Románok 4 perc után 2:0-ra vezetnek a grúzok ellen. Ez egy önbizalomnövelő (+ bunda) meccs lesz. Mi miért nem ilyet szerveztünk? Mondjuk tavaly 5:0-ra vertük a litvánokat, kár, hogy nem tavaly volt az eb, bár a magyar-finn meccs is fontos volt utána, ez kétségtelen. Elefántcsontpart és Németország helyett megnéztem volna egy Szlovákia/Wales párost, vagy a szlovákokat cseréljük ki svédekre/lengyelekre. Több értelme lett volna ezek ellen, mint a mostani páros.
Sziasztok! Apukám vett 2 jegyet eb meccsre, de úgy alakult, hogy nem tud kimenni, így én és a párom mennénk helyette. Olvastam több helyen, hogy csak és kizárólag úgy lehet bemenni, ha a jegy tulajdonosa is jelen van? Ez nálunk nem opció, mert biztos nem tud jönni. Van valamilyen hivatalos forgatókönyv ilyen esetekre? Papírt ír személyivel lefénymásolva vagy mittudom én???.a vezetéknevünk egyezik nyilván..Valaki legyen kedves válaszoljon, nagyon köszönöm előre is!
Eladó 1 db 2. kategóriás belépőjegy a jún. 13-i belga-olasz meccsre /Lyon/ névértéken, azaz 105 euróért. A jegy a nevemen van, én is ott leszek a meccsen.