Jaj, Agyi, ne írj nekem ilyeneket, mert akkora lesz az arcom, hogy nem férek be az ajtón. :))) Örülök, hogy sikerült. :) Most már csak arra kell figyelned, nehogy teleírd képekkel a merevlemezt. :) Gyorsan megy, nekem elhiheted. :) Vegyél kislemezeket, és azokra kimentheted. Majd egyszer leírom, hogyan. (Vagy leírja Huszi. Ő tényleg menő a témában. :) )
Amúgy meg nem olyan ördöngős a dolog. Ha valami olyanra kattintasz, amiről nem tudod, hogy micsoda, mire jó, vagy milyen -esetleges- kárt okozhat (ugyanis a Win rendszerek elég érzékenyek, főleg a 98-as), nyomj "Mégse"-t vagy, ha angol nyelvű rendszered van, "Cancel"-t.
Amit "tudok", nagyrészt így szedtem fel. Meg unokaöcsém és a kollégám révén. Meg saját káromon, de ezt hagyjuk. :) Úgyhogy a köszönet nekik szólna, ha látnák. :))))
Enhy Drágám! Sikerült!!!!!!!!!!!!! Minden cica nálam van. Te egy tündi-bündi vagy. Köszi a segítséget. BIG-től nem tom,h. kérhetek-e segítséget, ugyanis picit eltér az érdekélődési körünk. :-))))))))))))Csodákat müvelsz az interneten. majd remélem, én is belejövök, mint a kiskutya az ugatásba. Pusza!
Nagyon örülök, hogy tetszik Agyika:))) Van mééég:)) Innen is lehet menteni, de lehet kiválasztani is jó sok közül, ami a leginkább tetszik. Beírod keresőbe: pld. képek, háttérképek, vagy háttérképek-természet, és találsz nagyon sok félét. Remélem a mentést gyakorolgatod;)) Egyébként, nekem nem sikerült,"elmondásra",csak mikor egyszer fiam megmutatta élesben..abban az időben sok mindent megtanultam/Win'95 alatt asszem/ aztán, mikor befuccsolt a gépünk,nem sokkal utána a monitor is,/hijjába na, akkor még nem volt suli-net program..:DD/ mindent, de mindent elfelejettem, amit addig már tudtam..:// Az internet pedig talán örökre rejtély marad előttem:o))
Big miért nem talál szépeket? Hmm talán mert van, csak ráült a szentem..:o)))
ez ijjjesző... még szerencse, hogy nem rám nézzzzz:)))
Micimackó: Kórosan mézfüggő szenvedélybeteg, aki mindent megtesz, hogy napi adagjához hozzájusson (fára mászik, méhekkel csípeti össze magát, stb). Ha nem kap mézet, mély depresszióba esik, gondolkodása lelassul, tökéletesen alkalmatlanná válik mindenfajta társadalmi-közösségi, kooperatív jellegű tevékenységre.
Malacka: Totál idióta szegény. Szellemi fogyatékos (dadog, képtelen értelmesen fogalmazni, és bizonyára dyslexiás is), és növésben is erősen visszamaradt példánya fajtájának. Mivel képtelen másokkal megértetni magát, állandó kisebbrendűségi komplexus gyötri, nem is beszélve arról, hogy még a leghétköznapibb dolgoktól is fél. Kórlapján szerepel még akut klausztrofóbia és a biztonságérzet totális hiánya is.
Tigris: Megalomániás tévképzetes elmebeteg, a veszélyesebb fajtából. Meg van győződve arról, hogy a tigrisek a többi élőlény felett állnak, így a Százholdas Pagony önjelölt kiskirályát tisztelhetjük benne. Ubermensch-szindrómájához az árja tigris fajhoz való beteges ragaszkodás, túlfűtött rasszizmus társul. Közösségekbe beilleszkedni képtelen, a társadalom magányos számkivetettje ő, aki elszigeteltséget tettetett vidámsággal, és állandó pótcselekvésével, az ugrálással próbálja meg kompenzálni.
