Keresés

Részletes keresés

AlBaPaPi Creative Commons License 2007.10.01 0 0 3737
Továbbra sem eléggé meggyőzőnek látom a keretünket. Majd meglássuk élesben mire leszünk jók. A légiós csere-bere meg ugyebár csak pénzkérdés, időnk van bőven.
Kellemes meglepetés volt Keller játéka, Szabó Tibinél hasznosabb volt.
Góbi elengedése/elküldése szerintem hiba volt, ha Zével bármi is történik, ott fogunk állni ötös center nélkül.
Előzmény: Törölt nick (3728)
fefe22 Creative Commons License 2007.10.01 0 0 3736
Nnaszóval én félreértettem az informátoromkat, és tényleg nem Christ akarjuk elküldeni..
vanekúr958 Creative Commons License 2007.09.30 0 0 3735
Ott nem lógna ki a csapatból...
Bocs, hülye vicc volt... :)
Előzmény: Törölt nick (3733)
stellerzs Creative Commons License 2007.09.30 0 0 3734
Hendlein? És most ott van Báne akinél biztosan játszana.
Előzmény: Törölt nick (3733)
fefe22 Creative Commons License 2007.09.30 0 0 3732
Ha Chris ennyire képes, akkor Hangának sokat kell játszania... ÉS igen, pontosan az eredménykényszer miatt :D.
Előzmény: stellerzs (3731)
stellerzs Creative Commons License 2007.09.30 0 0 3731
Nem fog játszani az eredménykényszer miatt.
Előzmény: #5dobos (3730)
#5dobos Creative Commons License 2007.09.30 0 0 3730
Nem,talán idén most más lesz a helyzet Goran irányítása alatt!Tegnap is sokat játszot.Pontosan nem tudom mennyit,de szerintem 20 perc fellett.Igaz,mondjuk ez köszönhető volt annak is hogy Bencze és Robi nem játszott.És persze Chris gyenge játéka miatt is...
Előzmény: stellerzs (3729)
stellerzs Creative Commons License 2007.09.30 0 0 3729
Hangát kölcsön kéne adnotok Dombesznek,ott csinálnának belőle játékost.Nálatok csak elkanlódik.
Előzmény: Törölt nick (3727)
Simi az Ász Creative Commons License 2007.09.30 0 0 3726
Másodjára győzött az NYKK
A második mérkőzésén győzelmet aratott a Szerbiában portyázó nyíregyházi férfi kosárlabdacsapat.

A hétvégi, zalaegerszegi nyitányra készülő Prelevics-alakulat az utolsó másodpercben szerzett László-triplával fordította maga javára a mérkőzést. Az NYKK október 6-án, Zalaegerszegen kezdi a bajnokságot, az első hazai mérkőzés a Paks ellen október 13-án, 18 óra.

Jegyzőkönyv

Radnicski Novi Sad (szerb) - Marso-Vagép NYKK 81-84 (24-24, 18-23, 22-15, 17-22)
NYKK: Savic 12, László 25/12, Mouton 22/15, Sitku 7/3, Oukid14/3. Csere: Farkas A, Nagy K., Krasznai 4, Cservenák.

A nyíregyháziak ezzel egy-egy győzelem és vereséggel zárták a bajnokság előtti felkészülési tornát.
Simi az Ász Creative Commons License 2007.09.30 0 0 3725
Jól sikerült főpróba.
(2007-09-29 21:41:03)
PVSK-Expo Center Pécs - Kaposvári KK 85-81 (24-30, 18-13, 19-17, 24-21)
felkészülési mérkőzés, Pécs, 400 néző, vezette: Kapitány, Farkas, Márton
PVSK: Wittmann 24/12, Lapov 13/3, Hosszú 8/6, Grebenár 5, Dénes 2, cs.: Aleksic 12/3, Czigler 11, Kutasi 6/6, Tóth 4, Pólya -, Kovács P.
Szakmai Igazgató: Stojan Ivkovic, Edző: Völgyi Péter
Kaposvár: Day 23/12, Hendlein 20/9, Szőke 8, Orosz 5, Edwards 4, cs.: Kiss 15/12, Csirke 4, Flowers 2, Tömösváry -, Vojvoda -, Márkus -, Bíró -
Edző: Viktor Belezsnaj, Másodedző: Fekete Ádám

