Keresés

Részletes keresés

GordonGekko Creative Commons License 2007.10.02 0 0 3789
ennyiből nem jöttem rá.. bocs... :) na ki az?
Előzmény: Redick (3782)
_Bazsy_ Creative Commons License 2007.10.02 0 0 3787
Ok,de addig ne beszéljen senki a légiósok számáról meg minőségéről ha nem jobbak a magyarok mint az idehozott légiósok.Mert kevés kivétellel nem jobbak. Nem változna semmi ha pl. két légiós lehetne egy csapatban,attól még nem lesz jobb a magyar játékos legfeljebb biztosabbnak érzett hellyel még jobban bepunnyadnának. Versengés lenne jó egy posztra és versengeni egy légióssal is lehet... de hát most ez elképzelhetetlen.
Előzmény: GordonGekko (3776)
_Bazsy_ Creative Commons License 2007.10.02 0 0 3786
Hát igen csak sajnos mindig a pénz határoz meg mindent. Ha több meccs lenne az lenne a baj,több sérülés,több un. "sörmeccs" amire kevesebben kíváncsiak,ha kevesebb lenne mint most akkor az a baj... az a biztos,hogy elfogynak a minőségi,megfelelő fizikumu magyar játékosok és ennek nem a légiós létszám az oka.Ennek szerintem csak a magyar edzők és játékosok az okai. Szerintem.
Előzmény: Törölt nick (3774)
#5dobos Creative Commons License 2007.10.02 0 0 3783
Csak nem Nisa tér vissza centerposztra??? :)))
Előzmény: Redick (3782)
Redick Creative Commons License 2007.10.02 0 0 3782

:-))

Pedig azt hittem könnyű volt a feladvány. Az úriember ma este hétkor lesz látható az Arévban.

Szólj, ha rájöttél!

:-))

Előzmény: GordonGekko (3781)
GordonGekko Creative Commons License 2007.10.02 0 0 3781
azt a becsültes neve?
Előzmény: Redick (3779)
GordonGekko Creative Commons License 2007.10.02 0 0 3780
ebben annyi a baj h a közönséget a dél-albán csapat elleni rangos európai kupameccs nem fogja érdekelni, viszont egy olaj elleni derbi igen...
nk-i mezőnyben az euroliga érdekes (elérhetetlen) meg max az uleb kupa. amit lejjebb van az csak pénzkidobás és bohóckodás.

olyan silyésen: hejj hol van már az amikor az alba villám cikázott a litván bajnok zónájában a saporta meccsen...
Előzmény: Redick (3778)
Redick Creative Commons License 2007.10.02 0 0 3779

Ja és akit érdekel, az ma este megnézheti az egyik új próbajátékosunkat!

Nagy meglepetésre nem amerikaiban gondolkodunk, az új fiú szerb származású.

Belgrádban született, de egész jól beszéli a magyar nyelvet is.

Remélem jól muzsikál majd!

Redick Creative Commons License 2007.10.02 0 0 3778

Ezzel egyáltalán nem értek egyet!

Szerintem tök mindegy, hogy kétszer játszunk a Szolnokkal az alapszakaszban, vagy négyszer. Nem ez fogja megváltoztatni a magyar kosárlabdát.

A heti egy meccs valóban édeskevés, de inkább az európai kupák felé kellene nyitni.

GordonGekko Creative Commons License 2007.10.02 0 0 3777
ebből sajna nem lesz semmi, pedig valóban jó lenne.
miért is? mert maguk a klubok lobbizták ki h szűnjön meg a középszakasz.
miért is? mert pénzbe kerül. a plusz meccsek szervezési költségei, nameg amit írsz h akkor nagyobb keret kellene ami szintén plusz pénz.

persze szurkolóként szerintem is jobb lenne ha lenne több meccs, mert több izgalom lenne, meg több esemény, megint kérdés hogy egyáltalán az embereket érdekelné-e?