Füles: Súlyosan depresszív alkat. Öregkorára belátta, hogy élete egy kudarc, egzisztenciája pedig valahol a béka segge alatt van. Nem tudott összegürcölni egy lakásravalót, ezért - míg társai jó meleg, fűthető odvas fákban vészelik át a teleket - meg kell elégednie egy huzatos fatákolmánnyal, ami Tigrisnek köszönhetően minden második nap tönkrezúzódik. Ez a gyökértelen élet, valamint a seggen fityegő műfarok - Milne-nal minden bizonnyal az impotencia szimbóluma -, amivel a többiek állandóan baszogatják, egyszerűen elviselhetetlenné teszi az életet Füles számára. Öngyilkos is lenne, ha depressziója nem totálisan passzív magatartásban ütközne ki, és ha nem félne az újabb kudarcoktól ("mi van, ha nem sikerül?").
Kanga: Elvált asszony, egyedül neveli gyermekét - kell-e többet mondani? Az állandó házimunka és rosszcsont kölyke hamar kikészítették Kanga idegeit. Ráadásul - mivel Ausztráliából emigrált bevándorló -, idegennek érzi magát a Százholdas Pagony mérsékelt égövi élővilágában. Ennél pedig már csak kóros férfihiánya a rosszabb: igen régen kamatyolt már, és ezt beteges tisztaságmániáján próbálja levezetni - vár az igazira, aki sosem jön el.
Zsebibaba: Csonka családból származó egyke, ennek köszönhetően anyuci szeme fénye, és mint ilyen, egészségtelenül elkenyéztetett gyerek. Zsebibabának mindig mindent szabad, senkitől nem kap egy jó nagy maflást, akármit is csinál. Ugyanakkor a Pagony lakói - elsősorban édesanyja - nem fordítanak elég időt az iskoláztatására, így biztosak lehetünk benne, hogy felnőttkorára Zsebibaba elkallódott tehetség lesz, aki egy idő után majd az alkoholhoz vagy a droghoz fordul, hogy elfeledhesse a világ kegyetlenségét.
Nyuszi: Az agresszív-neurotikus páciens iskolapéldája. Hétköznapi félelmeit felnagyítva él, ennek köszönhetően mindig van valami, amiért aggályoskodik, és mindig van valaki, akin aggályait - heves dührohamokkal és gyakran tettlegességig fajuló tombolással - levezetheti. Elviselhetetlen természetének köszönhetően világ életében agglegény volt, és egyenes úton van a bogaras vénemberség felé. A Pagony lakói utalják, de annyira szánalmas, hogy nem merik megmondani neki.
Bagoly: A Százholdas Pagony legöregebb lakója, aki nem tud mit kezdeni a közte és a többiek között húzódó generációs szakadékkal. Hogy elfogadtassa magát, görcsösen igyekszik tudásával lenyűgözni oket, ám ez leggyakrabban tudálékosságba csap át, és még nevetségesebbé válik. Elsősorban a fiatalabbakat, Zsebibabát és Malackát próbálja megnyerni, aminek alapján joggal feltételezhetünk némi pedofíliára való hajlamot is.
Róbert Gida: Hát, elég beteg kiscsávó lehetett, ha összehozta a fenti elmeotthont...
Ha kinagyítani már tudod, az fél siker! :) Innen kell(lene) továbblépni. Igenám, de hogyan? Így:
-Rákattintasz a másolni kívánt képre az egér jobb gombjával. (Persze, ha Windowsod van. A többi operációs rendszert nem igazán ismerem.)
-A felbukkanó menüből kiválasztod a "Kép mentése más néven" opciót, aztán kiválasztod, hogy hova szeretnéd kimenteni a képet. (Ajánlom, hogy a "Dokumentumok" mappába csinálj egy új mappát mondjuk "Képek" néven, és ott mindig könnyen megtalálod.)
-Ha nem tetszik a kép neve, vagy ránézésre tudni szeretnéd, mi az, új nevet írsz be neki.
-Katt a "Mentés" gombra, és már kész is. :)))
Ha valami nem világos, kérdezz nyugodtan, Big is szívesen válaszol. >;)
Maróka, ez olyan csodálatos kép, köszi h. feltetted nekünk. Ha majd tudom, elmentem magamnak. Igy is sokat nézegetem. Megnagyobbítani már tudom!Big mé nem talál ilyen szépeket, he? :-)))))))))))
Jelleme: Jó kedélyű, társasági ember, akinek a kegyeiért versengenek a környezetében élők. A társaság középpontja, egész lényéből árad egyfajta belső biztonság. Feladata: A bizalom megteremtése, a hit visszaadása.