A Soproni sÖrdögök elleni bajnoki rajt előtti utolsó felkészülési mérkőzésünkön, 4 pontos győzelmet arattunk a Kaposvári KK ellen. Az első negyedben elsősorban Day és Hendlein ponterős játékának köszönhetően hat pontos előnyhöz jutottak somogyi szomszédaink, ám a fent említett két "gólgyáros" mellé csak Kiss Kornél tudottt "felnőni" az ellenfélnél. Ezzel szemben nálunk Wittmann Krisztián kiemelkedően kosárlabdázott, és mindenki aki csak pályára lépett hozzá tudott tenni a csapat játékához mind támadásban, mind pedig védekezésben egyaránt.

Ennek köszönhetően, ha lassan is de felzárkóztunk, és a harmadik negyed elején a vezetést is átvettük. A vendégek erejéből még futotta egy 9-0-ás rohamra a negyedik játékrész elején, ám ez csak arra volt elegendő, hogy a végjátékot szorossá tegyék. Az utolsó pillanatokban is megfelelően koncentráltun, így elmondhatjuk, jól sikerült a főpróba. reméljük az "előadás" is hasonlóan sikeres lesz.
Simi az Ász Creative Commons License 2007.09.30 0 0 3724
Az Olaj nyerte az Atom elleni presztízsrangadót
2007-09-29 16:52:14
Dugig megtöltötték a kunszentmártoni sportcsarnokot a szolnoki drukkerek a Szolnoki Olaj KK és a paksi Atomerőmű SE barátságos mérkőzésére.

Szolnoki Olaj KK - Paksi Atomerőmű SE 73-67 (18-22, 28-18, 9-15, 18-12)

Kunszentmárton, 600 néző.V.: Csősz, Gaál, Balogh

OLAJ: Kelley 12/3, Hollins 25/12, Molnár 9/9, Jurkunas 10/6, Lopatka 12/3. Csere: Cziczás, Harazin 3, Cseh.

PAKS: Mészáros 6/6, Murry 12/6, Taylor 13/3, Mucic 10/3, Gulyás 16. Csere: Gray 8, Csaplár-Nagy 3/3, Kiss

Kifejezetten jól kezdett az Olaj, gyorsan és pontosan kosárlabdáztak Kelley-ék. Lopatka szép dolgokat mutatott, látványos passzok és kosrak fűződtek a nevéhez. A félidő derekára Gray beállásával jelentősen javult az ASE játéka, Gulyást is egyre többször találták meg a labdákkal a társak, így hat pontos paksi előnnyel ért véget az első játékrész. A szolnoki hullámvölgy az első negyed harmadik percéig tartott, akkor Cziczás jó védekezése, Hollins erőteljes és pontos játéka meghozta a gyümölcsét, s fordított az Olaj. S mivel Jurkunas is megtalálta a dobótávolságot, így tíz pontot vert ebben a játékrészben ellenfelére Pór mester alakulata.
A fordulás után sem csökkent a játék egész jó irama, ám ekkor már lényegesen több hiba csúszott mindkét együttes játékába. A harmadik tíz perc egyértelműen a Paksé volt, szolnoki oldalról nem igazán volt olyan játékos ekkortájt, aki kihúzta volna a csapatot a hullámvölgyből. A záró negyedben Hollins folytatta az addig mutatott egészen jó játékát, triplát dobott, rengeteg lepattanót szerzett. Vezetésével teljesen megérdemelten nyert a címvédő az egyik legveszélyesebb trónkövetelő ellen.
Külön örömteli, hogy az egy héttel ezelőtti Szoljon.hu Kupához képest jelentősen javult az Olaj produkciója, szemmel láthatóan erőnlétben is kezdik magukat utolérni Jurkunasék. Az ASE az Olajhoz hasonlóan hullámzóan játszott, ám az már most látszik, hogy erős, kiegyensúlyozott keret áll Sabáli Balázs rendelkezésére.
donzsola Creative Commons License 2007.09.29 0 0 3723

