Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Az édesapjával kapcsolatban hazudott. Azt állította, hogy halálraítélt, meg üldözött volt, közben meg levéltári bizonyítékok vannak rá, hogy nyilas szimpatizáns volt. És persze nem volt üldözött. De jól hangzik az önéletrajzban. Viszont a múltjában is vannak setét foltok, amik talán felszínre kerülnek, hacsak a fidesz nem záratja be a levéltárakat.
(Annyira utálom, hogy a google szövegellenőrzője mindig aláhúzza, ha a fideszt kisbetűvel írom, de hát ha egyszer nem érdemel nagyot?!?)
Igazából már a megválasztása előtt megbukott, csak ez a botrány nem volt olyan horderejű, hogy a kegyelmi botrány korbácsolta hullámokat fölülmúlja. Egyszerűen nem üti át az ingerküszöböt.
Számos erdélyi magyar ismerősöm van. Gyakran kerül szóba a szavazati jog kérdése. Kivétel nélkül azt mondják, hogy a gesztust értékelik a magyar kormány részéről, de semmiféle belpolitikai dologban nem vesznek részt és semmilyen juttatást nem vesznek igénybe. Éppen azért, mert nem itt élnek. De az én baráti merítésem valószínűleg nem egy reprezentatív, átfogó merítés.
" Vajh mibe fog belebukni az új, távirányítású golyóstoll? "
Ha jól emlékszem , éppen a napokban vakargatta valaki az előéletét , amiben hazudott (nem mernék rá megesküdni , mert csak félig hallottam , de hogy üldözték , és 10 évig bujkált .... ja ... mikor lehetett nálunk 10 évig sikeresen bujkálni ? )
Ez bizony sok mindenre magyarázat... :) No meg ... Kis ország, kis csőcselék. Ami emberfajtát anno bevonzottak a nyilasok, az ÁVH-sok, a besúgóhálózatok, azt napjainkban bevonzza a fidesz... Nincs új a nap alatt. :)
Vajh mibe fog belebukni az új, távirányítású golyóstoll? (bár erről egy régi vicc jut eszembe.... Hogyan hívják a hülye indiánt?)
Azok sem. A 2625-ben nem véletlenül írtam le azt, hogy aki nem Magyarországon él és adózik, az ne is szavazhasson az országot és az itt élők életét érintő dolgokkal kapcsolatban.
Jah, amúgy az orbánsta-fideszes magyarul beszélő "romániaiakat" bozgornak hívják azok a magyarok is, akik szerint nem kéne belefolyni az anyaország politikai-közéleti sárdobásába... Ez utóbbiakat még Tusványos közelében sem lehet látni. Milyen szomorú, hogy már őket is sikerült egymás ellen fordítaniuk orbánéknak... Pedig ez a Seciritate-nak sem sikerült...
"Ja, tegnap gondoltam rá, hogy lehet, hogy te meg beállítottál egy mindenki kap egy plusz scriptet is, mert szépen ki volt egyenlítve a pluszok és mínuszok aránya. :)"
Már aki foglalkozik vele. :) Pamacskát kéne megkérdezni, mennyire van letörve a minimum 5-10 mínusz miatt. :D Bár azt hiszem, hogy amióta kilőtték az indás profilokat meg pár trollt, megcsappantak a mínuszai neki is.
Az agyi struktúrák öröklődnek. Ha valaki az amigdalájával dönt, az is. És aki azzal dönt, mindig a konzervatív részlegen köt ki. Ha pedig ez a részleg szélsőjobb, akkor ott. Nem nagyon meglepő, inkább az furcsa, hogy mennyire védtelenek az emberek az apránkénti radikalizációval szemben.
Ja, tegnap gondoltam rá, hogy lehet, hogy te meg beállítottál egy mindenki kap egy plusz scriptet is, mert szépen ki volt egyenlítve a pluszok és mínuszok aránya. :) Ha megírod a plusszolót, az is kell! Akkor csinálok pár regisztrációt, beízzítom a család eszközeit és mindenhol futtatni fogom. :) Képzeld azt a frusztrációt, amit a mínuszolók átélnek majd. Amúgy van egy gyanúsítottam, hogy ki mászkál mindenki után mínuszolni.