Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2013.01.10 0 0 12031

"Minden utat azonnal kell jól-használhatóság (normál használat) szintjéig helyreállítani, de végleges burkolat-helyreállítást a mellékutcákban 4 hónapos konszolidációs idő letelte után lehet elvégezni.

Na akkor izibe neki lehet állni bunkó bagázs!!!

Előzmény: nagydajab (12030)
nagydajab Creative Commons License 2013.01.10 0 0 12030

Valaki valamit már elkezdett: 

Azonnal állítsák helyre a csatornázással érintett utcákat!

Eljutottunk ide is: közleményben szólítják fel a kivitelezőket, hogy állítsák helyre az utakat. Egyébként egy ehhez nagyon hasonló közleményt adott ki Tárnokon is a polgármester és Viziközmű Társulat elnöke. [...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

Törölt nick Creative Commons License 2013.01.10 0 0 12029

Eddig az volt a litánia, hogy tegyünk valamit. Most kiderül, semmit nem lehet tenni:):):):):):)

Érti ezt valaki?:)

Előzmény: mennyország (12028)
mennyország Creative Commons License 2013.01.10 0 0 12028

Akkor csak úgy simán törődjünk bele, hogy nem tehetünk semmit?

Előzmény: borzassün (12024)
Érdrisk Creative Commons License 2013.01.10 0 0 12027
Előzmény: borzassün (12015)
riminyák Creative Commons License 2013.01.10 0 0 12026

Miket nem irsz! Hihetetlen....

Ugye nem gondolod hogy a csatornázási pénzek, az adók egyrésze mind elindul fennt nevezett hazafiak kasszájába? 

Ha igazad lenne, akkor az ügyészség, a bíróság a rendőrség mind visszaszerezte volna az összes eltévedt forintunkat.

Láthatod azonban az alapos vizsgálat ellenére soha semmit sem találtak. 

Ebből következik minden forintunk itt maradt az utakba, az iskolákba a tervekbe nem sorolom. Itt van mind bizony mondom...az összes!

Előzmény: RJancsi (12023)
Törölt nick Creative Commons License 2013.01.10 0 0 12025

A csatornáz csak rátett egy lapáttal, az amúgy is gusztustalan úthálózatra.

Az, hogy elfogadhatatlan munkát végeznek sok mindenkit minősít.

A városvezetéstől kezdve, egészen a kivitelezőig.

Érdi színvonal:(:(:(

Sünike! Marad a gépjárműadó be nem fizetése:):):) más megoldás nincs

Előzmény: borzassün (12024)
borzassün Creative Commons License 2013.01.10 0 0 12024

Sokat nem akarok beleokoskodni ügyvédi kérdésekbe,de

- melyik ügyvéd lesz az aki ingyen és bérmentve felvállal egy olyan ügyet,amiben még befejezetlen állapotok vannak

- ki fogja annak az ügyvédnek a meghatalmazást adni

- kik és milyen hiteles okirati és fotó bizonyítékokat fog produkálni

- ki és hány esetben lesz hajlandó saját költségén majd polgári peres bírósági tárgyalásokon napokat eltölteni.

Csak óvatosan megkérdezem, hogy ki ellen is akartok pereskedni?

A Hivatal egyből kiesik,mert nem ő a kivitelező

Az önkormányzet kiesik mert ő sem megrendelő

A csatornatársulás is kiesik mert bár megrendelő,de nem kivitelező

A kivitelező meg.....nos tudjuk honna fúj a szél....., továbbá majd arra hivatkozik, hogy köztes állapotban van és még nem készült el a munkával és a helyreállításokat nem végezte el.

Nem akarom mentegetni ezt a számomra is 22-es csapdájában is jól felkészült galerit,de sajna a száraz jogi tények ezek.

A jog és az emberi erkölcs és emberi jóérzés az sem tegnap,sem ma,sem holnap nem lesz köszönő viszonyban sem.

RJancsi Creative Commons License 2013.01.10 0 0 12023

Szerencsés ember vagy, ha csak egy dolgot nem értesz! Ráadásul igencsak egyszerű a válasz. Nézd meg ki nyerte az Érdi csatornaberuházás teljesen pártatlan és nyílt közbeszerzési pályázatát! Mond Neked valamit, hogy Közgép? Esetleg tudod azt is, melyik párttal "szimpatizál" Simicska, Nyerges és T. Mészáros "úr"? Folytassam??? :(((

Azért nincs pénz az aszfaltozásra mert sokkal fontosabb dolgokra kell. Pl. a szintén véletlenül Alcsúton alapított fociakadémiára. Oda már nem is talicskával, hanem bányadömperrel tolják a pénzt :((((

Előzmény: riminyák (12019)
ÖregMackó Creative Commons License 2013.01.10 0 0 12022

Kellene sok-sok hiteles dokumentum, irat, fotó, amik alátámasszák a vádakat, követeléseket. Arra nem lehet hivatkozni, hogy a neten olvastam, meg mondta valaki aki hallotta valakitől. Egy ügyvéd nem tud bizonyítékokat gyűjteni csak kész vádak alapján. Az ügyvéd csak a jogot ismerő szakemberként meg kell találja azokat a jogszabályokat amikre hivatkozva a bizonyítékok alapján össze lehet állítani és be lehet nyújtani egy keresetet vagy egy büntető feljelentést.