de amíg így marad, addig egy vicc a magyar bajnokság--- alig van meccs. légiósoknak ez a gyönyör, heti egy bohóckodás...
GordonGekko Creative Commons License 2007.10.02 0 0 3776
ott a pont: a sok légiós bizonyos csapatoknál azér van mert a légióst legalább meg tudják fizetni... nameg szintén nagyon igazad van hogy sírásrívással semmire nem megyünk. nem garancia az hogy ha melózol mint az állat akkor tuti mvp leszel, de ha meg sem próbálja egy-két balerina akkor télleg nem lesz semmi. persze a másik oldalon sajna azt is észre kell venni hogy egyesek hiába gürcölnek akkor se rakják be őket és akkor baszhatod a motivációt...
Előzmény: _Bazsy_ (3773)
stellerzs Creative Commons License 2007.10.02 0 0 3775
Ennek,mint szurkoló is nagyon örülnék.
_Bazsy_ Creative Commons License 2007.10.02 0 0 3773
Ha több tehetséges magyar játékos lenne és ettől majd talán emelkedne a bajnokság színvonala akkor is szinte mindenki kihasználná a maximális légiós számot.Eredménykényszer mindig lesz. Ha emelkedne is a színvonal a tehetősebb csapatok mindig találnának a pénzükért a magyaroknál jobb és talán olcsóbb légiósokat és megint kiszorulnának a magyarok. Ez már így marad viszont tényleg az lenne a jó ha az igazán jó magyaroknak lenne 5-6 helyük csapatonként a kevésbé jobbak meg a másodosztályban játszanának,annak a szinvonala is emelkedne. Így lenne válogatottunk,lenne egy komolyabb első osztály sok fasza légióssal is,és egy erősebb másodosztály.
De ez mind csak LENNE. Pénz és játékos hiányában.
Mindenki csak eredményt akar mert erre jönnek ki a nézők és ezzel lehet szponzort találni a csapatnak.
Szerintem ezeknek a kiszorulásveszélyben lévő magyar Hangáknak kellene már észrevenni,hogy még keményebben kellene dolgozni és nem magyarosan nyavalyogni,hogy ennyi meg ennyi légióst hoztak elém azért nem játszhatok. El kellene hinniük,hogy igenis oda lehet kerülni ahová akarják. Ha nem sikerül akkor nem a rendszerben van a hiba hanem bennük meg a magyar edzőkben.
De szerintem ezekkel nem sok újat mondtam... :)

A cselszkinél pl. komoly utánpótlás nevelés folyik. Csak úgy ontják a tehetségesebbnél tehetségesebb angol fiatalokat. :)
Állítólag nincs pénzük új labdákra és ezért nem tudnak edzeni. Hamilton ezért kezdett el gokartozni.
Előzmény: Törölt nick (3771)
norris21 Creative Commons License 2007.10.02 0 0 3772
Hendlein, Kiss, Vojvoda például. Vannak tehetséges fiatalok, és nem csak nálunk szerintem.
Előzmény: Törölt nick (3771)
vanekúr958 Creative Commons License 2007.10.01 0 0 3770
Köszönöm,ez leegyszerűsíti a dolgom.
Előzmény: Törölt nick (3767)
stellerzs Creative Commons License 2007.10.01 0 0 3769
Jó csak egy felvetés volt,nem lenne jó ha elszürkülne.
Előzmény: Törölt nick (3768)
vanekúr958 Creative Commons License 2007.10.01 0 0 3766
Lenne egy lényegbe vágó kérdésem.
A csarnokban van wifi lehetőség?
stellerzs Creative Commons License 2007.10.01 0 0 3765
Ugyanazt beszéljük nagyából,Hangának is jót tenne 1-2 év (kizárólag kölcsönbe)egy gyengébb csapatban ahol 15-25 perces játékos lenne és utánna térne vissza hozzátok mint 1-2 perc 20 pont különbségnél.
Előzmény: Törölt nick (3762)
fefe22 Creative Commons License 2007.10.01 0 0 3764

Így van, mindenkiben más a mérce.

Tény hogy cserben hagyni egy csapatot nagyon csúnya dolog. Mindezt szó nélkül titokban tenni még csúnyább.

Ráadásul egy igazi vérbeli profi soha nem is tenne ilyet.

Kérdés, hogy az "igazi vérbeli profi" kifejezés kinél számít teljesen pozitív tulajdonságnak. Szerintem ugyanis legalább ugyanakkora negatív tartalommal bír.