isten vagy!! én sem tudtam volna jobban írni
De szerinted meghatja ez ...
Előzmény: Simi az Ász (3721)
nisavic Creative Commons License 2007.09.29 0 0 3722
Megjegyzés: Minden bizonnyal majd amerikai játékossal kell szembenéznie Benczének a ZTE ellen, de egészen biztos, hogy az nem Hill lesz.
Előzmény: Simi az Ász (3721)
Simi az Ász Creative Commons License 2007.09.29 0 0 3721
Tiszteltt és Szeretett Bencze Zoltánunk fel kellene már ébredni,mert lassan kezdődik a bajnokság és simán levérzzel ilyen játékosokal szemben mint:Lopatka(Szolnok),Gulyás(Paks),Wiley(Dombórár),Aiakseyeu(Falco)
Hill(ZTE)Góbi(MAFC)Lapov(Pécs).
Nem szégyen az edzés után ott maradni gyakorolni pl. a büntetődobásokat,talán jobban menne éles helyzetekben is.Felvételről vissza nézve egy-két tavalyi mérkőzésünket a védekezésben rólad kapjuk a legtöbb pontot,nem vagy elég agresszív,és energikus.Sokat kell még fejlődni.Dávid Gergely miért tud akaratossabb,és
erőszakossabb kosárlabdát produkálni a palánkok alatt.Neked kellene példát mutattnod ,hozzállsból,lelkesedésből,nézzd meg Simit vagy Nubert ,hogy csinálják ŐK!Darálnak,hajtanak,,küzdenek mint egy Oroszlán.Nincsenek mentális probémáik,persze hibázni ők is szoktak,de a nézők jobban elnézzik nekik,mert látják bennük az igyekezetet,motiváltságot a minden áron győzni akarást!!!Ezt kérnénk tőled is,légyszíves!/Ha már vezetőink nem teszik tisztába a dolgokat,nálad./Előre is köszi!!!
Simi az Ász Creative Commons License 2007.09.29 0 0 3719
2007.09.25. 14:18:47
Falco stábja nem pihent, így a tavaly év közben érkezett Aliakseyeu mellé három vadonatúj légiós érkezett, ráadásul nem is akármilyen! Bam Doyne, Andrija Čirić, és Arnas Kazlauskas érkezésével a Falco külföldi sora jelenlegi állás szerint a bajnokság legerősebb légiós kvartettje, talán csak a Szolnoknak van már most láthatóan ilyen erős légiója.
A falco az alapszakaszban-Kálmán-Doyne-Čirić-Kazlauskas-Aliakseyeu-Pankár hatosfogattal (feltéve, hogy Pankár felépül) könnyen az első négy között találhatja magát.A Szolnokkal szemben azonban van egy hatalmas előnyük a vasiaknak: Sekulović mester irányításával már hetek óta együtt készülnek a bajnokságra, és ennek a felkészülési tornákon már mutatkozik is az eredménye: elsősorban a külföldiek vezérletével eredményes, támadó jellegű, közönségszórakoztató játékkal rukkoltak elő. Persze élesben minden más, de kezdetnek nem rossz a helyzet.(www.szurkolok.hu)
Reméljük az a Albánál is a kemény munkának,gyakorlásoknak valamint a légiós cserének megjön az eredménye és a bajnokságban ott leszünk a legjobbak között.
Inkább most cseréljük légióst mint év közben kapkodjunk"a veszet fejsze nyele után".

#5dobos Creative Commons License 2007.09.28 0 0 3718
Viszont abban is biztos vagyok,hogyha ittmarad (márpedig itt fog),akkor fog nekünk még meccseket nyerni a bajnoskság folyamán
Előzmény: #5dobos (3717)
#5dobos Creative Commons License 2007.09.28 0 0 3717
Én nem értem hogy miért! Egész ügyesen bakizott 6-ból 6-szor...
Előzmény: fefe22 (3716)
fefe22 Creative Commons License 2007.09.28 0 0 3716

Én abszolut nem hivatalosan,  a következő megfogalmazásban, ennyit hallottam egy a csapat vezetésében érdekelt személy egy közeli rokonától: :D:D

"A kisebbik négert most el akarják zavarni."

Redick Creative Commons License 2007.09.28 0 0 3715

:-)

Nem vagy egyszerű eset, hallod-e..

Akkor kivárom Silye Sanyit.

