Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Almost Human pilot - Karl Urban főszereplő, JJ Abrams, mint producer, egy olyan filmen, ami a közeljövőben játszódik, buddy cops zsánerre épít, és Karl Urban egy android mellett nyomoz. elég B kategóriás az első rész, de lehet felfejlődik.
viszont, ami kihagyhatatlan lesz:
True Detective, ami egy 1995-ben történt gyilkosság felderítését mutatja be. benne: Matthew McConaughey és Woody Harrelson:) és hát, a téma megközelítésében az American Horror Story-t hozzák fel a készítők. tehát nagyon más lesz!
egy sorit vagy néz valaki, vagy nem. ha igen, akkor azt az élményt nem hagyja ki, hogy együtt okoskodhat a részeken egy fórumon. ha nem, de később úgy dönt lenyomja az évadokat, akkor ne olvasson fórumot, hanem daráljon, abban meg az az élvezet. választás kérdése:)
SOA s06e011 - ez a rész a szükséges dolgok meglepő bekövetkezése volt. az írrel kapcsolatban egyszerűen nem tudtam mást elképzelni. kódolva volt, de a másik eset is törvényszerű volt. egyszerűen nem lehetett ezt már tovább húzni. máshova helyeződnek ezután a hangsúlyok és ez így van jól. ettől rohadt jó még a 6. évadban is ez a sori.
Meglepő volt, hogy Clayt kinyírták, és ezzek kiiktatták a sorozatból, az annyira nem, hogy az íreket is kivégezték, Jaxtől nem váratlanok ezek a kitervelt bosszúállások.
Két sori, ami elég erős badass szektorral indult, belefulladt az amerikai nyáltengerbe.
Az Arrowból lett egy Jajj meghalt a legjobb barátom soha többet nem gyilkolok mert helytelen és akkor áttesznek minket kevéssé jólfizető műsorsávba c. szappanopera,
a Célszemélyből meg Jajj mindenkit szeretek és akkora sf veterán vagyok, hogy a folyosó közepén futok, hátha hátba tud lőni egy balfasz zsaru is c. sitcom.
Engem az egész karakter baromira nem érdekel, már az előző évadban is utáltam. Azon a jeleneten, amikor felégette a városát konkrétan besírtam annyira szájba rágós és gagyi volt. Általában nem szoktak zavarni apróságok, de amikor a leszbi csaj egyenes úton sétálgatva hanyattesett, azon behaltam. Persze szükség volt rá, a governor és a kiscsaj közös menekülése miatt, na de ezért ennél jobbat is kitalálhattak volna. Ahogy hallom a következő rész is róla szól, már előre rettegek...
Szépen csűrik-csavarják a dolgokat, de azért végül minden szál összeér. Viszont lehet jobban járok, ha darálom, mert ettől a sok névtől eléggé össze lehet zavarodni. Nálam még mindig magasan ez a legjobb jelenleg futó sorozat.
SOA s06e10 - súlyos rész volt. a szarból csak szar lehet és abból így nehéz kimászni. Tara, pedig a saját szarkupacát húzta fel maga köré. kiváncsi vagyok ennek mi lesz a vége. de semmi jó.
So, let’s say the population of the United States is about 300,000,000.
And let’s be generous and say that 99% of the population is infected by the zombie outbreak.
So then it’s safe to assume that there are about 297 million people infected and 3 million survivors.
Now let’s assume that Rick’s group isn’t the only group left out of the 3 million survivors. If each group has about 20 people in them, then that leaves us with with 150,000 groups.
And let’s say that each person in a group kills, on average, 10 zombies a month.
This comes out to each group killing 200 zombies every month which means that each group kills 2,400 walkers in a year.
Which means that all these l’il Ricks, all 150,000 of them together, kill 360,000,000 zombies every year.
WHICH MEANS that after all the time that’s passed in the show (about two years) the zombie apocalypse should be OVER BY NOW.