Aki valamilyen szinten érintett (volt) a TT részvételben anno és most, az sasolja meg a postaládáját ill. hívja fel a figyelmét rá másnak is. Aki nem kapott levelet, de érdekli a szolnoki TT-n való részvétel, az jelentkezzen nálam iziben a teamshow kukac freemail pont hu-n.
Székesfehérvár (sis) - A nyári holtszezonban a kosárlabda hívek lesik a híreket, de azok vékonyan csordogálnak.
Az Albacomp vezetői idén nem kapkodják el az átigazolásokat, de bőven van idő az októberben induló bajnokság előtt megkeresni az adott posztra a lehetőségekhez képest a legjobb játékosokat. Tudjuk: hazajött a korábbi fehérvári utánpótlás két jó kosarasa, Dávid Gergely és Soós Gábor. Goran Miljkovics edző kérésére aláírt a csapathoz a szerb-izraeli kettős állampolgárságú magasbedobó, Velibor Radovics. Kellene jó irányító, gólvágó kettes, és a bent és kint egyaránt használható erőcsatár. Őket még keresik. Meg nem erősített információnk szerint a magyar válogatott kitűnő irányítója, Simon Balázs az Albacompé lehet, de véglegeset csak július 20. után lehet majd tudni.
Lássa, hogy hova került, mondtam neki, hogy kilóra megveszlek öcsi. Rutinos lehet, mert eztán is csak mosolygott. Nem hitte el, hogy én irányítok, ő max. csere hármas lehet. Aztán zsákoltam, ettől bepirosodott. Azóta itthon hűtöm a csávót. Közöltem vele, hogy megeszem vacsorára, de nem hitte el.