Ugyanazt beszéljük nagyából,Hangának is jót tenne 1-2 év (kizárólag kölcsönbe)egy gyengébb csapatban ahol 15-25 perces játékos lenne és utánna térne vissza hozzátok mint 1-2 perc 20 pont különbségnél.
Tény hogy cserben hagyni egy csapatot nagyon csúnya dolog. Mindezt szó nélkül titokban tenni még csúnyább.
Ráadásul egy igazi vérbeli profi soha nem is tenne ilyet.
Kérdés, hogy az "igazi vérbeli profi" kifejezés kinél számít teljesen pozitív tulajdonságnak. Szerintem ugyanis legalább ugyanakkora negatív tartalommal bír.
Ha például az érzelmi oldalról, és a feleség, és az újszülött gyermek szempontjából nézzük a dolgokat, Banks maradása lett volna főbenjáró bűn.
Én pl tuti, h hazamentem volna. Persze valószínűleg azért visszaszóltam volna, hogy bocs, de ez a helyzet...
Mindenesetre Banks szerintem nagyon nagyon jó lenne az ideji csapatba.
Wittmann Fehérváron tanult meg kosarazni, és Pécsen kapott igazán komoly lehetőséget. Itt is többet kapott volna, ha nincs a sérülése.
Tavaly pl Marciulionis mögött 2. számú irányító lett volna itt is, ugyanúgy mint Pécsen volt Simon mögött.
Azzal egyetértek viszont, hogy akárhogy is teljesített volna itt tavaly csereként, nem valószínű, hogy idén kezdő lehetne. Az ő szempontjából nézve szerintem jól tette, hogy Pécsre ment.
De ez nem a te érdemed... Nincs mire büszkének lenned a témával kapcsolatban.
kezd összeállni a kép. ezért puhította itt a népet sporttárs... hm.
ettől függetlenül genyóság volt amit Banks csinált. kutyából nem lesz szalonna. egy esetben kap felmentés: ha májusban az Országalma előtt összefutunk vele, úgy estefelé..
Ja, de én csak azér mer sporttárstól mindig azt látom, hogy ezt így kell csinálni. :D
Valójában én úgy tudom, hogy Henderson helyett mégis Banks lesz a négyesünk.
Ettől még, hogy most megírom, amit hallottam, ez még továbbra is teljesen nem hivatalos, és a forrás megbízhatóságáról sincs infóm.
Mindenesetre nekem igencsak tetszik az ötlet, mert az a véleményem, hogy a Simon, Radovics, Banks hármas mellé már nem annyira fontos, hogy kiket rakunk, mert ez már garantálja, hogy 5ből 3 poszton jobbak vagyunk :D
Továbbra sem eléggé meggyőzőnek látom a keretünket. Majd meglássuk élesben mire leszünk jók. A légiós csere-bere meg ugyebár csak pénzkérdés, időnk van bőven. Kellemes meglepetés volt Keller játéka, Szabó Tibinél hasznosabb volt. Góbi elengedése/elküldése szerintem hiba volt, ha Zével bármi is történik, ott fogunk állni ötös center nélkül.