Ha jól tudom, Béla se tud semmit a kirúgása okairól. Orsinak sok sikert, de én biztos nem így oldottam volna meg a - nem tudom milyen - problémát. A tavalyi év nem éppen jó példa a problémamegoldásra és eddig ez az év se tűnik biztatónak.
Nem értem miért vagy ilyen ellenséges a csapattal, játékosokkal, vezetőkkel. Szerintem egy első edzésnek ilyennek kell lennie. Aki kiváncsi megnézheti az új játékosokat, és gondolom azért volt a zenés bevonulás hogy vmi kis hangulata is legyen az edzésnek. Azt pedig pláne nem értem hogy miért zavar téged hogy be voltak mutatva a játékosok.
A Béláról szerintem meg csak annyit, hogy biztos nyomós indoka volt a vezetőségnek, hogy elküldje. Én is úgy hallottam hogy egy fiatal lány került a helyére. Miért baj ez? Én ismerem őt, sztem meg fogja tudni oldani a dolgokat. Egyébként a kislány neve Orsi, 7 éve játékvezető, NBII-es kerettag és a Fejér Megyei Kosárlabda Szövetségben 7 éve végez szövetségi feladatokat. Egyébként meg kiváncsi lennék arra, hogy most Orsi ellen irányult ez a megjegyzés vagy a Béla mellett.
Nekem-nekünk úgy tűnt,hogy valószínűleg jó keze van a Nubernek.Mert ugye ők még edzés után kinnt maradtak és dobáltak párat.Ebből annyit le lehetett így elsőre szűrni,hogy Nuber egész jól dobált.A Radóról inkább annyit,hogy még szoknia kell a pályánkat...De ugye ez csak az első edzés volt...
Augusztus 6-án nyílt edzésen mutatkozik be az Albacomp csapata.
"A hosszú nyári szünet után a csapat augusztus 6-án (hétfő) megkezdi felkészülését a 2007/2008-as idényre. Goran Miljkovic mester 18.00 órától nyílt edzést tart, ahol a kíváncsi szurkolók találkozhatnak a játékosokkal és edzőkkel. Az edzésen részt vesznek már válogatott játékosaink is, Simon Balázs és Bencze Zoltán. Valamint pályára lép a két külföldi játékos, Robert Nuber és Velibor Radovic is. "
Sziasztok! Szerintem csak a javára válhat a csapatnak, ha van két nagyon jó irányítója. Ráadásul a versenyhelyzet szerintem csak javíthat a teljesítményükön. Alakulgat a csapat. Már csak két nagyon jó amerikai kellene. És bajnok esélyes a csapat. :)
szerintem nem kell aggódni. egyrészt most annyian vagyunk hogy még a csarnok full személyzetével együtt sem tudnánk edzeni, másrészt LarryBird majd megoldja. :)) (gyk: Goran)
Só meg az Ádi nem az a tipikus 1es. szal tőlük ugyan nem vesz el semmit. max a vizet. és mivel a Náci hozza ezt a gyereket, gondolom követi majd mint vmi nagy fehér hittérítő. jó lesz az. Asenak is bejött annak idején a Jancsi. nekünk is jó lesz. :)
Akkor ezekszerint légiós cserénk lesz 1es poszton...
Nem tudom, h ez jó vagy rossz hír.
Tuti, hogy Simonnak és neki nem lesz elég az irányítóban rendelkezésre álló 40 perc. 10 percet biztos elvesz a srác, amit a cserebedobóink, azaz Soós és Hanga között lehetett volna szétosztani.
Persze, ha esetleg Simi megsérül, óriási szerencse, hogy leigazoltuk... Meglátjuk hogy sül el a dolog.
2-es, 4-es posztra már jó lenne hallani valami pletykát...
Velibor Radovics után újabb játékos érkezett a szlovák bajnok csapatból Goran Miljkovics hívására. A 24 éves Robert Nuber irányító poszton fogja erősíteni a csapatot. Képességeit nemcsak kiváló átlagai bizonyítják, hanem az is, hogy ő a szlovák válogatott irányítója. A tehetséges, fiatal játékosnak a 2006/2007-es idényben a Kosice TU tagjaként átlagai a következők voltak: 11.0 pont, 4.4 lepattanó, 3.1 gólpassz és 1.4 szerzett labda.
A kíváncsi ALBA szurkolók az augusztus 3.-5. között megrendezésre kerülő szombathelyi Pannon Kupán láthatják őt először.