Keresés

Részletes keresés

Manyi55 Creative Commons License 2014.08.13 0 0 902

Tegnapi érdeklődésemre ma kaptam választ a lényeget bemásolom :

Illetékes munkatársaink tájékoztatása alapján a 2014 augusztus havi hitelkártya zárás kapcsán, egy technikai probléma következtében a vásárlás visszatérítéshez kapcsolódó jóváírások sajnos nem történtek meg a Joker Hitelkártyákhoz kapcsolódóan. A jóváírások a havi zárást követően, várhatóan 2014. augusztus 13-án történnek meg, melyről SMS értesítést is küldünk, illetve a számlán is megtekinthetőek lesznek.

Előzmény: kapasz (900)
Manyi55 Creative Commons License 2014.08.13 0 0 901

Némi vigaszt jelent számomra, hogy más is ebben a cipőben jár egyszer ugyanis túltöltés bűnébe estem- barátnőmnek véletlenül a hitelkártya bankszámlaszámát adtam meg, arra utalta a tartozását így aztán elestem a jóváírástól. :( De most nem volt ilyesmi, csak az én mércémmel mérve elég magas költés . Hát, várakozó álláspontra helyezkedem.

Előzmény: kapasz (900)
kapasz Creative Commons License 2014.08.12 0 0 900

Dettó. Remélem, automatikusan korrigálják majd.

Előzmény: Manyi55 (898)
FOMA Creative Commons License 2014.08.12 0 0 899

A zárás megtörtént, a zárlati díjat terhelték, de jóváírás nincs. Sőt, SMS-ben megjött a fordulónapi tartozás is, jóváírás nélkül. Múlt hónapban találtam 1262,- Ft kamatterhelést, amit netbankos panasz alapján jóváírtak pár nap múlva. Kezd lazulni az ERSTE, eddig még egyetlen gondom sem volt velük velük, most meg két hónap alatt két hiba.

Előzmény: Manyi55 (896)
Manyi55 Creative Commons License 2014.08.12 0 0 898

Csak mert a fizetendőről már megjött az értesítés és máskor fordítva szokott lenni- előbb a jóváírás, amit ugye levonnak a tartozás összegéből, most meg csak a tartozás..... És netbankon sem látszik semmi. 

Előzmény: kapasz (897)
kapasz Creative Commons License 2014.08.12 0 0 897

Nem vagy kitüntetett. A hétvége meg a szabadságolások nyilván belassította őket.

Előzmény: Manyi55 (896)
Manyi55 Creative Commons License 2014.08.12 0 0 896

Kérdezném : Erste Joker hitelkártyához az aktuális jóváírást más sem kapta meg vagy csak én vagyok kitüntetett ? 

biopapó Creative Commons License 2014.07.31 0 0 895

Nos bejelentkezés után a jobb oldali BALANCE ablakban az Upload-ra kattintás után az első feltöltési ablakban az alsó lehetőséget választva (Manual bank Transfer) a második lépés ablakában ezt kaptam:

Bank transfers must be made by Eszes Zoltán and cash deposits cannot be accepted. Due to money laundering regulations we take this very seriously and will have to charge you all banking and administrative costs to return third party or cash deposits.

(Banki átutalás útján kell megküldeni Eszes Zoltán és a készpénzbefizetés nem fogadható el. Miatt a pénzmosás szabályozás vesszük nagyon komolyan, és meg kell tölteni, hogy az összes banki és adminisztratív költségek, hogy visszatérjen a harmadik fél, vagy készpénz befizetésével.
Ön is feltöltheti pénzt Instant átutalással Add bankszámla
Válassza ki a valuta banki átutalás
)

Az Instant átutalást próbáltam volna, de az tiltva van.

Kiírja, hogy válasszak valuta átutalást, ami gondolom az Euro (de a Ft kijelölése után sem jelzett mást), És mellékesensehol sincs lehetőség az összeget beírni.

Nem tudom, mit rontottam el?

Kinyomtattam az általatok küldött leírást és az alapján vágtam bele. Ha még van türelmed, segíts lécci.

Előzmény: FOMA (894)
FOMA Creative Commons License 2014.07.31 0 0 894

Számlaszám:10918001-00000001-15051238

Ott van a leírásban lépésről-lépésre, hogy pontosan mit kell tenni, semmi mást nem csinálnod, csak azt betartani.

Előzmény: biopapó (893)
biopapó Creative Commons License 2014.07.30 0 0 893

Pgyafi és FOMA!

Ha jól értem, akkor az Unikredit bankhoz kell átutalnom az OTP folyószámlámról forintban (az általam SKRILL számlámra szánt Eurónak megfelelő forintot)  és onnan majd tovább utalják a SKRILL számlámra, ami már Euróban jelenik meg?

Az Unikredit nek milyen számlaszámára kell átutalni? Vagy ezt az OTP-ben tudják?