Enhy, akkor megnyugi. Igen azt akartam belinkelni, gondoltam talán mást is érdekel eme könnyed téma;D) Mesét meg majd írok jó magam, ha ennyire szeretitek:DD Már csak azt nem értem, ha jó pár embernek érthető a topiccím, és ami mögötte van, akkor miért nem így van vele mindenki? Biztos, hogy van rá magyarázat... Valaki mondja meeeg!!:))
Big, előjött már az a fránya oldal? Vagy böngészőt kell cserélned? Esetleg jössz linux-al?:))))))
Há tom,h szárnyasoknak wan! Me mindig annak néznek,me magukbo indulnak ki. Azt má ugy belejöttem,h mást látnak,h enéztem,h a nemlétezö szerwemrö irkász.)))
Ja! Az zúza... :) Szóval, Big, én egy árva, megveszekedett szót sem írtam a zúzádról. Én a szívedet emlegettem, mert -gondoltam- az még Neked is van, ellentétben a zúzával, ami -tudtommal- csak szárnyasoknál lelhető fel. :)))
A másik említett szervről pedig -mivel kitárgyaltuk, hogy bolyhos- inkább nem írok semmit... >:))))))ppppp
Csakhogy, tudod, erősen "topiccím-érzékeny" vagyok. Én abból indultam ki, hogy könyveket is szoktak ajánlani valakiknek, és ha odaírják -mondjuk-, hogy "In Memoriam Canismerga...", akkor a könyv nem feltétlenül a kutyaszarról fog szólni; ergo ennek a topicnak sem oZDI életének mibenlétéről való társalgás volt a célja, csupán meg kívántam örökíteni valahogyan, hamár Ő nem írhat be. Nna, ezt utoljára írtam le, remélem, kielégítő volt mindenki számára, és nem kell újra magyaráznom.
Azt viszont örömmel konstatáltam tegnap éjjel, hogy Brumiról nemcsak a mi véleményünk negatív... :))) Bitang, ne törődj vele! A tv2 chat szabályzatában szerepel, hogy nem a demokráciáról szól. Vagyis ha nem nyalsz, repülsz. Étöd, ugyi? :)
Maróka!
Nekem a Pipacs.hu jött elő A depresszió evolúciós szerepe - I. rész alcímmel. Ha nem ezt akartad betenni, akkor valamit nagyon elszúrtál... :))))
Viszont a Meseoldalt fogom olvasgatni. :) Ha találsz még ilyet, nem bánnám, ha belinkelnéd. :) Köszi!
Mijalufax ez az "EZT"? Me baxik bejönni akármi is.
Enhy.
Xerintem Bitang is csetös,kár elriaxtani. -Ha meg enni akarsz a zuzámbol,ahho Csipet engedélyére wan szüxséged,me a hoxxucicin kerextü wezet hozzá az ut! Az wixont,hijába wan rajtam,akko is Csipeté!))))ppp
Oszt elárulnád nekem, hogy Te hun láttál ott humort? Mert én csak annyit láttam, hogy valaki megint bejött, oszt írkál bele a nagyvilágba, anélkül, hogy a legcsekélyebb fogalma lenne arról, hogy ki kivel van.
"Ennyi sms,meg csetölés után,má igazán leeshetett wona,h nem mindenki oan profi az enyhe gunyoros irásban,mint én!)))"
Amin pedig mosolygok Tőled, azt nem viselem el egy "parvenu"-től... :))) Azaz akár kivételezett helyzetben is érezheted Magad... ;DDDD
No, akkor ezt tisztáztuk, úgyhogy akár vissza is térhetnők a vigyorgós írásokhoz. :)))
Enhy weled az a baj, h nem látod a humort,illetwe a fátol az erdöt! Ennyi sms,meg csetölés után,má igazán leeshetett wona,h nem mindenki oan profi az enyhe gunyoros irásban,mint én!))) Igy aztán künnyen félreérthetö az oanol számára,mint te!)))pppp
Mindenesetre örömmel tölt el, hogy betört a technika Diósgyőrbe... :))))
Szép napot mindenkinek! :)))
Tanuljunk mosolyogni, mert az jóóóóó!!!! :))))
Ismét nem nevesítek, nem minősítek senkit, de ha valami nem tetszik a topicban ugyan mi a csattogós francért kell beírni, beleszólni, fikázni, hm?! Ja, hogy senki nem szólt az illetőhöz...? Ez az ő problémája. Mindenesetre nem értem... Ez meg az én problémám... :)))) De nem is kell komolyan venni a megjegyzésem, úgyhogy ki is húzom... :)))