Day nem volt semmilyen viszonylatban rosszabb Nuber(-)nél, szerintem. De neked elhiszem, hogy ő egy használható légiós, és még fussa is nektek rá. Soha jobbat Fehérvárra! :)
Pedig tényleg nem kössünk belének szántam,meccs után is említettem a Nuber-t. Csak nem értem,hogy ezért miért kell légióst tartani. Ha leigazoltátok volna a Krasznait nem csámcsogtam volna. Nem értem miért kell minden kaposvári szó mögött bántó szándékot feltételezni. Na jó,a cselszkit szívesen bántom.
Somogyban őshonos szőlőfajta. Magunk termesztjük akkora parasztok vagyunk! :))) stellerzs pl. traktorral jár idegenbe,azzal viszi az ifit is meccsekre.
Régóta olvasom a fórumot, de csak nemrég regisztráltam. De nem hiszem el, hogy valakit mindig fikázni kell. Ha nem éppen az egyébként mindig sláger Bence Zolit, akkor most Nuber a soros és Simi! Ti melyik csapatnak szurkoltok? Mert hogy az albacompnak nem az biztos, amikor így szidjátok a játékosokat.
Inkább azon kellene tanakodnunk, hogy hogyan lehetne jó szurkolótábort kialakítanunk. És esetleg Bence Zének is jobban menne a játék, ha nem üvöltenék neki egyfolytában a szurkolók, hogy béna és egyebek.
Remélem holnap sokan leszünk és SZURKOLNI FOGUNK a csapatnak.
Nem biztos, de volt egy zsidó felkelés i.e. 170 körül, annak a vezetője volt Makkabeus Judás. Talán innen. Maga a szó pörölyt jelent, de, hogy héberül, vagy arámiul ..
Légiós kényszerből... Az a görcsös fehérvári eredménykényszer... nem valami szimpatikus gondolkodásmód ez az egész a fehérvári vezetők részéről és ez sajnos (nektek!) nem ebben az évben jellemző hanem már sok-sok éve ez megy nálatok. Eszembe jutott a Behr,Brolih,aztán azt hittem tavaly változás lesz,hogy cserepadra Pojbics,hát nem loptatok helyette egy Phillips-t! ;) Most meg ez a Nuber aki miatt már most magyarázkodni kell.
A főiskolás adatlapján szerepel a 200 font, nba-ban már 215 (az már 97kg körül), szóval szerintem most is olyan 100kiló körül lehet. Az meg mégse 85...