Ha tévednék javítsatok ki.

ÖregMackó

Előzmény: mennyország (12021)
mennyország Creative Commons License 2013.01.10 0 0 12021

Szerintem, kellene egy ügyvédismerőst találni, aki felvállalná az emberek képviseletét az önkormányzattal szemben.

Ezen ügyvéd mögé aztán felsorakozhatnának a lakosok.

Ez csak egy ötlet.

ÖregMackó Creative Commons License 2013.01.09 0 0 12020

Nem hergelem magam, dehogyis. Csak megemeltem a süvegem borzassün előtt, megkövettem ezzel, nekem eszembe sem jutott, hogy talán nem is volt rendőri intézkedés. Az általam ismert estben volt, sajnos kellett is. Valóban igykeztem okosabbnak látszani mint amilyen voltam.

ÜregMackó.

Megyek tovább téli álmot aludni....

Ja csak még annyit a csatornához és az utak állapotához, hogy körnékünkön a csatornafedelek körüli betongyűrűk szinte mindegyike darabokra tört már vagy cement nincs bennük, vagy túl nehéz jrművek jártak arra. szerintem inkább a beton minősége a gond.

Előzmény: rámenős (12009)
riminyák Creative Commons License 2013.01.09 0 0 12019

Igy állak a dolgok. Való igaz ez több általam "bejárt" utca esetében is. Például a Alsó-Felsővölgyi. A Felsővölgyit tehermentesítő utak felsorolás nélkül. 

Az aszfalt eltünt, ha van is nyomokban!

Egy dolgot nem értek, azaz nagyon is! Hol vannak a felelősők? Az átvevő, a koordinátor, az ellenőr? 

Miért pendülnek egyhúron a kivitelezővel? Ha véletlenül nem szándékosan "vakok" akkor miért is alkalmazza őket a város?

Szóval az uram-bátyám a kérlekalásan világ dívik megint? Forradalmárok? Na ne marháskodjunk elvtikék!

Előzmény: mennyország (12016)
Törölt nick Creative Commons License 2013.01.09 0 0 12018

Hiszen az egész város egy okádék!!!  ( bocs a kifejezésért)

Tudod hány helyen szakadt be a föld a csatornafedeleknél?:):):) Lassacskán az a ritka, ha nem szakad be:):):)

Kiderítettem a furfangos kérdésemet, hogy mi történta Szendrői utcában. Meg kérdeztem egy ott lakót.

Szavait nem írom inkább, mert pironkodnék:):):) Polgármester urat, segítőit, és az egész had munkást elkívánták oda, ahonnan jöttek:):):)

Utat akartak építeni a tél előtt.:):):):) Legyalulták a felső réteget, nem kis disznóólat hagyva maguk után, az ott élők nagy-nagy örömére:):):)

Ott a csatornafedelek, közel 15-20 cm-el feljebb állnak a talajszinttől.

Mikor fog valaki felakadni valamelyikre, mert természetesen nincs jelezve, hogy figyelj, mert leszakítjuk a kocsid alját.:):):)

Ez tényleg nonszensz, ami itt folyik:):):):):)

Valóban jó lenne valamit tenni , mert kezd elviselhetetlenné válni, az itt lét.

Csak egy felvetés: Lehetséges, valamelyik tv társaság foglalkozna ezzel?

borzassün Creative Commons License 2013.01.09 0 0 12017

Hmmm ez a Simó bizony mondom néktek egy igazi Napóleon.

Ért ez mindenhez. Közszolga főállásban,majd másodban csatornaügyi minyiszter helyettes, oszt még posztol sok esetben itt a fórumon is,mint illetékes elvtárs.

Ha ilyen sokoldalú ember van a hivatalban,minek a többi oda.El kell a többit zavarni oszt a megtakarított pénzből mingyá fussa a hivatalnak utat csinálni.Végtére is van ilyen supermanja tán nem is egy.

mennyország Creative Commons License 2013.01.09 0 0 12016

Az Érdi Újságban van egy cikk a 4 oldalon.

Simó Károly írta, teljesen egyetértek vele.