Elnézést az értetlenkedésért, de már megjártam a NETELLER-iForex számlákkal. De ha egyszer sikerül, már nem leszek ilyen értetlen. Most is kóvályog pár száz Dollárom, mert nem akarja az íForex-ről áttenni a NEtellerre, pedi 3-5 nap ügyintézést ígért!? Két hete!! Itt az ERSTE bank a számlavezető.

Kérlek benneteket, hogy egészen dedós aprólékossággal segítsetek.

Köszi.

Előzmény: pgyafi (891)
FOMA Creative Commons License 2014.07.30 0 0 892

Ott van:

Bank:Unicredit Bank Hungary Zrt.

Utalni meg otthon a fotelből, bármelyik számládról, netbankon, forintban.

Előzmény: biopapó (889)
pgyafi Creative Commons License 2014.07.30 0 0 891

Az oldalon ott van a magyar számlavezető bank és számlaszám.

Átutalni bárhonnan lehet mivel mezei Ft átutalás.

Szintén ott van, hogy HUF számla, tehát Ft-ban kell utalni.

Előzmény: biopapó (889)
biopapó Creative Commons License 2014.07.29 0 0 889

Elolvastam és nem tudom kihámozni belőle a következőket:

- van-e a Skrillnek (Moneybookers) magyarországi számlavezető bankja, mint írták a Skrill számla nyitásakor?

- ha nincs, akkor bármelyik magyar bankból lehet átutalni, például OTP?

- a Skrill számlám Euróban van nyitva tehát először vennem kell Eurót és bevinni az OTP-be és ott befizetni, utána utalni?

- vagy az OTP számlámon lévő Forintból lehet átutalni Eurót átváltás után?

A konkrét átutalási folyamatot szeretném látni, hogy hogyan lesz a Skrill számlámon Euróm az OTP banki forint folyószámlámról?

Köszi  a segítséged.

Előzmény: pgyafi (888)
pgyafi Creative Commons License 2014.07.29 0 0 888
Előzmény: biopapó (885)
sa52 Creative Commons License 2014.07.28 0 0 887

"Ez a weboldal egyetlen dolgot tud: bankszámlaszám első 8 számjegye alapján megmondja a számlavezető bank nevét, és a számlavezető fiók címét!"
http://www.bankkereso.eu/

Előzmény: ar__+ (886)
ar__+ Creative Commons License 2014.07.28 0 0 886

Azt kideriteni, hogy mi a szamlavezeto bank nem nehez ha megvan a szamlaszam. Menj be a bankod online feluletere, ott a tobbseg kiirja egy magyar szamlaszam elso 8 szamabol, hogy melyik bankhoz tartozik.

Előzmény: biopapó (885)
biopapó Creative Commons License 2014.07.27 0 0 885

A871 és 872-ben részleteztem. És a Commerzbank Zrt. volt egy darabig a magyarországi bankja a SKRILL-nek, de ma már nem az!

Írtam nekik és nem írták meg, hogy melyik a jelenlegi bank , csak azt, hogy már nem ők?

Az OTP-ről szeretnék átutalni a SKRILL-re és rulettet játszani. Röviden ennyi, és ha már átestél ezeken az akadályokon, lécci segíts.

Köszi

Előzmény: ar__+ (882)
FOMA Creative Commons License 2014.07.27 0 0 884

Kicsit lassabbnak tűnik a szokásosnál, de müxik.

Előzmény: bankvilági idegenvezető (883)
bankvilági idegenvezető Creative Commons License 2014.07.27 0 0 883

A Net bank jól működik mindenkinél ?

ar__+ Creative Commons License 2014.07.27 0 0 882

Mit szeretnel kerdezni?

Előzmény: biopapó (881)
biopapó Creative Commons License 2014.07.26 0 0 881

Kedves Fórumozók!

Lécci segíteni, melyik helyen kérdezzek a SKRILL számlával kapcsolatosan?

Köszönöm.

Törölt nick Creative Commons License 2014.07.11 0 0 880

üdv.,ma dobtam egy hátast,a wizzaires kártyámra beterheltek 416 ft kamatot amit nem nagyon értettem,mert tegnap volt a második zárásom,az elsőt meg határidőn belül az sms napján kifizettem,de mint kiderült nem teljesen,ugyanis az összeg 11-re végződött és értelemszerűen,a kerekítési és a Mo.-n érvényben lévő érmék okán 10-et fizettem be a pénztárukba. Szerintetek normálisak ennyi kamatot felszámítani amikor a hirdetményben az van,hogy a havi hitelkamat 2.79%,a késedelmi meg+6%?

ntaic Creative Commons License 2014.07.09 0 0 879

Ezért is vezetek számlát már közel 2 éve a Gránit Banknál, mert nem vettek részt a devizahitelezésben, a Gránit egy valóban fair bank. A devizahitel pedig kizárólag azoknak jó, akiknek devizában képződik jövedelme, bevétele, azoknak nincs árfolyamkockázat, sztem folytatni kellene a devizahitelezést kizárólag azok számára, akik igazolják a devizabevételeiket.