Előzmény: Törölt nick (3714)
Redick Creative Commons License 2007.09.28 0 0 3713

Szerintem piros és eltőrt az ekevas.

Tehát fogalmam sincs.

Magyarul adhatnátok nem hivatalos felvilágosítást a dolgok állásáról. 

Előzmény: Törölt nick (3712)
Redick Creative Commons License 2007.09.28 0 0 3711

De miért hoznánk 4-es centert??

Kenny elrepült?? :-)

Előzmény: Törölt nick (3710)
Redick Creative Commons License 2007.09.28 0 0 3709

Picsába..

És ki lett az új Bencze Zoli??

Előzmény: Törölt nick (3708)
Redick Creative Commons License 2007.09.28 0 0 3707

És ki lett az új edző??? :-))

Előzmény: Törölt nick (3705)
fefe22 Creative Commons License 2007.09.27 0 0 3706

én is ilyesmit hallottam...

remélem sikerül egy igazán kiemelkedőt kifogni...

Előzmény: Törölt nick (3705)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.09.27 0 0 3704
Milyen magas volt, és mennyi volt az egyetemi pontátlaga?
Előzmény: Redick (3703)
Redick Creative Commons License 2007.09.27 0 0 3703

OFF

Nagyon tanulságos és megható

1986-ban a Northwestern University dimplomaosztó ünnepsége után Mkele

Mbembe Kenyában töltötte a nyár nagy részét. Egyik kirándulása során,

amikor átverekedte magát egy suru bokron, Mbembe egy elefántbikával

találta szembe magát amint az állat az egyik mellso lábát a levegobe

emeli. Az elefánt elég kimerültnek nézett ki, ezért Mbembe óvatosan

megközelítette, és ahogy elétérdelt hogy megvizsgálja az állat lábát,

észrevette hogy egy jókora "szálka" van beágyazódva a talpába.

Amilyen óvatosan csak lehetett Mbembe kihúzta a szálkát, mire az elefánt

óvatosan lerakta a lábát a földre. Az elefánt arccal az ember felé

fordult és meglehetosen nagy kíváncsisággal az arcán bámulta az embert

néhány feszült percen keresztül.

Mbembe mozdulatlanul állt, és semmi másra nem tudott gondolni, csak hogy

most bele lesz tiporva a földbe. Egyszercsak az elefánt egy hatalmasat

trombitált, hátat fordított, és elsétált. Mbembe sosem felejtette el ezt

a napot...

Húsz évvel késobb Mbembe a kisfiával sétálgatott a chicagoi

állatkertben, és ahogy az elefántok kerítéséhez közeledtek az egyik

állat egyenesen megindult Mbembe és fia Tapu irányába. A hatalmas állat

bámulta Mbembe-t, és az egyik mellso lábát a levegobe emelte, majd

lerakta. Ezt egy jónéhányszor megismételte, majd egy hangosat

trombitált, végig az ember szemébe nézve. Mbembe visszaemlékezve az

1986-os találkozásra az elefánttal, azon törte a fejét, hogy ez vajon

ugyanaz az állat-e. Mbembe sszeszedte a bátorságát, és megvárta amig

minden látogató odébbáll, majd átmászott a korláton és megindult az

elefánt felé. Csodálkozva nézett az állat szemébe, mire az elefánt

trombitált újra egy nagyot, körbeölelte az ormányával Mbembe egyik lábát

és hozzávágta a korláthoz, majd odament hozzá és halálba tiporta a

szerencsétlen balfaszt.

Mivel természetesen nem ugyanaz az elefánt volt az...

ON

Redick Creative Commons License 2007.09.27 0 0 3701

Erősen sántít a példa.

Ugyanis a Körmend nem a komoj szakmai megfontoltság miatt hívott hét próbalyátékost! Már régen megtalálták azt a három külföldit, akik erősítést lyelentenének, csakhogy egyik sem fogadta el a klub által kínált feltételeket. (Na lyó, az egyik igen, csak neki gyomorrontás miatt kellett idő közben távoznia :-) )

Magyarul nincs pénzük, ezért kipróbálnak egy 'valag' emberkét és elhozzák azt, aki olcsó és valamennyire lyónak is tűnik.

