Más: ma meglőtték a vacsorához való egynyaras szarvasborjúkat. A kolbászok szalonnák betárazva. Csak most gondoltam arra: nincsenek köztünk vegik? Illetve ha valakinek van valamilyen kaja érzékenysége (tej, liszt stb) az kérem értesítsen.
Ha megnézed figyelmesen a hétvégi kiállítás Naimről szóló video anyagát, meg esetleg elmélyülsz az új n-Vi nevű NAIM integrált valaminek az adataiban, akkor azt látod benne, hogy az 5x50 W beépített erősítő Tripath-alapú... Még az is elhangzik, hogy ehhez a kapcsoló üzemű tápból nyernek kb 1.5 kW-nak megfelelő tápfeszt.
Ha megnézed figyelmesen a hétvégi kiállítás Naimről szóló video anyagát, meg esetleg elmélyülsz az új n-Vi nevű NAIM integrált valaminek az adatait, akkor azt látod benne, hogy az 5x50 W beépített erősítő Tripath-alapú... Még az is elhangzik, hogy ehhez a kapcsoló üzemű tápból nyernek kb 1.5 kW-nak megfelelő tápfeszt.
Ha addigra vissza tudom szerezni a kölcsönadottakat, akkor lesz egy pár darab SACD meghallgatásra. DVD-A sajnos nincsen, de tudok vinni egy pár tucat Analog Production 96kHz/24 bites DVD-V lemezt, amin igen jó minőségű hang van felvéve. Egyik kedvencem egy Zoot Sims/Al Cohn darab.
Szóval lesz mit hallgatni. Esetleg még vihetek valami kifejezetten különlegeset, ami nincs kereskedelmi forgalomban, de azért talán érdekes.
Nem vitatkozni akarok, de nem mondtad. De így tiszta sor.
Szvsz minden erősitőgyártó törekszik, hogy megvalósitsa a ún. akkumlátoros táplálást. Gondolom azért mert a "legtisztább" egyenáram így nyerhető. Ha van egy erősítő amely alapból akkumlátoros táplálású és így is képes leadni elégséges teljesítményt, hogy kihajtson egy (egyébként érzékeny) hangfalat, azt nem lehet komolytalannak nevezni. Persze biztos igaza van Big-D-nek, hogy a Thiel-en (és még sok egyéb nehezen hajtható hangfalon) elvérezne, de egy könnyű hajtású szélesávún miért ne! Egy korrekt nagykapacitású tölthető akksival?
Cáfolj meg, ha rosszul gondolom, de én mikor először hallottam (olvastam) róla, már akkor felpiszkálta a fantáziám.
Szvsz a "nincs rossz nő, csak nem ittál eleget" szlogennek van analógiája hifire is. Egy jég dupla viszkikev eszméletlenül sokat javít a hangzáson :). Többet mint bármilyen drót, vagy egyéb úri huncútság.
Bogárkám! (attól függ, hogy nézzük, ha abból a szempontból, hogy vagy be van dugva a jack, vagy nem, úgy lehet akár digitális is...:DDD )
A T-Amp az egy kis komojtalan joszág, gondold el, 8 db. ceruzaelemet lehet belepakolni, teljesen sima, 3,5-ös jack bemenete van, és a hangxorókat kis rugós derótfogók alkossák. Az ajánlásában utazásho javasolják mp3 diskman, meg walkman kihangosítására.
Jómagam nem akartam elhinni, hogy egy ilyen tisztességesen mexolalhat, de amikor két fostexes ládán meghallottam, lehidaltam, meg szedegettem az államat a pallóról.
No ezért viszem le,hogy ott egy kis konkurencia legyen a csövecesek felé... pesze majd meglátjuk, hogy a fiugg mit szólnak hozzá.
Ilyet én vagy másfél éve vettem, mikor eldöntöttem, hogy nem veszünk több VHS kazettát a gyerekeknek. Mondtam az aszonynak: "menj le a Pennybe és hozz fél kiló parizert, meg egy dévédét". Lement meghozta. Aztán az az egész család, meg a barátok küldték dévédét venni. Hálistennek a parizer már kimaradt.
Na ezaz! Most valami 8900-é vesztegetik, dévédé-divx-xvid-jéé!peg, meg mindent jáccó, alig vastagabb egy papírlapnál, és progresszív szkánt is tud.... Ja! És kék led is van benne.. :))))