Megjött a Nagy Sárga Csavar, úgyhogy még imbuszkulcs se kell hozzá. Kár, hogy most már csak a jövö héten tudom kipróbálni. Kiváncsi vagyok, tényleg csak ez volt-e a gáz vele.
A 4374-ben nem azt írtad, hogy sikerült? A topicok szerinti hozzászólásokban addig kell lapozgatni, míg meg nem találja az ember.Hosszadalmas, nehézkes müvelet, mert nem tudhatod, hanyadikként jön ki a topic, abban hány hozzászólása van, söt ha peched van, közben is hozzászól, megváltozik a sorrend és kezdheted elölröl az egészet.
Ez tényleg széééép! :) Gratula! Ilyenkor van döbbenés, hogy én szinte MINDIG ritkábban ültetem be az ágyásaimat, mint illene- aztán meg nagyot nézek, amikor tempósan gazosodik...
Sziasztok! Szépen fejlődnek a palántáim, eddig jó..:) De a két műanyagpoharamról lekopott a felirat- akkor még nem voltak táblácskáim. Így hát az ezekben lakó növénykékről jelenleg annyit tudok, hogy "találd ki mi lesz belőlünk" -öt játszanak velem. Esetleg kínaikel?? Segítenétek beazonosítani őket? Köszönöm!
Én meg abból tanultam rengeteget amit a hozzászólásaidban írtál. Életem első kicsi de saját veteményeskertje főleg ettől a fórumtól lett vegyszer nélkül is szerintem tökéletes!
A hozzászólásokat úgy lehet megnézni, hogy rákattintva az adatlapra, és a hozzászólások linkre, ott megjeleníti milyen topikokba mennyit írt az illető, annak a tetején jobb oldalon van három választási lehetőség ahol van olyan, hogy hozzászólások topikonként. Elsőnek az jön ki ahol legutoljára hozzászólt. 30 db-ot lehet laponként lekérni, de szépen sorjában minden hozzászólást megjelenít. Il-nél 86 * 30 db hozzászólás van. Ezek között kell lapozni és valahol elkezdődik az a topik is amit kerestek. Az attól függ, hol van az eleje, vagy a vége felé, hogy mikor szólt hozzá utoljára.
Nekem is ez a problémám:-((( Il hozzászólásait szerettem volna kigyűjteni ebből a topicból, ki is írt egy csomó találatot, de csak egy oldalnyit ad be, többet nem:-(( Én is kérném a megoldást!
Tudnátok abban segíteni, hogy hogyan lehet, az egy névhez tartozó hozzászólásokat lehívni? Addig eljutottam, hogy az adatlapnál, ha megnézem a hozzászólásokat, akkor egy odalnyi bejön az adott topicon belül, de egy oldalnál több nem.( Értitek amit kérdezni szeretnék, mert így visszaolvasva kicsit zagyvának tűník.)
Ha csendesedik a szél, akkor jobb ha megcsinálod, legalább a fákat. ha néhány órát nem jön rá eső, akkor te nyertél. Akkor csak a szőlő marad a metszés után. Milyen az idő?
A 4147, az csak egy vetéstakaró váz. De ilyenből volt a nagy is. Nagy? 4*2,5 volt a régi, mert mára már átalakult, a fala üveg, a teteje cső és fólia. A képtáramban a 2006-os évnél meg tudjátok nézni az építés fázisait. Járhatő fóliánál fontos a vázelemek hosszirányban való összekötése. Azért írta, hogy legalább fönnt, de az a jó, ha mág két oldalt, a talajtól 1m magasságban is, A vázon belülről legyen az összekötő..
Én még nem láttam, de ma még két áruházba megyek, ha nem kapok ott sem akkor írok neked, és előre is köszönöm a kedvességedet a magküldéssel kapcsolatban.
És a tanácsokat is köszönöm. (Nagyon jól éznek ki a palántáid!! :)))
Akkor érthető. Annak vékony a fala. Én azért javaslom a vízvezeték csövet, mert az vastagfalú, és sokáig birja. lehetőleg 1, vagy 5/4ed collos. Az enyémek sok évig egy virágkertészetben voltak, ott szolgáltak évekig. Én onnan houtam lassan 10 éve. A fólia is onnan való használt, de még nálam bírja. A vázat megfelelően kell merevíteni. (Megjegyezném, tavaly én is vettem 16-os bermann csövet, kis gyalogfóliának, vetést takarni. az első héten eltört, tehát én is tudom, hogy az nem jó:))) Utána vettem vízvezeték csövet annak is. A vetés takaróhoz elég vékonyabb 1/2, 3/4 collos.