Olvassátok el, szerintem támogatni kell!

A Fenyőfa u. eleje aszfaltozott volt, ha nem is jó minőségben, de végig lehetett rajta gyalog is menni, és nem lettem sáros.

Most ha felolvad a jég, helyenként 20 cm es híg iszapban kell haladni rajta, aszfaltnak nyoma sincsen.

A szerződésben az volt, hogy vissza kell állítani az eredeti állapotot.

Gondolom ez nem arra vonatkozott, hogy amikor még régen szántóföld volt ez a terület, úgy kell most kinéznie.

Hol vannak az ellenőrök?

Ki vette át a munkát?

Csak mellékesen jegyzem meg, hogy a sárban össze-vissza nyomódó csatorna lassan szét fog esni, és nem fog érni egy kalap szart sem.

Emberek, meddig tűrjük ezt még?

borzassün Creative Commons License 2013.01.09 0 0 12015

Kedves fórumozó társ,köszönöm a beírást. Ezzel ismét rávilágítottál-remélem másoknak is-, hogy eltért az eszmecsere a címtől.

Akkor kérdeznék tisztelettel egy forgalomtechnikai kérdést. A tecsónál milyen forgalomtechnikai műszaki létesítmény van?

Szeretném, ha megválaszolná valaki,hogy:-

a,) körforgalom

b.) hajlitott ívű kereszteződés

Várom a nagyérdemű írásait.

Előzmény: Diótörő (12014)
Diótörő Creative Commons License 2013.01.09 0 0 12014

Hallo, Keravill ?

Az NDK-s turmixgép megérkezett már?

borzassün Creative Commons License 2013.01.09 0 0 12013

Köszönöm kedves fórumozó vezér alak-aki mint írod nem is érdi vagy-, hogy eme érdi oldalon kegyes vezéri engedelmeddel megengeded, hogy ezen szabad elektonikus párbeszéd oldalon eme szabad országunkban a szólásszabadság elveit ami alkotmányos-bocs tákolmányos- jogom gyakorolhatom. Méltó köszönettel vettem engedelmedet.

Előzmény: rámenős (12011)
borzassün Creative Commons License 2013.01.09 0 0 12012

Aha .

Azért tudod most őszinte tiszteletemet fejezem ki személyed előtt.Hogy miért is? Hát azért mert ki merted mondani azt amit itt sokan csak acsarkodva tagadnak. Sőtt!!! Ha szembe állítják saját magukkal abban a bizonyos képzeletbeli tükörben,akkor még képesek azt aki a tükröt tartja meg is köpködni.

Nos nem születtem vezér alaknak, így aztán nem is akarok élra állni. Meg aztán úgy gondolom nem vezéralak kell ide, hanem sok ember egybehangzó akarata,mert ha valaki vezérkedni kezd egy idő után azt akik követik azok is meg fogják útálni,mert sok esetben a követők egyben tartása érdekében rezsim intézkedéseket kell foganatosítani és az sokaknak nem tetszik. Így aztán köszi de nem leszek vezér áldozat a kibic "be@ariak" élén.

Azért őszintén fejet hajtok előtted igazán nagy ember lettél a szememben,ki merted mondani. Köszönöm.

Előzmény: nagydajab (12006)
rámenős Creative Commons License 2013.01.09 0 0 12011

Sünikém te is írhatsz.

Előzmény: borzassün (12005)
rámenős Creative Commons License 2013.01.09 0 0 12010

Az álmom.

Franklin alapított egy Juntót. Ez volt a baráti köre. Rendszeresen összejöttek és egy egy alkalommal előadást tartott valaki. Bármiről. Utána megvitatták.

Hozzunk létre itt is egy kis Juntót. Tárnokon egy helyet és a süteményt állom.

Előzmény: rámenős (12009)
rámenős Creative Commons License 2013.01.09 0 0 12009

Ne hergeld magad mackókám.

Nekem is volt egy nagynéném. A világon mindenkivel veszekedett. Még saját magával is. Ő volt az örök ellenzék. / Ez különben érthető. Ha valakinek szteroidot kell szednie, akkor változik így meg a személyisége. /

Abban igaza van süninek, hogy még jó ügy érdekében sem lehet kimozdítani az embereket a TV elől, ilyen vagy olyan okból. Én is meg szoktam gondolni, hogy mire hívom őket. Sajnos még rövid ideje élek Tárnokon és nincs a hátam mögött népes sereg. Márpedig ez elengedhetetlen minden kezdeményezéshez.

Mindig kell egy elől haladó akihez csatlakoznak. A közbiztonsági pikniken kb 50-en voltak. Azóta már a harmadik kapitány van Érden. Semmi eredmény.

