amúgy 200 font összvissz. vékonka. Redick is simán kizárná. :) szal ha Hendersonnal az volt a baj h nem vmi komoly méret akkor ez még rosszabb élmény lesz. magasabb 10 centivel és ua kiló
Ja, aztán meg behúztuk volna Spivey-t, aki nyerőember lett volna, de nem tuduk volna megverni a döntőben az Albát, mert Vida leszedné a pályáról. Ilyen veszélyeket nem vállalhatunk, Vida marad.
Pavlikot az elején nem értetted minek lett idehozva????? Az a gyerek a Brnoban játszott ellenünk a nemzetközi kupában és hülyére szopatta a Simon Balázst,én csak lestem,hogy ki ez... :) Többek között ezért figyelt fel rá a Paks.Engem nem lepett meg,sőt csodálkoztam,hogy mit keres itt M.o-on. Aztán rájöttem,hogy sok pénzt. :))
A hangsúly azon van,hogy LÉGIÓS! Az az a játékos féle akit azért szerződtet egy magyar csapat,hogy húzóember legyen,ill. jobb legyen a meglévő magyaroknál. Én ezt nem látom,azért kérdeztem,hogy mi értelme van. Mi értelme van az állítólagos jó védekezésének ha alig játszik...
Nuber szerintem nem volt hiába való igazolás. Nem 30 pontos játékosnak hozták ide. Elsősorban nem a pontokon van nála a hangsúly szerintem, hanem hogy megfelelően tudja helyettesíteni Simont, ha kell. Egyébként Nuber nagyon jó védő játékos. A kaposvár elleni meccsen nem egyszer előfordult, hogy az ő jó védekezése miatt járt le a kaposvár támadó ideje. Nem értem miért kell minden játékost kikezdeni. Egyébként még csak egy meccsen vagyunk túl és most kezdődött a szezon.
Nuber tipikus Miljkovics igazolás szerintem. hozott két megbízható emberét Kassáról. oszt jónapot.
azér az északról jövő válogatottak egy idő után beválnak, mégha az elején senki se érti minek lettek idehozva, lsd Pavlik János.. :) kivétel is van pesze: Theisz Imi. sajnos :(
Simon... Anyagiak... Nem ezt pedzegették páran múlt szombaton a vendégszektorban? :))
Múltkor már kérdeztem de nem válaszoltatok rá: A Nubert mi a francért hoztátok? Légióst,ezért? Ráadásul egy olyan poszra ami M.o.-on még nem is olyan hiányposzt mint pl. a center. Ez megint olyan tipikus albacompos igazolás.
Remélem igazad lesz... :) Bár szerintem Henderssonnal sincs gáz, ügyes, nagyon atletikus alkat, jól védekezik és bármire képes lehet. Remélem hogy a ZTE ellen is jól játszik majd.
Azt olvastam egyébként a zte honlapján, hogy nem biztos még hogy játszik ez az új centerük, ha nem lesz igazolása, nem játszhat. Kérdés milyen összeköttetései vannak a zte-nek a szövetségben. :)
Sziasztok! Mikor lesz már nekünk is logos topik nevünk. Belinkelhetné vki az Albacompos logot a topic névhez. Már minden csapatnak van, csak nekünk nincs semmi.
Egyébként szerintem a külföldiek jók, a nehézséget az okozza a csapatnál,hogy kb. 9 új ember van. És ennyi embert összeszoktatni, nem könnyű feladat. Szerintem. De mindenestre jó látni végre, hogy van egy küzdő csapatunk, akik ha kell csúsznak-másznak a pályán. Rég nem láttam nálunk ilyet. Bár Radovics még kicsit sokat színészkedik, meg kell neki tanulnia, hogy mit vesznek be a magyar bírók, és mit nem hisznek el. :) A két amerikai is jó, van bennük fantázia.
Itt mindenki csak elemez, meg várja a új centert és ezalatt elsiklik a legfontosabb dolog felett!
Hogy eshet meg az a csúfság az egyik legjobban menedzselt magyar csapattal, hogy ilyen gusztustalan színösszeállítású fekete-fehér mezben lép pályára???
Nagyon remélem, hogy ez a Spaldingnál is létező idény eleji forma miatt lett leszállítva és nem ilyen színű lesz az új mezünk!
Mindig lehet találni vmi indokot, hogy miért ne játszanak a fiatalok. Visazont így ez egy ördögi kör marad: nem játszik, mert "még nem elég jó" -> mivel nem játszik, nem lesz jó, jobb, rutinosabb stb. Az utolsó perces játzsatásoknak meg már megbeszéltük, hogy semmi értelme. Meg kell adni a lehetőség mellett a bizalmat is. Ha úgy játszik vki, hogy tudja, az első hibánál lekapják a pályáról, akkor nem lesz felszabadult, hanem görcsös.
Pont most, hogy a légiósaink se nagy sztárok, meg lehetne adni a lehetőséget Hangának. Ahogy más csapatokban is bevetik a fiatalokat. Most az alapszakaszban szedje magára a rutint, a rájátszásra már tudja az edző, hogy kitől mit várhat.