörözőbe?Vagy ha ez bonyolult akkor juLi 7én(szombat) kalauzolna enegm valaki? Előre is köszi!