Ha például az érzelmi oldalról, és a feleség, és az újszülött gyermek szempontjából nézzük a dolgokat, Banks maradása lett volna főbenjáró bűn.

Én pl tuti, h hazamentem volna. Persze valószínűleg azért visszaszóltam volna, hogy bocs, de ez a helyzet...

Mindenesetre Banks szerintem nagyon nagyon jó lenne az ideji csapatba.

fefe22 Creative Commons License 2007.10.01 0 0 3761

Wittmann Fehérváron tanult meg kosarazni, és Pécsen kapott igazán komoly lehetőséget. Itt is többet kapott volna, ha nincs a sérülése.

Tavaly pl Marciulionis mögött 2. számú irányító lett volna itt is, ugyanúgy mint Pécsen volt Simon mögött.

Azzal egyetértek viszont, hogy akárhogy is teljesített volna itt tavaly csereként, nem valószínű, hogy idén kezdő lehetne. Az ő szempontjából nézve szerintem jól tette, hogy Pécsre ment.

De ez nem a te érdemed... Nincs mire büszkének lenned a témával kapcsolatban.

Előzmény: stellerzs (3760)
stellerzs Creative Commons License 2007.10.01 0 0 3760
Kissé frappánsab választ vártam,a tesód biztos megmagyarázta volna.
Előzmény: Törölt nick (3759)
stellerzs Creative Commons License 2007.10.01 0 0 3758
Igazad van mint mindig,Wittmann nálatok lett jó játékos most meg már csak gyengélkedik Pécsen.(levezet)
Előzmény: Törölt nick (3756)
_Bazsy_ Creative Commons License 2007.10.01 0 0 3755
Valami szaftos kis pletykára számítottam... :)
Mondjuk olyanra,hogy pl. kefélte a Nagy Gábort,stb...
Előzmény: GordonGekko (3750)
stellerzs Creative Commons License 2007.10.01 0 0 3754
Mind1 hová,Wittmannak is jót tett a pécsi kirándulás.Kiváncsi leszek szombaton mennyit játszik.
Előzmény: kaszasas (3746)
GordonGekko Creative Commons License 2007.10.01 0 0 3753
kezd összeállni a kép. ezért puhította itt a népet sporttárs... hm.

ettől függetlenül genyóság volt amit Banks csinált. kutyából nem lesz szalonna. egy esetben kap felmentés: ha májusban az Országalma előtt összefutunk vele, úgy estefelé..
Előzmény: fefe22 (3752)
fefe22 Creative Commons License 2007.10.01 0 0 3752

Ja, de én csak azér mer sporttárstól mindig azt látom, hogy ezt így kell csinálni. :D

Valójában én úgy tudom, hogy Henderson helyett mégis Banks lesz a négyesünk.

Ettől még, hogy most megírom, amit hallottam, ez még továbbra is teljesen nem hivatalos, és a forrás megbízhatóságáról sincs infóm.

Mindenesetre nekem igencsak tetszik az ötlet, mert az a véleményem, hogy a Simon, Radovics, Banks hármas mellé már nem annyira fontos, hogy kiket rakunk, mert ez már garantálja, hogy 5ből 3 poszton jobbak vagyunk :D

Előzmény: AlBaPaPi (3745)
GordonGekko Creative Commons License 2007.10.01 0 0 3751
lécci kérdezz rá mégegyszer, hogy most nem hallottad-e félre.. :)) és utána kivele!
Előzmény: fefe22 (3740)
GordonGekko Creative Commons License 2007.10.01 0 0 3750
-foglalta a helyet a kispadon a fiatalok elől
-demotivált volt
-keverte a szart
-mi lett volna a Mafc-cal nélküle idén

elég lesz? :)
Előzmény: _Bazsy_ (3741)
GordonGekko Creative Commons License 2007.10.01 0 0 3749
nekem nincs ekszeltáblám, nem mérlegeltem.. :)
Előzmény: AlBaPaPi (3739)
Redick Creative Commons License 2007.10.01 0 0 3748

Egészen meghatódtam ezektől az önzetlen írásoktól amelyek mind arról szólnak, hogy miként lehetne Hangát megmenteni a magyar kosárlabda számára.. :-)

Fiúk, el a kezekkel!

Hanga az Albában lesz sztárjátékos és válogatott!

Comprende?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!