7mm esett reggelre,de egész nap bolond idő volt.Olyan Ferri-hurri jó időt mond meg nem is,tanul is meg nem is.Egyszer fáztunk, aztán melegünk volt és csak fúúújt a szél.
A 15 fok csak neked újság Szegeden, minden eső elkerüli a déli vidéket, nálunk tán már a 4. vacak hétvége, 17 fok, ha volt/van, most éppen szakad az eső :)))
Szentesre visszairatkozam, így ettől a héttől kezdve őjra járok iskolába is, nem sok időm van semmire, ma reggeltől holnap reggelig pedig ittvagyok a met állomáson. Most is tanulok, mert egy ügykezelői alapvizsga még hátra van ami kedden lesz. Ma 23fok körül lesz, ott kisebb szemerkélés volt csak, de ha ez rossz idő akkor mi lesz jövphéten? Keddtől a nappali max lesz 15fok, záporos, hűvös, szeles idő.. egészen szombatig, majd akkor kezd újra kicsit emelkedni 18 fokig.
Nálunk egy biztos esővonzó van, ha megrotálom a kertet a fák alatt. Rögtön jön az eső és visszaveri a gazt, hogy szé pzöld legyen. Tegnap este kutyafuttában félig megkapáltam :))) Most egyébként VÉGRE elállt, gyorsan vonulnak a felhők, tán mégis megkegyelmez az időjárás! :)))
Egész éjjel esett, egyszerűen nem tud elállni! Oda a hétvége megint, kertbe ki sem lehet menni. A mai teniszem is emiatt elmarad. Igen morcos vagyok. És az 1 napos előrejelzés teljes csőd, mert le volt írva, hogy itt ma délelőtt nem lesz eső, és most is esik. Szegeden meg semmi! Ebben csak az omsz munkatársainak keze lehet benne! Minden szentnek maga felé hajlik a keze! :)))
Ez a mostani időjárás-járás egyszerűen tragikus ránk nézve, az összes front DNYról szépen ÉKre húzódva teszi ramattyá lassan minden 2. napunkat. Miközben Szegeden már azt sem tudják, mi az az eső! :) Ferrihurri az első számú bűnös, mióta beköltözött az omszba, ez folyik! :))) Ne csináld velünk ezt!!! Nézzétek meg a térképeket a www.met.hu-n
Nagyon kellemes idő volt ma is, reggel óta ittvagyok, ma éjjel lesz a második engedésem. Áfony! Válaszoltam! További szép estét én elleszek még van 10óra.
Holnapra meg eszméletlen jó időt mondanak. Elnézve a met.hu-n a felhők mozgását, kicsit szkeptikus vagyok, mert nyugatról van még utánpótlás, hacsak nem délebbre tolódnak. "Egy" meteurológus mondhatna nekünk valami pontosat, ha már saját magának egész hétvégére napsütést csinált :)))