Isten ments, hogy mi is egyszer ijen helyzetbe kerüllyünk! Bár lehet, hogy kellene néhány anyagilag szerényebb év, hogy a tokiói földrengésekért is a vezetőségünket hibáztatók észre térlyenek. (Vagy Minárovits a kosárlabda hejett áttérne mondlyuk Szávay Ági szponzorálására és Lékónak is kellene néhány úly zakó, mert a mostaniak iszonyú rondák)

Könyörgöm, hogy várlyuk már meg legalább a harmadik fordulót, mielőtt kilyelentjük, hogy ez a csapat szar és a légiósaink gyengék. Persze a Szolnok, meg a Pécs már most is mijen erősnek tűnik. Hűűű..

Uff, én bályologtam

Előzmény: Simi az Ász (3698)
Redick Creative Commons License 2007.09.27 0 0 3700

Csak a magam (és néhány barát) nevében beszélhetek. Megittunk kilenc üveg sört, elszívtunk három doboz cigit, közben kártyáztunk, beszélgettünk és jól éreztük magunkat, este tízkor pedig elhagytuk a(z) (ex)Csikágó nevü műintézményt.

Ja, célként az 1-4-et tűztük ki magunk elé. (Ez persze a kóla-vörösbor arányra vonatkozik)

Előzmény: #5dobos (3699)
#5dobos Creative Commons License 2007.09.26 0 0 3699
"Tanulni kellene tőlük,kedves Vezetők!!!"

Hamár a drága,kedves és tisztelt vezetőségnél tartuink.Lehet vmit tudni,hogy mi volt az elnökségi ülésen?Vagy kitűztük a szokáso 1-4. helyet.Aztán ennyi...?
Előzmény: Simi az Ász (3698)
Simi az Ász Creative Commons License 2007.09.26 0 0 3698
13:21 Hét próbajátékos Körmenden
Mielőbb szeretné megoldani a légiós kérdést a Lami-Véd Körmend, ezért a vasi csapat mindjárt hét külföldi játékost hívott meg próbajátékra. A négyes-ötös posztra érkezhet a szerb Nemanja Paunovic, a Krasznai Kupán remeklő horvát Martin Mihajlovic, valamint az amerikai Brandon Crone, Anthony Dill és Malcolm Battles. Az egyes-kettes posztra várják a szlovén Dejan Dolovic-ot és az amerikai Chez Marks-ot, akik a magasemberekkel együtt a hétvégi Mogyorósy Szilárd Emléktornán győzhetik meg a szakmai stábot.
Hát valahogy így kellett volna nekük is kiválasztani a légiósainkat,nem elkapkodni és jól megnézzni kit is veszünk.Főleg éles mecseken,esetleg egy hétvégi tornán teszteli őket.
Vezetőink ezt elszúrták azt hiszem, főleg C.Brown nem megfelelő a célokra,de Henderson is gyengébb mint Younger,Banks,McClendon voltak.
Én úgy tudom nem csak kiabáltak az öltözöbe Banks-sel hanem más is történt, a vezetők megvontak pénzeket a csapattól így tőle is,ezért szerintem joggal távozott.
Ilyen szényentelyes dolgokkal még nem találkozott 20éves pályafutása alatt.Pedig ő volt aki mindent megtett a pályán a sikerért,és a liga legjobbja volt.
A helyében én is távoztam volna,hisz maximális teljesítményért nem kiabálás,és bagó jár.
Egyébként Spivey,Younger,Forbes,Góbi,Fodor edző,Farkas mester is érdekes körülmények között távozott,lehet hogy nem bennük volt a hiba.A vezetőknek mélyen magukba kellene nézzni.Ja és a tavalyi sikertelenségek után is helyükön találjuk azokat
az embereket akik alatt régóta inog már a szék,csak nem merrnek a nyilatkozni minderről.A felelősséget fel kell vállalni a vezetőknek is.
A kritikákból,hibákból tanulni kell.Nem mindig az edző a hibás.Ilyen nagy csapatnak,nem
szabbadna még lejebb csúszni.A Körmend,Szolnok,Falco,Pécs kis pénzből is csapatot épít,épített(idén,vagy tavaj),mi meg vakarjuk a fejünket,és sóhajtozunk,de jó kis csapatuk van.Tanulni kellene tőlük,kedves Vezetők!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!