Remélem sikerül azoknak segíteni akinek szüksége lenne valami fontos magra dugványra és szívesen küldenének valami hasonlót viszonzásul. Sok sikert.
Térkép=
A csereberemap@gmail.com címre bárki megírhatja nevét, címét és felkerül, vagy le ha azt kéri. Aki kéri a felkerülését az arról az emailcímről írjon, ami az indexes email címe!
Van dupla (inkább tripla) piros, és sárga. Ebből a pirosból van egy kb. 60 centis nagyon szép tövem, gyökérrel. És van még szimpla narancssárga, de gyönyörű színű sima. A sárgából és a narancssárgából nincs gyökeres, ebből vágni kellene ágat.
Hát izé... mondjuk azt kérem cserébe, hogy még véletelenül se küldjél SEMMILYEN NÖVÉNYI PROPAGULUMOT, mert már így is annyi zőccségem van, hogy nem tudom őket hova tenni őket... :(
Mariann megkaptam az e-mailt, de a freemail megint nem működik. Innen írok. Hétfőn küldöm elsőbbségivel a koszorúfutóka hajtást, jegyecskéket, piros akác magot, dupla vaj leander és dupla fehér leander hajtást. Nekem elég a plumeria, már így is sok mindent küldtél.
A következő egzotikus magokból kínálok cserére, ha esetleg valakit érdekel:
Adenium obesum - pink színű (sok van belőle, eladni nem akarom, kidobni sajnálnám, min. 20-30 magok küldök, nagyon jó a csírázási arány, csíráztatásban segítek) Musa acuminata colla - vadbanán (nem télálló, de lakásban tartható méret) Etlingera elatior white - Fehér fáklyás gyömbér Withania somnifera - indiai ginzeng
Cserébe elfogadok bármit, ami nekem még nincs (kiv. egynyári virágok, azokra sajnos nincs időm) A cserét a postaköltség miatt kérem.
Érdekelnek pl. gyógynövények, érdekesebb zöldségmagok, biokerthez társnövények, évelők, mediterrán és egzotikus növények, kaktuszok, pozsgások. Írj egy listát, biztosan tudok valamit választani.
A télállóságról annyit ,büszke voltam három télen kint telelt a careuleám ,és a negyedik télen mind kifagyott.Egyébként van termése csak nem való étkezésre .Erre gondoltál ?
Sziasztok! Így a szezon végén szeretnék begyűjteni néhány virágmagot. Ami érdekelne: serleglonc, záporvirág, díszdohány, citromsárga büdöske (bársonyka), vagy más különleges színű, narancs színű akác mag (Sesbania tripetti). Ha van valakinek, akkor írjon! Írd meg mit kérsz cserébe!