Meggyőződésem, hogy kis baráti társaságokkal, / népi kezdeményezés / lehetne előrébb jutni. Akár itt az indexen szerveződve is. Nekem is lett barátom innen. Lehet, hogy pont a süni az. Innen csak a fröcsögését, gyűlölködését lehet látni, terepjáróval született nyugdíjasként.

A hónap végén összejövök a barátaimmal egy kis zsúrra. Meglátom mi sül ki belőle.

Előzmény: ÖregMackó (12008)
ÖregMackó Creative Commons License 2013.01.08 0 0 12008

:-)

Előzmény: borzassün (12003)
Törölt nick Creative Commons License 2013.01.08 0 0 12007

Ha ez ilyen egyszerűen működne, ahogy Te előadod, túl szép lenne :):):):)

De lesz ez még így se!!!

:):):)

nagydajab Creative Commons License 2013.01.08 0 0 12006

"Nem mindíg a másikat kell előretologatni és aztán majd annak a háta mögött kibickedni, hanem bátran előre kell lépni"

Igy van, Ugyhogy ne is tolj előre senkit hanem lépj bátran előre. Én egy besz@ri alak vagyok, nem merk lépni , de te.... No akkor gyi.

borzassün Creative Commons License 2013.01.08 0 0 12005

Barátom te valakivel keversz engem?

Az egyik fiam már 30-n túl van és a kisebbik sem 18 már.

Előzmény: egy simabőrű (12004)
egy simabőrű Creative Commons License 2013.01.08 0 0 12004

Ez az unoka duma egy kicsit nevetséges. Nem korai ez még a srácod esetében? Na de kitudja..., kell nekem mindent tudnom?

borzassün Creative Commons License 2013.01.08 0 0 12003

Hahó itt vagyok na!!!! Bocs, de eddig a saját családom és unokám dolgaiban serénykedtem,már amennyire korom engedi.

Na elolvastam a dolgokat és itt egy beírásban szeretnék több irányba is megnyilatkozni.

Kérdezem azt a fórumozót,akinek balesete volt, hogy rendőri intézkedés történt-e a baleset helyszínén igen vagy nem?

Illetve tett-e feljelentést-bejelentést az ügyeletre ha helyszínen nem is volt rendőri intézkedés?

Már csak azért is,mert legtöbb esetben a hatóság eljárást a sértett kezdeményezésére indít. kevés hányadban a hatóság maga által felderített ( hivatalból üldözendő törvénybeütköző cselekmény) ügyekben is kezdeményezi az eljárást.

Na szóval közúti közlekedési eljárás során 3 eshetőség lehetséges.

- hatóság által ismeretlen elkövető ellen indított saját maga által kezdeményezett eljárás szabálysértési, vétségi, vagy bűntetti alakzatban

- természetes személy által tett bejelentés,feljelentés alapján ismeretlen, vagy ismert természetes személy ellen indított fenti fokozatokban lefolytatott eljárás

- jogi személy bejelentése, vagy feljelentése alapján indított eljárás.

Tehát melyik elem alapján szerzett a rendőrség a balesetről tudomást?

Na ezek közűl valamelyik verziónak teljesűlnie kellene,a rendőri eljáráshoz. Sajnos meg kell mondani nem őrangyalok a rendőrök sem(vétkes hiányosságuk), de amiről nem tudnak,azzal nem foglalkoznak.

A másik fórumozó az a medve vagy mackó. Kérdezem ilyenkor nem téli álmot kéne egy medvének még aludnia? vagy esetleg nem volt elegendő kaja?

Lehet, hogy idegesítő vagyok,de az azért van,mert én vagyok a tudatlanságodat visszatükröző velencei tükör. Már nem te vagy az első,aki így reagált,amikor tudatlan bekiabálásait rápirítottam. Sajna tudom, hogy az emberek nem szeretik, ha a hiáikat felhánytorgatják. Hát Én azt teszem.

Ja és az adóval kapcsolatban szeretném kérdezni,miért is nem szervezi az aki azt várja, hogy valaki elkezdje. Nem mindíg a másikat kell előretologatni és aztán majd annak a háta mögött kibickedni, hanem bátran előre kell lépni.

Apropó a közfeladatot ellátó szervekkel nem konzultáltam meg a saját nézeteimet-a gépjármű adó befizetését- mert azokkal nem igen vagyok hajlandó ilyen formában kapcsolatot keresni. Ameddig a pénzemért nem kapok megfelelő minőséget,addig majd az elvégzett munka után fogok csak fizetni.DE csak, ha olyan a munka minősége.Ennyi.

Törölt nick Creative Commons License 2013.01.08 0 0 12002

Hahóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó süni!!!!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!