Előzmény: FOMA (877)
Draganovic Creative Commons License 2014.07.08 0 0 878

Jelenleg szlovakiaban van szamlam az unicredit-nel ,akkor ugy hiszem hogy maradok a kinti bankomnal!

Előzmény: graphite30 (876)
FOMA Creative Commons License 2014.07.07 0 0 877

"Megbizhato bankot keresek !"

Nehéz ügy, jelenleg érdemes olyat keresni, aminek nincs, vagy nagyon alacsony a devizahiteles balhéban való érintettsége. Pl. Gránit.

Előzmény: Draganovic (874)
graphite30 Creative Commons License 2014.07.07 0 0 876

Max 100 000 EUR-ig az OBA jótáll, bár valszeg nem lesz rá pénze:

"A legnagyobb mérlegfőösszeggel rendelkező magyar takarékszövetkezet, az Orgovány és vidéke Takarékszövetkezet csődbe jutott a nemfizető hitelek és a rossz gazdálkodás miatt. A saját tőkéje a kimutatott 6 milliárd helyett -3,5 milliárd volt, a nem fizető hitelek aránya 29%. Ezért az MNB visszavonta az engedélyét.

Az OBA kifizeti a betéteket, de csak 100 ezer euróig. A legutóbbi takarékszövetkezet csődje felemésztette az OBA vagyonának egyharmadát, kíváncsi leszek, a mostani csőd mennyivel fogja leolvasztani a Betétvédelmi Alap pénzét. (Az Orgovány és Vidéke csak a takarékszövetkezetek között volt nagy, az összes hitelintézetet figyelembe véve csak 0,3%-ot tett ki a piaci részesedése. A Soltvadkert és Vidéke 0,2%-ot hasított ki a piacból, mégis igen költséges volt a betétesek kártalanítása.)"

http://kiszamolo.hu/csodben-a-legnagyobb-magyar-takarekszovetkezet/

Az ERSTE azért sem a legjobb választás, mert ő hitelezte ki magát a leginkább deviza elszámolású, FX SWAP hitelekkel, (deviza hitel) természetesen a forint betétesek pénzéből. A végtörlesztés után nála maradt a legtöbb nem fizető, szóval esélyes, hogy aki ott tartja a pénzét, az puszilhatja....

Jelenleg Magyarországon nincs biztonságos bank. Viszont nyithatsz bankszámlát Németországban, vagy Ausztriában, esetleg Svájcban, de ahhoz kell ismerős, akiben megbízol.

Előzmény: Draganovic (874)
Spandau11 Creative Commons License 2014.07.07 -2 0 875

Gondolom, aki olvas, az értelmez is :)

Olvasd el talán ezt is ( válasz volt már az írásod előtt az : " ebben amúgy nem értek veled egyet " megjegyzésedre )

" Az, hogy kikapcsolták a belépési SMS - kódot ( küldését ) az egy dolog. Nem hiányzik, "

Előzmény: További magyar hang (873)
Draganovic Creative Commons License 2014.07.07 0 0 874

Sziasztok hallottam egy ropke hirt ,hogy esetleg az ERSTE bank fontolgatja a kivonulast!

Ha ilyenkor valaki nagyobb osszeggel rendelkezik lekotve azt karteritik?Vagy felvasarolja egy masik bank ?

Vagy hogy mukodik ez ?

Megbizhato bankot keresek !

Koszonom az infot ha valaki tud !

További magyar hang Creative Commons License 2014.07.07 0 0 873

Pontosabban elmentetted már sablonként. Nekem is van néhány ilyenem, akiknek havi utalással fizetek.

Ebben amúgy nem értek egyet veled. Én pont örülök, hogy nem kell SMS-ben várnom az ugrókódot, ami eddig ahhoz is kellett, ha csak az egyenlegemet akartam megnézni, szerintem ilyen alapszintű műveletekhez felesleges ez a túlbiztosítottság. A számlaszámod teljesen egyedi, azt nem lehet csak úgy kitalálni, kellően bonyolult jelszó (nem ErsteBank123), és az átlagos felhasználó biztonságban van. A jellemző csalás úgyis az, hogy ilyen-olyan okkal pénzt csalnak ki a delikvenstől, és nem az, hogy belépnek a nevében, majd utalásokat kezdeményeznek. Ha mégis, és az egy teljesen új partner, akkor úgyis jön a megerősítő SMS kérése. Ha pedig valaki ragaszkodik, hogy minden mozdulatához SMS-t kérjen a bank, az megtalálja az opciók között.

Előzmény: Spandau11 (870)
biopapó Creative Commons License 2014.07.02 0 0 872

Az előzőhöz:

Olyan szakival szeretnék pontosítani, aki nemrég sikeresen nyitott számlát. Tudniillik nekem is sikerült megnyitni, csak nem tudok pénzt rátenni, mert a magyarországi számlavezető bankja megváltozott, de nem írják meg, melyik az!?

Ez a fő gondom.

Joccakát kívánok.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!